chrisgiapz3 (25-09-12), hades7 (25-09-12), Ptboul (27-09-12)
χωρις να διαβασω ολο το θρεντ.....
Η αδερφη μου το χει 4 χρονια, μοτερ αριστο, επιδοσεις ικανοποιητικες, καταναλωση μετρια για τα κυβικα του, ποιοτητα υλικων εσωτερικου....εκει εχω να πω οτι ειναι μαπα! Δεν γινεται στα 2 χρονια να ξευτιζουν τιμονια, δερματα κτλ. Εγω δεν θα το παιρνα
hades7 (25-09-12)
Το QQ είναι καγκουρομανα. Το sx4 έχει μάπα συμπλέκτη και μεγάλο θέμα με την ορατότητα λόγω διπλής κολωνας μπροστά με φινιστρινι.
Εγω θα προτείνω ένα παρά πολύ καλό 4wd (η awd, όπως θέλετε πείτε το) με ευρωπαϊκή ποιότητα κατασκευής, αρκετά καλή αξιοπιστία, λογικό κόστος συντηρησης, αξιοπρεπεστατες επιδόσεις και γερμανική ασφάλεια:
Skoda Yeti.
Ο 1.8TFSI είναι εξαιρετικός χωρις να πάσχει από τα προβλήματα του 1.4TSI του Tiguan. Οι χώροι υπερεπαρκεις, μπαίνεις και βγαίνεις εύκολα και η ποιότητα κύλισης θαυμάσια.
Εναλλακτικά ένα Tiguan. Προσοχή με την πανοραμική σ'αυτά, κάποιες εμπαζαν λίγο.
hades7 (25-09-12), Leonidas_E39 (25-09-12)
A150. Tαξιδεύει άνετα (αθόρυβα,οικονομικά), είναι πολύ πρακτικό, καίει ελάχιστα.
Κανένα πρόβλημα με εφορίες τεκμήρια κλπ και υπάρχουν αρκετά καλά μεταχειρισμένα- έχει πλούσιο εξοπλισμό και αν το πάρεις με την οροφή... είναι απόλαυση καθώς ανοίγει σχεδόν όλος ο ουρανός....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 25-09-12 στις 22:48
hades7 (25-09-12), Vassilis ///M (26-09-12)
Εγώ είχα το προηγούμενο (και μάλιστα 2) με την ανοιγόμενη μεταλλική οροφή - και ήταν τέλειο...
(με ένα σετάκι sachs touring και ζάντες με μικρότερο offset... ήταν ωραίο και στον δρόμο)
Αλλο η μεταλική.
εμείς με το W169 έχουμε περάσει δραματικές στιγμές μέσα στο αμάξι.
Όσον αφορά την συντήρηση του γνωρίζει κάποιος κάτι;
αντε γεια...