Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Ασε ρε Αρτεμη..... Ειχε πράσινα δέρματα μεσα αυτο που λετε?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Leonidas_E39 : 29-09-12 στις 19:25
Kostas_1 (29-09-12)
Αρχικό μήνυμα απο Leonidas_E39 Ειχε πράσινα δέρματα μεσα αυτο που λετε? Σπιουνεεεεε Οχια ξεδοντιαρα
Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...
Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Καλύτερα σταμάτησε άλλος.... Χχαχαχα..μικρε και χαζε μου μυτεραν. Σε λιγο θα το πιστψεις και εσυ ο ιδιος.
sympether with chiefτης _________________________________________________ ///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Χχαχαχα..μικρε και χαζε μου μυτεραν. Σε λιγο θα το πιστψεις και εσυ ο ιδιος.
Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Σπιουνεεεεε Οχια ξεδοντιαρα ΑΧΑ!!!! busted baby!!! και τα δυο αυτοκινητα που λεω εγω ΔΕΝ εχουν δερματινο σαλονι αλλα bucket αλκανταρα!!!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Αρχικό μήνυμα απο pilot ΑΧΑ!!!! busted baby!!! και τα δυο αυτοκινητα που λεω εγω ΔΕΝ εχουν δερματινο σαλονι αλλα bucket αλκανταρα!!! Το οχα πηγαινε στο οτι απαντησε σε αλλο θρεντ ενω παρακολουθουσε αλλο ο Αρτεμης
Κανονισμός του Φόρουμ