Ρε μάγκες, δεν καταλαβαίνετε το concept... Το interlagos είναι το σήμα κατατεθέν του GTI όπως είναι το καρώ για τη Burberry's και οι σταυροί με το LV για τη Louis Vuitton. Δεν έχει σημασία αν ταιριάζει ή όχι, σημασία έχει να φαίνεται για να δηλώνει τη διαφορετικότητα από τις άλλες εκδόσεις.
Κι επειδή οσομπούκο - συγνώμη, οσονούπω θέλω να πω αλλά πεθαίνω της πείνας- θα ακολουθήσει η έκδοση GT με το ίδιο σουλούπι αλλά βαμμένη μάσκα, ή η έκδοση R με το ίδιο σουλούπι αλλά μπλε δαγκάνες και χρωμιωμένη μάσκα, ή ακόμη και η έκδοση για την 35η επέτειο με το ίδιο σουλούπι αλλά με μαύρες ζάντες, 5 αυτοκόλλητα και 5 χιλιάρικα παραπάνω στην τιμή, σου λέει ας υπάρχει και αυτό το αναχρονιστικό κεραμιδομπορντοροδοκόκκιν ο καρώ που θυμίζει μπουχάρα κιλίμι για να νιώθει ο αγοραστής ότι τουλάχιστον τα χρήματά του αγόρασαν κάτι ξεχωριστό. Αυτό είναι το Marketing και κακόγουστο Marketing δεν υπάρχει, υπάρχει μόνο πετυχημένο ή αποτυχημένο. Μέχρι στιγμής, το GTI πουλάει μια χαρά.
aristent (26-09-12), Bassakos (27-09-12), chrisgiapz3 (26-09-12), GiannisRob (26-09-12), Leonidas_E39 (26-09-12), mark e92 (26-09-12), PANOS-E60 (26-09-12), Stamatis (26-09-12), STREETRACING (26-09-12)
S8N (26-09-12)
Το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ένα πόλο 1 ....Ο πρώτος μου έρωτας . Κρίμα που απο το 2009 η vag κατέστρεψε το όνομα της με εντελώς άχρηστα αυτοκίνητα τα οποία είναι μόνο για 20 000 χιλ και μετά πρέπει να κάνεις τον σταυρό σου για το τί θα σου βγάλουν...!!!![]()
Χρονια ερωτευμενος με το δυαρι GOLF GTI και σαφως μου αρεσει πολυ και το πενταρι GOLF GTI.
Η μελλοντικη συζυγος πιεζει πολυ για οικογενειακο αμαξι για το GOLF γενικα και GTI ειδικα.....αντιστεκομαι παντως!
insane in the ///Midbrain