Σελίδα 62 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 1252606162636472 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 611 έως 620 από 1003

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...9 2012

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καταρχην για μενα ειναι γελοια αρχης εξαρχης η ιστορια, και μονο που αναφερει τα σημεια εγκρισης για την επενδυση.
    Τα γραφεια που αναλαμβανουν τους φακελους, μεσα στις αρμοδιοτητες τους ειναι να περασουν και ολη αυτη την γραφειοκρατια. Κανενας σοβαρος επιχειρηματιας δεν ασχολειται προσωπικα με ολες αυτες τις υπηρεσιες, γιατι και δεν ξερει, και θα κανει πολυ περισσοτερο χρονο μεχρι νανκαταθεσει φακελο και δικαιολογητικα.
    Απλα εδω στο ελλαντα επειδη τα ξερουμε ολα, και επειδη δεν προκειτε να δωσουμε 3-4-5% σε καποιον που θα κανει ΕΝΑΝ ΦΑΚΕΛΟ, παμε και τα κανουμε εμεις. Τα καταθετουμε, και τρωμε την τονγκα. Η πιο ωραια τονγκα μαλιστα ειναι αυτες που περνανε στα γρηγορα με εγκριση, και στην πορεια βλεπουν οτι το ξευτερι που τον αξιολογησε, παρεβλεψε ελειψεις. Καμμια φορα μιλημενες με τον καταθετη, αλλες φορες απο αμελεια. Τοτε λοιπον, και ενω ο καταθετης μεσα στη χαρα εχει ξεκινησει το εργο, πανε μια ωραια μερα και του λενε οτι τελικα αποριφτηκε...
    Οσων αφορα για το τι και πως με τα ποσα, αφηστε το καλυτερα.
    Και οταν λεμε αφηστε το, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ.
    Ισχυει ακριβως οτι ειπε ο κωστης...
    Φυσικα το κερδος μιας υπερτιμολογησης δεν ειναι τπτ, γιατι απο την αρχη κανεις δεν υπολογιζει τα φορολογικα εξοδα, ουτε και την αλλαγη φορολογικης κλιμακας που πρεπει να πληρωσει σε αυτον που πουλαει την επενδυση.
    Ουσιαστικα δλδ, ενω παει να βγαλει και καλα μια πενηνταρα ετσι, πληρωνει την σαρανταρα δεξια και αριστερα, και βαζει το κεφαλι του στην γκιλοτινα να τον σκισουν σε εναν ελεγχο για 10 χιλιαρικακια.
    Αυτος ειναι ο ελληνας γμτ κερατο μου. Ο τσομπανης, που νομιζει οτι ειναι επιχειρηματιας.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://www.defencenet.gr/defence/in...907&Itemid=139

αρχίζει η κατάσταση και γίνεται πραγματικά δύσκολη...
    αυτό και μόνο αρκεί για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες χώρες το ίδιο παράδειγμα.
    βέβαια στην πορτογαλία έχει ξαναυπάρξει στρατιωτικός νόμος, και δεν είχε καμμία σχέση με τον δικό μας του παπαδόπουλου.
    εκεί είχαν στρατιωτικό νόμο, αλλά δεν καταπατήθηκε το δικαίωμα της δημοκρατίας.
    βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι, νομίζω ότι η δική μας η φάρα μόνο βούρδουλα θέλει, γιατί δεν είμαστε άξιοι για να έχουμε δημοκρατία.
    δημοκρατία στην ελλάδα σημαίνει, είμαι ελεύθερος για το δικό μου συμφέρον να τσαλαπατήσω το δικαίωμα του διπλανού μου.
    οπότε.............
    πες τα φίλε μου !

έχουμε παρεξηγήσει τη δημοκρατία...και τη μετατρέπουμε καθημερινά σε αναρχία !
    Είμαστε άξιοι της μοίρας μας....Κανείς δε μας φταίει... εμείς τα κάναμε...μην πω...

3. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

Thomelef (27-09-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εργάζεται η γυναίκα μου !

Ενα μήνα απλήρωτοι οι εργαζόμενοι και δεν προβλέπεται κάτι αμεσα.
    Και όπως είπε ο Πάνος (Ptboul) σύντομα ακολουθούν κι άλλοι, τουλάχιστον 15 σε πρώτη φάση !
    Είναι πολύς ο κόσμος που είναι απλήρωτος.
    Η γυναίκα μου 4 μήνες τώρα...
    Είναι πάρα πολλές επιχειρήσεις όπου οι εργαζόμενοι δεν έχουν πληρωθεί πολλούς μήνες τώρα...αλλά οι επιλογές είναι μηδαμινές.

Στο δημόσιο θα αφήσουν τα σκουπίδια στους δρόμους, σήμερα έλεγε στο star ότι άφησαν χωρίς φαγητό κάποιες χιλιάδες παιδιά σε παιδικούς σταθμούς γιατί απεργούσαν χωρίς καν να ενημερώσουν γονείς, άλλοι κόβουν το ρεύμα και πολλά άλλα παραδείγματα.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν και μάλλον δεν γνωρίζει και πολλα για το ΕΣΥ σε αυτο που θα συμφωνήσω είναι ότι αυτη τη στιγμη γίνεται γενοκτονια.
    Αυτο όμως όπου για κάποιον άγνωστο λόγο δεν τολμάει να ξεστομισει κανείς.είναι σε ολες αυτές τις δαπάνες του δημοσίου το κόστος των περίπου 3000000 μεταναστών που χαίρουν υπηρεσίες πρόνοιας,περίθαλψης,παιδεί ας χωρίς να δίνουν ούτε ένα ευρω στο κράτος.
    Ειδικα στο τομέα της υγείας που τα νοσηλεία τους δεν μπαίνουν στο μαθηματικό υπολογισμό, διότι διαιρείται το κόστος με τον αριθμό της επίσημης απογραφής. Για αυτο έχουμε μεγαλύτερη κατα κεφαλή δαπάνη απο άλλες χώρες.
    Το αστείο είναι ότι αυτοι έχουν δωρεάν υγεία ενώ οι Έλληνες πολίτες όχι!!!
    ντροπή....

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω πλέον, εκεί που κοροϊδεύα τους ψεκασμούς, έχω πεισθεί ότι μας ψέκαζουν, άλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω ........

7. The Following 2 Users Say Thank You to bill_m3 For This Useful Post:

Bitz (28-09-12), xristina (27-09-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λυπαμαι ατυχησες...
    Οχι δεν γινονται αυτα που λες. Γιατι? Γιατι αυτα θελαμε, τωρα ας τα λουστουμε ολοι, φταιμε δεν φταιμε.
    Ασε που δεν πιστευω να υπαρχει καποιος ο οποιος δεν φταιει.
    Τες πα...την κατασταση την γνωριζουμε ολοι. Εγω ελπιζω σε μια καταστροφη και ισοπεδωση του συστηματος.
    Ετσι δεν εχει χαιρι...τουλαχιστο να ελπιζουμε οτι μετα το τελος εποχης, αυτοι που θα ειναι επανω να ξερουν ποσο κανει ενα και ενα.
    Και εγώ σε αυτό ελπίζω....σε μία ολική καταστροφή και ένα νέο ξεκίνημα.
    Άρχισα να φοβάμαι τελευταία ότι μετά την καταστροφή δεν είμαστε ικανοί να βρούμε κάποιον/κάποιους να βάλουν κανόνες σωστού κράτους και να πάμε μπροστά, έστω για τις επόμενες γενιές....αλλά θα επικρατήσει ο νόμος της ζούγκλας κ θα γίνουμε οι όπως γείτονες στην μετά Καντάφι εποχή και οι λοιποί λαοί της βόρειας Αφρικής....

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill_m3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω πλέον, εκεί που κοροϊδεύα τους ψεκασμούς, έχω πεισθεί ότι μας ψέκαζουν, άλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω ........
    Σε εκπλήσει κ εσένα η βλακεία που μας δέρνει όλους καθημερινά;;;;

10. The Following 2 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

Bitz (28-09-12), xristina (27-09-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ο τοπος χρειαζεται επαναπροσδιορισμο των αξιων του.
    Κοινωνιολογικα μπορειτε να διαβασετε τη Γαλλικη επανασταση και τον διαφωτισμο.
    Επαναλαμβανομενη ιστορια.
    Παντα σε καθε εδραιωση καθεστηκυιας ταξης ερχεται μια αμφισβητηση απο τους ριγμενους της υποθεσης.
    Παπαδες, βασιλιαδες, εξουσιες που εχουν φθαρει, ιστορικα εχουν παρει το δρομο της γκιλοτινας (κυριολεκτικα και μεταφορικα).
    Υπομονη.
    Θα ερθει η ωρα.

12. The Following 2 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

pilot (28-09-12), vagmag (27-09-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αμηηηηην...
    Και τι δεν θα εδινα να δω το βοδι τον γιωργακη να αποκεφαλιζεται.

Για αρχη βεβαια. My whish list is very long.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

14. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Bitz (28-09-12), micz (27-09-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο τοπος χρειαζεται επαναπροσδιορισμο των αξιων του.
    Κοινωνιολογικα μπορειτε να διαβασετε τη Γαλλικη επανασταση και τον διαφωτισμο.
    Επαναλαμβανομενη ιστορια.
    Παντα σε καθε εδραιωση καθεστηκυιας ταξης ερχεται μια αμφισβητηση απο τους ριγμενους της υποθεσης.
    Παπαδες, βασιλιαδες, εξουσιες που εχουν φθαρει, ιστορικα εχουν παρει το δρομο της γκιλοτινας (κυριολεκτικα και μεταφορικα).
    Υπομονη.
    Θα ερθει η ωρα.
    Η αλήθεια είναι ότι με στεναχωρεί το ότι είμαστε ανιστόριτοι (και εγώ δεν γνωρίζω ιστορία). Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει πολλά και να έχουμε πάει πολύ μπροστά...αλλά επιλέγουμε σα λαός να ξεχνάμε, να εθελοτυφλούμε.

Τα παραδείγματα που έγραψες είναι πολύ σωστά.
    Επίσης αν διαβάζαμε και καταλαβαίναμε την ιστορία της Ελλάδας από το 1821 και μετά σχετικά με τα δάνεια ίσως να αποφέυγαμε να πέσουμε ξανά στις ίδιες λούμπες....και να κατηγορούμε τους άλλους.
    Ντρέπομαι που δεν ξέρω ιστορία....
    Χαίρομαι που εδώ βρίσκω ανθρώπους που μπορώ να συνενοηθώ, με ανοιχτό μυαλό, πολλές γνώσεις και ωραίες απόψεις....και όμορφα διατυπωμένες!

16. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

pilot (28-09-12)

Σελίδα 62 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 1252606162636472 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP