^ Σταμάτη, σε καμιά βόλτα σε ορεινή διαδρομή μες στη φύση δεν σου αρέσει να είναι ανοιχτή? Δεν σας έχει αποζημιώσει κάπως αυτό? (ανοιγόμενη είναι έτσι? μόνο που αντί για μεταλλικά φύλλα έχει γυάλινα- ή κάνω λάθος?)
^ Σταμάτη, σε καμιά βόλτα σε ορεινή διαδρομή μες στη φύση δεν σου αρέσει να είναι ανοιχτή? Δεν σας έχει αποζημιώσει κάπως αυτό? (ανοιγόμενη είναι έτσι? μόνο που αντί για μεταλλικά φύλλα έχει γυάλινα- ή κάνω λάθος?)
λαδομπογιά κάθε χρόνο στην καρίνα, αφαλάτωση στις προπέλες και ματσακόνι στο αμπάρι για να μην κρατάει σκουριές.
Με απαύτωσες ρε τύπε.
Θα σου δώσω αύριο στο τηλέφωνο εναν που το έχει 2 χρόνια.
Βγάλτε άκρη μεταξύ σας και πείτε τα.
Ο τύπος είχε Ρενώ Σενίκ και πήρε το Κασκάι.
Ολα του φαίνονται ρόδινα και αγγελικά πλασμένα του ανθρώπου.
ναι ρε συ, το θέμα είναι οτι αν εκεί στη φύση που έχεις πάει, τύχει και έχει και λιακάδα, όταν μπαίνεις μέσα μετά απο το μπάνιο πχ, ή οταν το έχεις παρκάρει σε καμμιά πλατεία, τραβάς τα βυζιά σου απο τη ζέστη.
Πάντως χώρια η πλάκα, είναι πολύ ωραία το χειμώνα με τη βροχή και τις μέρες που δεν έχει ντάλα ήλιο, γιατί φωτίζει ολο το αμάξι.
120ie87 (25-09-12)
Να σας πω τι έπαθα?
Ο πατέρας μιας πρώην μου είχε το Suzuki sx4.... ο τύπος ήταν τρελός (πολύ νευρικός και οδηγούσε κι έτσι...). Γενικά το πήγαινε σβέλτα και με είχε πάει μια βόλτα (ήμουν στο πίσω κάθισμα) και πραγματικά έβγαλα τα άντερά μου (δεν ήταν βολικό πίσω και χοροπήδαγε και το αμάξι....)
Ήρθε λοιπόν ο τύπος στη Μάνη (με την γυναίκα του- ένα φοβερό milf....) και τους βάζω στο πίσω κάθισμα στο 120i....
ξεκινάμε από πύργο δυρού-> αρεόπολη-> οίτυλο-> μεσσηνιακή μάνη (καρδαμύλη κλπ).....
Λίγο μετά το οίτυλο (αφού κοπανιόταν στις στροφές στην πίσω πόρτα του BMW και μετά στο κεντρικό τούνελ και μετά πάλι πίσω στην πόρτα) μου είπε να τον γυρίσω πίσω για να πάρει το αμάξι του.....*
*από τότε δεν τον ξαναείδα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 25-09-12 στις 23:18
αααα, εδω εννοουσες τα θανκς !
φοβαμαι οτι δεν υπαρχει πλεον τετοιο πραμα Αρη
τη σημερον (ελληνικην) ημεραν, για οικογενειακο που να μας υπηρετει,
πιστευω οτι θελουμε αξιοπιστια, ασφαλεια, χαμηλα ΤΚ, χαμηλη καταναλωση (ντιζελ) και ευελικτο αμαξωμα.
επισης νομιζω οτι δεν ειναι εποχες για καινουριο αμαξι.
μετχ βρισκεις οτι θες.
υγ. κι εμενα το κασκαϊ δε μ'αρεσει...
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
120ie87 (25-09-12)
Yeti πήρε πέρισυ ο πατέρας ενός φίλου. Το μόνο που ρώτησε τον πωλητή όταν το πήρε, ήταν πως πέφτουν τα πίσω καθίσματα. Αφού έμαθε, πήγε καρφί μετά την αντιπροσωπεία και το φόρτωσε ξύλα. Τα ξύλα τα πήγε στο χωριό, στου διαόλου τη μάνα, 150χλμ απ' την Πάτρα. Αμφιβάλλω αν ο κυρ-Γιώργης ξέρει τι θα πει στρώσιμο. Πάντως το κακόμοιρο το Yeti μια χαρά αντέχει αυτή τη χρήση.
S8N (25-09-12)
γουσταρω πεμβεφανς ρε ξεκινας να μαθεις για κασκαι οικογενειακο και καταληγει το τελευταιο ποστ
"ακου να δεισ φιλε το evo 6 ηταν το καλυτερο μιτσουμπισι εβερ ακουσε με και μην παρεις ρχ7 καθε χιλια χιλιομετρα θελει 150 ml λαδι το χε ενας μπαρμπας του μπατζανακη μου " και παραθεση απο m5board με κοντρα στον αεροδιαδρομο και specs τηλεμετριες πιεσεις οβερμπουστ τουρμπινες γκαρετ αγριους εκκεντροφορους αλφα ν προγραμμα στον δημητριαδη κλπ κλπ
για αυτο αγαπω πεμβε φανς
αντε γεια...
120ie87 (25-09-12), apostoles46 (26-09-12), chrisgiapz3 (26-09-12), gnx (26-09-12), Kostas_1 (26-09-12), Leonidas_E39 (25-09-12), nikos1400 (25-09-12), Nino (26-09-12), Panos 316T (26-09-12), Ptboul (27-09-12), S8N (25-09-12)