Αρχικό μήνυμα απο
gupakos
Τα προϊόντα μπορεί να είναι καλά αλλά είναι άκριβά, ειδικά αν ξεκινάς τώρα. Θα σου πρότεινα το παρακάτω προϊόν για τα εσωτερικά μέρη του αυτοκινήτου (ταμπλό, πλαϊνά κτλ). Έχει πολύ καλές κριτικές.
https://www.shinearama.co.uk/product.php?id=AGL-VRC-500
Γενικά το συγκεκριμένο κατάστημα (shinearama) έχει πολύ καλά προϊόντα, φθηνά μεταφορικά για ελλάδα (7 λίρες για ότι πάρεις) και υπάρχει και κωδικός
έκπτωσης 8% (H9118).
Προφανώς καλύτερα θα ήταν να στηρίζαμε ένα ελληνικό μαγαζί αλλά η διαφορά στις τιμές (σε κάποια προϊόντα) αλλά κυρίως η ποικιλία, δε συγκρίνονται.
H διαφορά στις τιμές σε σχέση με το ελληνικό κατάστημα είναι τόσο μικρή που πραγματικά δεν αξίζει να προτιμηθεί το αγγλικό κατάστημα, εκτός κι αν ψάχνει κάποιος κάτι που δεν υπάρχει εδώ.
Ιδίως με τα μεταφορικά, εξανεμίζεται εντελώς.
Ως προς την ποικιλία έχεις δίκιο, αλλά ένας μέτριος, ως προς την ενασχόληση, detailer (όπως φερειπείν θεωρώ τον εαυτό μου) δεν παίζει να χρειάζεται κάτι παραπάνω. Κάποιος με μεγάλη συλλογή ίσως να θέλει και κάποια πράγματα ακόμα, αλλά σε καμια περίπτωση κάποιος πρωτάρης, έστω μέτριος, με το detailing.
Οπότε, αν δεν ψάχνουμε κάτι ιδιαίτερα εξειδικευμένο, καλό είναι να ενισχύουμε τους σωστούς επαγγελματίες όπως έχει αποδείξει ότι είναι ο συγκεκριμένος, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου.
Φίλε Babisstinson, τα προϊόντα που σκέφτεσαι να αγοράσεις αν και δεν τα έχω δοκιμάσει προσωπικά, φαίνονται μια χαρά.
Αλλά αντί να πάρεις δυο διαφορετικά προϊόντα (ένα για εξωτερικά πλαστικά κι ένα για εσωτερικά), μπορείς να πάρεις κάτι που να κάνει και για τις 2 χρήσεις όπως το πολύ καλό 303 aerospace protectant, το οποίο είναι φοβερά αντιστατικό και προστατεύει πολύ καλά.
Τώρα, αν τα εξωτερικά πλαστικά-τσιμούχες είναι ιδιαίτερα ξεθωριασμένα, τότε το 303 δεν θα κάνει πολλή δουλειά καθώς έιναι κυρίως για προστασία κι όχι επαναφορά, οπότε καλύτερα να πάρεις και το Autofinesse revive Pου είναι για τη δουλειά αυτή.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong