Θα πάς σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά εξαρτήματα πχ. αν είσαι αθήνα στον βενιέρη , και θα πάρεις ένα φίλτρο για γραμμή προενίσχυσης σάν αυτό που βάζουν στους ενισχυτές αυτοκινήτων, ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ φιλτρο ρευματος αλλά φίλτρο ήχου RCA ΣΕ RCA.Οσον αφορά την είσοδο εικόνας , πρέπει να φτιάξω μία πλακετίτσα με μικροελεγκτή , η οποία θα δίνει τα δεδομένα που δίνει η bmw tv στην γραμμή K-bas και ενεργοποιείται η λειτουργεία TV στο Navi .Το θεωριτικά δύσκολο κομμάτι είναι η κατασκευή της πλακέτας που για εμένα που προγραμματίζω και κατασκευάζω πλακέτες , είναι παιχνιδάκι, έχω κολλήσει όμως στο οτι δέν έχω bmw tv για να βάλω τον υπολογιστή στην γραμμή και να καταγράψω τα σήματα.Αν κάποιος έχει bmw tv σε e46 θα μας βοηθούσε αρκετά άν μας επέτραπε για 10 λεπτά να καταγράψουμε το σήμα.Μετά το περνάω στο τσιπάκι της πλακέτας και κοροιδέυω το k-bas και ενεργοποιείται η λειτουργεία tv.Επειδή θα τα καταφέρω κάποια στιγμή θέλω να ξέρουν τα μέλη που θα ενδιαφερθούν για την συσκευή, πως θα την αποκτήσουν στο κόστος των υλικών, Καθώς είναι ένα ευχάριστο χόμπι η όλη ιστορία...!!!