Σελίδα 16 από 30 ΠρώτηΠρώτη ... 6141516171826 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 151 έως 160 από 300

Θέμα: Επώδυνα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ προς ανακοίνωση...

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

σημερα ανοιξα το ραβασακι απο το Ο.Α.Ε.Ε (ΤΕΒΕ)....120 ευρω αυξηση εισφορων!! δεν παει αλλο αυτη η κατασταση...τα εσοδα μειωνονται..τα εξοδα αυξανονται με γεωμετρικη προοδο!!! ελεος πια...σε λιγο δεν θα χουμε, να τους πληρωσουμε ουτε καν τις εισφορες... αντε γ******ε επιτελους ..μας εχετε πιει το μεδουλι...σε λιγο θα μας βγαλετε στους δρομους...να βαραμε αλληλους!! ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bill_m3 : 05-03-10 στις 15:30

2. The Following 4 Users Say Thank You to paganis For This Useful Post:

joseph (05-03-10), NickE60 (05-03-10), scania124 (05-03-10), Thomelef (05-03-10)

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δυστυχώς Λευτέρη εκεί θέλουν να φτάσουμε και έτσι θα γίνει!!!

Περιοχή
    Αθήνα, Κρυονέρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    σημερα ανοιξα το ραβασακι απο το Ο.Α.Ε.Ε (ΤΕΒΕ)....120 ευρω αυξηση εισφορων!! δεν παει αλλο αυτη η κατασταση...τα εσοδα μειωνονται..τα εξοδα αυξανονται με γεωμετρικη προοδο!!! ελεος πια...σε λιγο δεν θα χουμε, να τους πληρωσουμε ουτε καν τις εισφορες... αντε γ******ε επιτελους ..μας εχετε πιει το μεδουλι...σε λιγο θα μας βγαλετε στους δρομους...να βαραμε αλληλους!! ...

χμμμ... καλά έκανα λοιπόν και δεν το άνοιξα ...ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ!!!

Έλεος πια ...

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefanos_cool Εμφάνιση μηνυμάτων

χμμμ... καλά έκανα λοιπόν και δεν το άνοιξα ...ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ!!!

Έλεος πια ...
    για κανε...μια προσπαθεια να το ανοιξεις..να δουμε ποσοι ειμαστε..με αυξησεις!! χθες συζηταγα με την μανα μου..οτι θα το αυξησουν κανα 80αρι ....και σημερα εφαγα στην μαπα 120 ευρω αυξηση!

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    για κανε...μια προσπαθεια να το ανοιξεις..να δουμε ποσοι ειμαστε..με αυξησεις!! χθες συζηταγα με την μανα μου..οτι θα το αυξησουν κανα 80αρι ....και σημερα εφαγα στην μαπα 120 ευρω αυξηση!
    με αυτά τα 120 που δίνεις τώρα θα πάρεις 5 ευρώ υψηλότερη σύνταξη όταν θα γίνεις 67 ετών! Επένδυση στο μέλλον σου είναι, μη στεναχωριέσαι...

...για υπολόγισε 830 το δίμηνο ΤΕΒΕ εγώ και 870 το δίμηνο η γυναίκα μου είναι καλά? ....ατομικές επιχειρήσεις ...μεροκάματο δηλαδή... για το ΤΕΒΕ δουλεύουμε... κι αν πάθουμε τίποτα πάμε στο διάολο... στο ΙΚΑ και το Δημόσιο τουλάχιστον πληρώνεσαι κανονικά όσο είσαι ασθενής...

Αν είχα μπει στην Ολυμπιακή ...τώρα θα έπαιρνα τα τριπλάσια το μήνα σύνταξη... Όπως το ακούς!!

7. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

paganis (05-03-10)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

τι να πω ρε φιλε...αν ζω μεχρι τοτε ,....ουτε για τσιχλα δεν θα φτανει το πενταευρο ! αν υπολογισουμε..τις αυξησεις για 35 χρονια ακομα....με τους σημερινους ρυθμους..(γεωμετρικης προοδου)...σιγουρα θα ειναι σαν να εχουμε πληθωριστικα χρηματα( 100.000 ευρω η φραντζολα...κατι σαν την κατοχη)!!!

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οταν λεμε εργασιακος μεσαιωνας μη νομισει κανεις οτι ειναι υπερβολη...

«Όπως είπε ο Επίτροπος Ρεν, δεν υπάρχει τίποτα πιο αντικοινωνικό και αντιανταγωνιστικό για μια χώρα από το να διατηρεί δημοσιοοικονομική ανισορροπία»,
    «Τα μέτρα για τους μισθούς του δημοσίου έχουν επίπτωση και στον ιδιωτικό τομέα, με την έννοια ότι στην ίδια αγορά εργασίας είναι φυσικό να υπάρχει αλληλεπίδραση ανάμεσα στους μισθούς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα»

πηγη Ναυτεμπορικη

Διαβαστε!!
    https://www.tovima.gr/default.asp?pi...&dt=05/03/2010

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο την στιγμη που δουλευω θα απολαμβανω οτι εγω κρινω οτι χρειαζεται,θα προσφερω στην οικογενεια μου οσα περισσοτερα μπορω και δεν θα απολογηθω σε κανεναν πο..τη για τις επιλογες μου!!.-
    Αυτα!!!
    Οχι τωρα να βγουμε και φταιχτες επειδη μας κλεβουν τοσα χρονια οι κυβερνωντες.
    Οχι και βέβαια δεν θα απολογηθείς. Και πολύ καλά κάνεις. Και προς τιμήν σου είναι. Και εύχομαι να είσαι γερός και να τους προσφέρεις πάντα όσα χρειάζονται.
    Η ένστασή μου είναι για αυτούς που δεν μπορούσαν οικονομικά, αλλά ήθελαν όπως και να΄χει να απολαμβάνουν τα ίδια με τους άλλους που μπορούσαν.
    Πως να το κάνουμε, προσωπικά δεν θεωρώ άλλωθι το "brainwashing".
    Απο την στιγμή που είσαι ενήλικος είσαι υπόλογος των πράξεων σου.

Μου θυμίζει αρκετά μια συζήτηση που είχα σε μια παρέα, με θέμα την κατάντια της TV, και απευθυνόμενος στις κυρίες εξέφρασα την απορία "αν σταματάγατε να είσαστε κρεμασμένες όλες στα μεσημεριανάδικα, και πάτωναν στις μετρήσεις τηλεθέασης, θα σταματούσε ή όχι όλο αυτή η εμετίλα ;"
    Και απάντησαν το γνωστό κουτοπονηρίστκο "ε αφού μόνο τέτοια δείχνουν, δεν έχει κάτι άλλο να δούμε"
    Καταλάβατε ; Ολα είναι θέμα επιλογών. Και μερικές φορές η μή επιλογή, είναι χρυσή................

11. The Following User Says Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

yannisv (06-03-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μακαρι να ειμαστε ολοι γεροι πρωτα πρωτα για αυτους που μας χρειαζονται (οικογενεια).
    Να ξεκαθαρισω κατι κατ'αρχην τιποτα απο οσα εγραψα δεν αφορουσε το δικο σου post αλλα την γενικοτερη αντιληψη και παγιδα που θελει τον καθενα να ειναι σε καποιο σκαλοπατι μιας μεγαλης σκαλας και δεν πρεπει να ανεβει σκαλοπατι αν δεν του "επιτραπει"
    Αν εξαιρεσεις υπερβολες ή αλογιστες παρανοικες συμπεριφορες ή και εξαρτημενα παθη τα οποια μπορουν να σε οδηγησουν στη πληρη καταστροφη,δεν νομιζω οτι υπαρχει καπου μια αορατη ζυγαρια που σταθμιζει το κινητο του ενος με το κινητο του αλλου και ποιος πρεπει να εχει ποιο.Ετσι και αλλιως αυτο το κανει απο μονη της η τιμη... αν εσυ μπορεις να το αγορασεις με γεια σου με χαρα σου, δεν ειμαι εγω αυτος που θα σε κρινω βαση επαγγελματικης ή "οικονομικης" καταστασης αν σου αρμοζει ή οχι Αυτην την κριτικη την κανουν αλλοι που για ιδιοτελεις κομπλεξικους λογους δεν θελουν να εχεις το ιδιο αγαθο με αυτους.
    Σιγουρα θα πρεπει ο καθενας να γνωριζει πανω κατω τα ορια του και να φερεται αναλογα σταθμιζοντας τα θελω τα μπορω τις αναγκες και τις προτεραιοτητες του ακομα και αν καμια φορα ειναι και λιγο πιο ψηλα...ουε και αλιμονο ομως αν δουλευαμε και ζουσαμε μονο για να φαμε και να κοιμηθουμε... ααα συγνωμη ξεχασα και να ψηφιζουμε!!

13. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

NickE60 (05-03-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων

...για υπολόγισε 830 το δίμηνο ΤΕΒΕ εγώ και 870 το δίμηνο η γυναίκα μου είναι καλά? ....ατομικές επιχειρήσεις ...μεροκάματο δηλαδή... για το ΤΕΒΕ δουλεύουμε... κι αν πάθουμε τίποτα πάμε στο διάολο... στο ΙΚΑ και το Δημόσιο τουλάχιστον πληρώνεσαι κανονικά όσο είσαι ασθενής...

!!
    Πρέπει να κάνουμε ένα club ΤΕΒΕ Νίκο.

Εγώ με τη γυναίκα μου με τις προχθεσινές αυξήσεις, είμαστε στα 513 & 811 αντίστοιχα!

Και όπως γνωρίζουμε βέβαια είναι μακράν το χειρότερο ταμείο...

15. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

NickE60 (05-03-10), paganis (06-03-10)

Σελίδα 16 από 30 ΠρώτηΠρώτη ... 6141516171826 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP