Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 110

Θέμα: bmw road map 2012

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    NAOUSSA GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dark knight Εμφάνιση μηνυμάτων
    για ΜΚ3 σιντι εχει βγει κατι?
    Υπάρχουν χάρτες 2012-2013 της NAVTEQ περισότερες πληροφόρίες εδώ

https://gpsunderground.com/forum/nav...12-2013-a.html

2. The Following User Says Thank You to BMWNAOUSSA For This Useful Post:

dark knight (16-10-12)

Περιοχή
    Φιλοθέη/Γλυφάδα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα.

Έψαχνα για το θέμα BMW Road Map και βρήκα αυτό το forum.
    Ο λόγος είναι ότι ένας πολύ καλός φίλος, που δεν τα πάει πολύ καλά με τον υπολογιστή και το internet, έχει ένα καημό από τότε που αγόρασε την BMW 525 (το 2004 αν θυμάμαι καλά), μεταχειρισμένη ενός έτους νομίζω, από Γερμανία, να καταφέρει να λειτουργήσει και να αξιοποιήσει το navigator που έχει το αυτ/το.

Από τότε του έλεγαν, στα συνεργεία που πήγαινε, ότι πρέπει να βρει σπασμένο DVD για να λειτουργήσει το σύστημα. Προχθές μου έφερε ένα DVD και με παρακάλεσε να το αντιγράψω σε ένα CD !!! (μου έφερε 2 !!!), όπως του είπαν, και να το βάλει στο navigator.

Το DVD έχει το BMW Road Map Europe Business 2009-1.iso αλλά το Power2Go που χρησιμοποιώ αδυνατεί να το ανοίξει.

1. Διάβασα αρκετά στο forum γύρω από το θέμα και έμαθα αρκετά, αλλά δεν βρήκα απάντηση στο εάν το iso είναι κλειδωμένο ή συμβαίνει κάτι άλλο που δεν γνωρίζω.
    2.Ψάχνοντας για το θέμα, βρήκα αρκετά torrents για BMW Road Maps. Εάν κατεβάσω ένα από αυτά (πχ Europe του 2011 που βρήκα) θα λειτουργήσει κανονικά ή όχι;
    3. Πρέπει να ερευνήσω για τον τύπο της NAVTEQ που φοράει το αυτ/το ή αρκεί το μοντέλο και το έτος παραγωγής; γιατί διαβάζοντας το παραπάνω link παρατήρησα ότι δεν αναφέρεται το μοντέλο αλλά διαφορετικά στοιχεία του αυτ/του.

Έβαλα πολλές ερωτήσεις και ζητώ συγγνώμη αλλά πιστεύω να καταλαβαίνετε την αγωνία του φίλου μου ( και δική μου, πλέον) να λυθεί αυτό το πολύχρονο πρόβλημα που τον ταλαιπωρρεί.

Ευχαριστώ, εκ των προτέρων, για το χρόνο και τη βοήθεια που θα δώσουν όσοι διαβάσουν και ασχοληθούν με τον προβληματισμό μου.

Περιοχή
    Larissa
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο makap Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το DVD έχει το BMW Road Map Europe Business 2009-1.iso αλλά το Power2Go που χρησιμοποιώ αδυνατεί να το ανοίξει.
    To αρχείο ISO, ειναι στο δισκάκι μονο για μεταφορά.
    Οταν "γράφεται" στο DVD, με λογισμικό (σαν το IMGBURN ας πούμε) προκύπτει δισκάκι πλήρως αναγνωρίσιμο από τα Windows.
    Μπορείς λοιπόν να χρησιμοποιήσεις το iso αρχειο και να φτιάξεις ένα σωστό DVD...
    ...

Περιοχή
    Φιλοθέη/Γλυφάδα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο asot Εμφάνιση μηνυμάτων
    To αρχείο ISO, ειναι στο δισκάκι μονο για μεταφορά.
    Οταν "γράφεται" στο DVD, με λογισμικό (σαν το IMGBURN ας πούμε) προκύπτει δισκάκι πλήρως αναγνωρίσιμο από τα Windows.
    Μπορείς λοιπόν να χρησιμοποιήσεις το iso αρχειο και να φτιάξεις ένα σωστό DVD...
    Έχω ανοίξει, στο παρελθόν, με διαφορετικά προγράμματα (PowerIso, Alcohol, Power2Go, Nero κλπ), πάνω από 100 iso αρχεία και έχω κάψει αντίστοιχα DVD's είτε DVD5 είτε DVD9, και, επομένως, γνωρίζω τη διαδικασία. Τώρα έχω εγκατεστημένο μόνο το Power2Go, το βλέπει σαν iso, αλλά δεν το ανοίγει για να κάψω το DVD. προσπάθησα να το ανοίξω και με το winrar αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να είναι corrupted.

Γιαυτό εγκατέλειψα αυτή την προσπάθεια και, μετά τη βοήθεια που πήρα από εδώ, κατεβάζω τα δύο DVD (είναι σε μορφή rar) και μετά την ολοκλήρωση θα προσπαθήσω να κάψω πρώτα σε rewritable για να το δοκιμάσω και μετά σε κανονικό.

Περιοχή
    NAOUSSA GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έχω ανοίξει, στο παρελθόν, με διαφορετικά προγράμματα (PowerIso, Alcohol, Power2Go, Nero κλπ), πάνω από 100 iso αρχεία και έχω κάψει αντίστοιχα DVD's είτε DVD5 είτε DVD9, και, επομένως, γνωρίζω τη διαδικασία. Τώρα έχω εγκατεστημένο μόνο το Power2Go, το βλέπει σαν iso, αλλά δεν το ανοίγει για να κάψω το DVD. προσπάθησα να το ανοίξω και με το winrar αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να είναι corrupted.

Γιαυτό εγκατέλειψα αυτή την προσπάθεια και, μετά τη βοήθεια που πήρα από εδώ, κατεβάζω τα δύο DVD (είναι σε μορφή rar) και μετά την ολοκλήρωση θα προσπαθήσω να κάψω πρώτα σε rewritable για να το δοκιμάσω και μετά σε κανονικό.
    Αφού κατεβάσεις το dvd2 που περιέχει Ελλάδα, το αρχείο που θα προκύψει μετά την αποσυμπίεση, αφού όπως λες είναι σε rar αρχείο θα το γράψεις με το πρόγραμμα εγγραφής imgburn και σε δισκάκι dvd αποκλειστικά τύπου verbatim. και σε ταχύτητα max 2.4 η και μικρότερη αυτή είναι η πιό δοκιμασμένη μέθοθος για να έχεις σωστό και λειτουργικό αντίγραφο.

Περιοχή
    Φιλοθέη/Γλυφάδα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMWNAOUSSA Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αφού κατεβάσεις το dvd2 που περιέχει Ελλάδα, το αρχείο που θα προκύψει μετά την αποσυμπίεση, αφού όπως λες είναι σε rar αρχείο θα το γράψεις με το πρόγραμμα εγγραφής imgburn και σε δισκάκι dvd αποκλειστικά τύπου verbatim. και σε ταχύτητα max 2.4 η και μικρότερη αυτή είναι η πιό δοκιμασμένη μέθοθος για να έχεις σωστό και λειτουργικό αντίγραφο.
    Μα, και σε κάποια sites διάβασα ότι και το 1 περιλαμβάνει Ελλάδα.
    Όμως, δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Τελείωσε το κατέβασμα, άνοιξα το rar, έβγαλε άλλο rar που έχει μεν iso αρχείο αλλά ζητάει pass και στο readme.txt παραπέμπει σε δυο sites τα οποία για να σε περάσουν στο pass ζητάνε να κάνεις μια διαδικασία που δεν θέλω να ακολουθήσω.

Γκουγκλάρισα για pass αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό.
    Υπάρχει βοήθεια για να ξεπεράσω το πρόβλημα;

Περιοχή
    NAOUSSA GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μα, και σε κάποια sites διάβασα ότι και το 1 περιλαμβάνει Ελλάδα.
    Όμως, δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Τελείωσε το κατέβασμα, άνοιξα το rar, έβγαλε άλλο rar που έχει μεν iso αρχείο αλλά ζητάει pass και στο readme.txt παραπέμπει σε δυο sites τα οποία για να σε περάσουν στο pass ζητάνε να κάνεις μια διαδικασία που δεν θέλω να ακολουθήσω.

Γκουγκλάρισα για pass αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό.
    Υπάρχει βοήθεια για να ξεπεράσω το πρόβλημα;
    Στο πρώτο dvd περιλαμβάνεται η Ελλάδα αλλά θα χρειαστείς double layer dvd χωρητικότητας 8,6 gb διότι το μέγεθος του είναι περίπου 5,6 gb. και θα είναι αργό στο διάβασμα από το navigation του αυτοκινήτου.

Στην δεύτερη περίπτωση πιθανότατα κατέβασες κάποια έκδοση με torrent και ως συνήθως σου ζητάει βλακείες. δοκίμασε να το κατεβάσεις από εδώ.
    https://www.boerse.bz/boerse/softwar...ss-2012-a.html
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BMWNAOUSSA : 17-10-12 στις 17:27

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP