Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1470

Θέμα: Απορίες Μ3 Ε46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ ρε θείο έχω αμάξι.
    το πέρασα το στάδιο αγοράς, και απ'ότι δείχνει το πράμα, θα αργήσω να το ξαναδώ.
    anyway, αμα σου πώ ότι απο τις αγγελείες το μόνο πράγμα που κοιτάω είναι οι φώτος και αν είναι γνήσιο ή μετατροπή, θα το πιστέψεις?
    ειλικρινα αν απο τις φώτο το αμάξι πληρεί τις προυποθέσεις που θέλω, πάω και το βλέπω. αν επιβεβαιωθεί η κατάσταση του αυτοκινήτου όπως φαίνεται και στις φώτο, τότε το βαράω.
    άλωστε, πρέπει να είμαι απο τους λίγους που το 2007 πείρα αμάξι με 80κ χιλιόμετρα, γιατί τότε τα ανώτερα που έβλεπες ήταν 40 - 45κ χιλ.
    δεν μου βγήκε πάντως σε κακό, παρόλο που το αμάξι αγοράστηκε και καλά για 2004, ενώ ήταν του 2003.
    αν δείς κάτι μαρούλια με 30κ χιλ που έχουν δεί τα ματάκια μου, αγορασμένα στα 20+ χιλιάρικα απο τύπους που έψαχναν και καλά αδούλευτο αμάξι, πραγματικά θα γελούσες μέχρι το νοέμβρη.
    πάντα μα πάντα, το προιόν είναι αυτό που μιλάει, και όχι οι πίπες που λέει ο έμπορας. εγώ αυτό ξέρω πάντως.
    και το ξέρω απο τότε που ένα ούνο μου είχε καεί μέσα σε ενάμιση μήνα. και ήταν και γνωστός του πατέρα μου ο έμπορος, που βρήκε για μας το καλύτερο της θεσσαλονίκης.
    άστο σου λέω...ειλικρινά άστο με τα μεταχειρισμένα. καλό έλεγχο, και τπτ άλλο.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

hades7 (28-09-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP