Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1470

Θέμα: Απορίες Μ3 Ε46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos! Εμφάνιση μηνυμάτων

Πιστεύεις ότι είναι εύκολο να πουληθεί το δικό μου? Πιστεύω πως θα πάρει πάνω από 5-6 μήνες και θα έχεις τον καθένα να σου λέει "φιλαράκι 10Κ έχω, τα θες?". Πραγματικά δε μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία.

Αν κάτσει ανταλλαγή καλώς, αλλιώς το αφήνω.

ρε συ νικο μηπως δεν εισαι καλος στην αριθμητικη?

διαβασα πιο πανω (και αν κανω λαθος διορθωσε με), οτι ο μαντρας σου παιρνει ανταλλαγη το si και θελει 8 χιλιαρικα για το Μ3.

αν υπολογισουμε οτι υπεραριστα Μ3 οπως του μοντσα φυγανε στα 15, λογικα κατι οχι σε αυτο το επιπεδο το χτυπας 12-14.

αρα ποσο σου παιρνει ο μαντρας το si? 4-6 χιλιαρικα?
    και στεναχωριεσαι που θα ερθει ο αλλος θα σου ακουμπησει 10 κι εσυ με τη σειρα σου θα βαλεις αλλα 4 και οχι αλλα 8 για το Μ3 και με μεγαλυτερη δυνατοτητα επιλογων?

μηπως κανεις καποιο λαθος υπολογισμο?

2. The Following 4 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexk (26-09-12), ghost-rider (27-09-12), nikos1400 (26-09-12), Thomelef (27-09-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε συ νικο μηπως δεν εισαι καλος στην αριθμητικη?

διαβασα πιο πανω (και αν κανω λαθος διορθωσε με), οτι ο μαντρας σου παιρνει ανταλλαγη το si και θελει 8 χιλιαρικα για το Μ3.

αν υπολογισουμε οτι υπεραριστα Μ3 οπως του μοντσα φυγανε στα 15, λογικα κατι οχι σε αυτο το επιπεδο το χτυπας 12-14.

αρα ποσο σου παιρνει ο μαντρας το si? 4-6 χιλιαρικα?
    και στεναχωριεσαι που θα ερθει ο αλλος θα σου ακουμπησει 10 κι εσυ με τη σειρα σου θα βαλεις αλλα 4 και οχι αλλα 8 για το Μ3 και με μεγαλυτερη δυνατοτητα επιλογων?

μηπως κανεις καποιο λαθος υπολογισμο?
    Νομίζω δε συγκρίνεις όμοια πράγματα. Βάζεις στην ίδια εξίσωση τη διαφορά που μου έχει πει ο μαντράς για το estoril και την αναγάγεις στη τιμή που πούλησε ο monsta το δικό του, μετρητά.

Όταν κάνεις ανταλλαγή αλλάζουν λίγο οι ισορροπίες. Ο έμπορος σκέφτεται από τη πλευρά του πωλητή και πάει να μειώσει τη χασούρα που θα έχει όσο θα κοιτάει το 2λτ si μου αλλά και να βγάλει από το Μ3 που πήρε από τον άλλον.

Το estoril blue το έχει κοστολογήσει στα 21.900 - 8.000 διαφορά = 13.900 στην ουσία παίρνει το δικό μου. Αν πήγαινα με μετρητό, 20Κ μου το έδινε.

Δε βλέπω κανένα άλλο καλό Μ3 να πωλείται 15Κ και δε νομίζω ότι κάποιος που το δίνει 22Κ θα το ρίξει 7Κ κάτω.

Με 18-20 παίρνεις πολύ καλό Μ3 πιστεύω, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να μπω σε διαδικασία πώλησης του δικού μου σε μια αγορά που είναι 1500% κάτω. και να περιμέεεενω.
    Nikos

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP