προσωπικά και απο τότε που με γνωρίζει η ελίνα, ξέρει την τρέλα που έχω με την γρήγορη οδήγηση, και σε ακραίες καταστάσεις μάλιστα. γνωρίζει ότι είμαι επιρεπείς σε αυτό το πράγμα, και ότι ακόμα και εκεί που θα πάμε χαλαρά πχ στην τσιμισκή, στο πρώτο ξεκίνημα θα τεντώσω την πρώτη και δευτέρα.
επίσεις το ήξερε και απο το σχολείο, τότε που πήγιανα με το ρενό, και ακριβώς στην στροφή της εισόδου κάθε πρωί κατέβαιαν με το χειρόφρενο, βλέποντας τους υπόλοιπους μαθητές σαν κορίνες, με εμάνα να είμαι η μπάλα του μπόουλινγκ.
μπορείς να πείς ότι και αυτό είναι ένα μέρος της σχέσης μας που η ελίνα γουστάρει να βλέπει επάνω μου, παρόλο που δεν διστάζει μετά απο την οποιαδ΄γποτε βλακεία, μέχρι να μου δώσει και φάπα.
είναι πολλές οι πτυχές του άντρα που μπορεί να κεντρίζουν το ενδιαφέρον μιας γυναίκας, και σαν γενικό σύνολο να της αρέσει αυτό που αισθάνεται.
πχ, η ελίνα δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να με φανταστεί ως ήρεμο οδηγό, και αντί να διαάζω όλη την ώρα για αμάξια να με έβλεπε να διαβάζω μυθηστορήματα.
γουστάρουν ρε οι ρουφιάνες να τα έχουν με μεγάλους πιτσιρικάδες. εγώ αυτό ξέρω. η ζωή της γυναίκας, άσχετα τι δείχνουν, θέλει και την ένταση της.
η ηρεμία και η ρουτίνα είναι που σου φέρνει ξένα παπούτσια έξω απ'την πόρτα σου.
εγώ σου λέω ότι μετά την γύρα, η τυπάς έκανε το σεξ της χρονιάς, ενώ η κυρία που ούρλιαζε έζησε εμπειρία που δεν θα μπορούσε να ζήσει με κανέναν άλλο, και αυτό είναι που μετράει. να μπορείς να χαρίζεις εμπειρίες στον άνθρωπο που είσαι μαζί του.