Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1470

Θέμα: Απορίες Μ3 Ε46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos-M3 CS Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε μου αν ελεγα τιμη μαλλον θα με κραζανε ολοι εδω μεσα...αλλα επειδη γνωριζω το αμαξι μου δεν θα το εδινα λιγοτερο ....για τον απλουστατο λογω οτι δεν καιγομαι κιολας να το πουλησω...απλα δεν το κρυβω πως αρχιζω και προβληματιζομαι γιατι πλεον εχω και εταιρικο αυτοκινητο που χρησιμοποιω αρκετεσ φορεσ... και επειδη δουλευω τρελες ωρες πλεον ο χρονος για εκδρομες εχει περιοριστει παρα πολυ...τα τελευταια 2 χρονια εχω καταληξει να πηγαινω διακοπες μονο πασχα και καλοκαιρι...

Νικο αν το βαλεις τελικα αγγελια, τιμη θα βαλεις ουτως η αλλως!
    Εφοσον ομως δεν καιγεσαι να το δωσεις, καλυτερα αστο εκει που ειναι...
    Δεν πιστευω οτι σου περναει απο το μυαλο να το δωσεις κατω απο 20κ οποτε πιστευω δεν υπαρχει και λογος να το βαλεις αγγελια, ειναι κριμα

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο StratosZ4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νικο αν το βαλεις τελικα αγγελια, τιμη θα βαλεις ουτως η αλλως!
    Εφοσον ομως δεν καιγεσαι να το δωσεις, καλυτερα αστο εκει που ειναι...
    Δεν πιστευω οτι σου περναει απο το μυαλο να το δωσεις κατω απο 20κ οποτε πιστευω δεν υπαρχει και λογος να το βαλεις αγγελια, ειναι κριμα
    πολυ σωστα! αν το αποφασισω καποια στιγμη να το βαλω σε αγγελια θα βαλω αυτο που πιστευω (το πιο πιθανο ειναι να βαλω πανω κατω την τιμη που εχει το αυτο-τριτη για ε46 μεταχειρισμενο 2006μοντελο) λαμβανοντας υποψη πως το αμαξι ειναι και CSL look (γνησια ανταλλακτικα αγορασμενα απο σπανο) και αν πουληθει στα λεφτα που θελω καλος..αν οχι επειδη δεν καιγομαι οπως προανεφερα θα το κρατησω...απλα πραγματα...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP