Σελίδα 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 100

Θέμα: ΔΙΠΛΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ!!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε νασο οκ...
    Για οποιοδηποτε λογο μπορει να εχει γινει κατι. Ας μην ειμαστε υπερβολικοι με τα παντα. Ακομα και οι σωστοτεροι, πολλες φορες χρειαζεται να κανουν καποιες παρατυπιες επειδη καποιος ανευθυνος υπαλληλος εχει κανει καποια γκελα.
    Δλδ εσενα τι σε νοιαζει αν πληρωνεις αυτο που πρεπει, ενω στο τιμολογιο γραφει κατι αλλο?
    με νοιάζε ρε μλκ, πρώτα απο όλα για την ιστορικότητα των σέρβις του αυτοκινήτου μου.
    Εγώ που το πουλάω πχ αυτή την εποχή, τι θα δώσω στον άλλον?
    Οριστε και τα παραστατικά ότι άλλαξα μπουζί:
    12 μπουζί για 850csi?

πλάκα κάνεις?

να πάνε να κόψουν αλλού τέτοια παραστατικά.
    αδικαιολόγητο.

Υπάρχει τρόπος να σβήσεις τα κενά της αποθήκης σου διαφορετικός απο αυτόν.
    Εγώ ξέρεις τι καταλαβαίνω απο αυτό?
    κάπου είχαν χώσει 6 μπουζάκια χωρίς απόδειξη, είδαν το κενό στο σύστημα και τα πέρασαν στον Αντώνη.
    Αυτό μου λέει "η μύτη" μου.

Καιρός να σοβαρευόμαστε γενικά Θωμά.
    Τα κενα της αποθήκης, τα ράφια χωρίς αντικρυσμα είναι φάουλ και τέλος.

Οσο για τον μαστρομήτσο που ειπε ο Γιώργος παραπάνω, να σου δείξω εγώ εναν μαστρομήτσο που μου έκανε τον κώλο τηγάνι...

Κωλόφαρες υπάρχουν παντού.
    Το θέμα είναι να τους τσακίζεις αμέσως και να μην παίρνουν αέρα.

2. The Following 4 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

ankor (22-09-12), BILL007 (22-09-12), katsaraios (22-09-12), S8N (22-09-12)

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Θα ήθελα να πω και 'γω δυό πράγματα:

1. Ο μπαρμπα-Μήτσος της γειτονιάς βασίζεται σε δύο πράγματα. Σε προσωπικές γνωριμίες και/ή αρπαχτές. Συνήθως γνωρίζεται προσωπικά με τον πελάτη και είναι κάπως σπάνιο να σε κοιτάει στα μάτια και να σου λέει ψέματα. Με μικρό σχετικά πελατολόγιο, κάθε αρνητικό σχόλιο μετράει, όπως και κάθε αρπαχτή που ακούγεται. Ίσως είναι λίγοι οι καλοί μάστορες της γειτονιάς, ίσως εγώ υπήρξα πολύ άτυχος. Ποιος ξέρει...

2. Η αντιπροσωπεία, ή μια πολύ μεγάλη μονάδα, καλώς ή κακώς είναι μια αρκετά απρόσωπη εταιρία. Πληρώνεις στο λογιστήριο και όχι το μάστορα στο χέρι. Άλλος βάζει χέρι στο αμάξι σου, άλλος είναι υπεύθυνος, άλλον πληρώνεις, με άλλον συνεννοείσαι. Υποτίθεται ότι ακριβώς επειδή είναι μεγάλη και σοβαρή εταιρία, υπάρχει ενδελεχής μηχανοργάνωση, τέτοια λάθη είναι απαράδεκτα. Επίσης, ακριβώς επειδή υπάρχει αυτός ο λαβύρινθος συνεννόησης, ο δικηγόρος, πιστεύω, είναι η καλύτερη λύση.

Πάντως είναι αδιόρθωτοι. Σπάνια ένας πελάτης θα το κυνηγήσει αν δεν μείνει ευχαριστημένος και σπάνια κάνει κάποιος ντα τον υπεύθυνο, όταν ο τελευταίος κάνει βλακεία, είτε ηθελημένα είτε άθελα.

Όταν βρέθηκα σε παρόμοια περίπτωση με το φίλο ankor, μετά από αρκετές προσπάθειες συνεννόησης, με αρκετά παράπονα στη Volvo Car Hellas, στο τέλος απευθύνθηκα στο δικηγόρο μου. Ναι, μου κόστισε 150¤, τα οποία δεν υπήρχε λόγος να ξοδέψω αν η αντιπροσωπεία φερόταν σωστά, αλλά η ηθική ικανοποίηση του να βλέπεις όλους αυτούς που γελάγανε πίσω από την πλάτη σου λέγοντας "με τι θέλει τώρα ο μ@λ@κ@ς και μας τα σκοτίζει. Ας το κάνει τουμπεκί να τελειώνουμε, να κάνουμε και 'μεις τη δουλειά μας", ξαφνικά να χάνουν τη γη κάτω απ' τα πόδια τους, ξέροντας ότι έχεις δίκιο και έχουν άδικο, είναι πραγματικά ανεκτίμητη. Επίσης, σε περίπτωση που έχεις βίτσια ή δεν έχεις άλλη επιλογή, και θα συνεχίσεις να είσαι πελάτης τους, πλέον σου συμπεριφέρονται με διαφορετικό τρόπο, γνωρίζοντας ότι άλλες μαλαγανιές δεν χωράνε.

Οπως και να 'χει το ζήτημα, καλά ξεμπερδέματα εύχομαι!

4. The Following 7 Users Say Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

ankor (22-09-12), bill_m3 (23-09-12), mark e92 (22-09-12), nikos1400 (22-09-12), oldcarskickass (23-09-12), Panos 316T (22-09-12), S8N (22-09-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δλδ ρε σταματη μαζι με το βιβλιο σερβις, εσυ δινεις και τα παραστατιμα που ειναι κομμενα στο ονομα σου, σε καποιον που θελει να αγορασει το αμαξι?
    Αυτα νομιζω πανε στην εφορια παντως.
    Δεν ξερω τι λετε εσεις, συμφωνω οτι πρεπει γενικα να σοβαρευτουμε, γιατι αν ειμασταν σοβαροι δεν θα φταναμε εδω που ειμαστε σημερα.
    Φιλε γιαννη ρομπ, εγω θα σου πω πολυ απλα, οτι εισουν και τυχερος. Γιατι με το κωλοσυστημα που εχουμε εδω μεσα στο δικαστικο τομεα, θα μπορουσε να γυρισει μπουμεραγκ εοανω σου η υποθεση, και να σου παιρναν και το βοδι...οι δικηγοροι φιλαρακο γβωριζονται αναμεταξυ τους, δουλευουν φασον τις υποθεσεις ο ενος του αλλου πολλες φορες, και γενικα δεν μπορεις να εχεις την παραμικρη ιδεα, τινσχεση εχει ο δικηγορος σου με τον δικηγορο του αντιπαλου, και τι κουβεντες μπορει να κανουν πισω απο την πλατη σου. Και ναι, αυτο που λεω, το μαθαμε δε χαρντ γουει το 2004, πληρωνοντας τα κερατα μας μετα απο μια υποθεση που κρατησε πεντε χρονια.
    Γιατι αν για 150 ευρω βγει δικαιωμενος ο αντιπαλος, τοτε θα σε κυνηγησει, κια θα σε σκισει.
    Τα δικαστηρια δεν ειναι παιδικες χαρες η σχολεια. Υπαρχει πολυ βρωμια, και καλυτερα να μενεις μακρυα.
    Ας μαθουμε πρωτα τινακριβως εχει γινει, μιας και ο φιλος δεν εχει παρει ακομα εξηγηση για τις χρεωσεις και το παραστατικο και μετα τον ξανακραζουμε.
    Και μιαν ερωτηση.
    Πριν εφτα χρονια, ειχαμε εναν μλκ που ειχε μπερδεψει τους κωδικους σε δυο κρεβατια. Τα κρεβατια δοξα το θεο ειχαν την ιδια τιμη. 350 ευρω...απο τα τιμολογια λοιπον, φαινοταν οτι στην αποθηκη ειχαμε 30 κρεβατια χ και 60 κρεβατια ψ, ενω στην πραγματικοτητα συνεβαινε το αντιθετο.
    Ναι οκ, ξερω ξερω, τον απολυω για να μαθει να μην κανει λαθη (ευκολο να το λες, δυσκολο να το κανεις. Συνηθως ετσι ειναι, στα λογια ολα ευκολα ειναι). Για να διορθωθει η γκελα και να μην εχω προβλημα στην αποθηκη, τι επρεπε να κανω, και ειμαι πολυ περιεργος να μου πειτε το τι θα κανατε και εσεις?
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

6. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Nino (22-09-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα ήθελα να πω και 'γω δυό πράγματα:

1. Ο μπαρμπα-Μήτσος της γειτονιάς βασίζεται σε δύο πράγματα. Σε προσωπικές γνωριμίες και/ή αρπαχτές. Συνήθως γνωρίζεται προσωπικά με τον πελάτη και είναι κάπως σπάνιο να σε κοιτάει στα μάτια και να σου λέει ψέματα. Με μικρό σχετικά πελατολόγιο, κάθε αρνητικό σχόλιο μετράει, όπως και κάθε αρπαχτή που ακούγεται. Ίσως είναι λίγοι οι καλοί μάστορες της γειτονιάς, ίσως εγώ υπήρξα πολύ άτυχος. Ποιος ξέρει...

2. Η αντιπροσωπεία, ή μια πολύ μεγάλη μονάδα, καλώς ή κακώς είναι μια αρκετά απρόσωπη εταιρία. Πληρώνεις στο λογιστήριο και όχι το μάστορα στο χέρι. Άλλος βάζει χέρι στο αμάξι σου, άλλος είναι υπεύθυνος, άλλον πληρώνεις, με άλλον συνεννοείσαι. Υποτίθεται ότι ακριβώς επειδή είναι μεγάλη και σοβαρή εταιρία, υπάρχει ενδελεχής μηχανοργάνωση, τέτοια λάθη είναι απαράδεκτα. Επίσης, ακριβώς επειδή υπάρχει αυτός ο λαβύρινθος συνεννόησης, ο δικηγόρος, πιστεύω, είναι η καλύτερη λύση.

Πάντως είναι αδιόρθωτοι. Σπάνια ένας πελάτης θα το κυνηγήσει αν δεν μείνει ευχαριστημένος και σπάνια κάνει κάποιος ντα τον υπεύθυνο, όταν ο τελευταίος κάνει βλακεία, είτε ηθελημένα είτε άθελα.

Όταν βρέθηκα σε παρόμοια περίπτωση με το φίλο ankor, μετά από αρκετές προσπάθειες συνεννόησης, με αρκετά παράπονα στη Volvo Car Hellas, στο τέλος απευθύνθηκα στο δικηγόρο μου. Ναι, μου κόστισε 150¤, τα οποία δεν υπήρχε λόγος να ξοδέψω αν η αντιπροσωπεία φερόταν σωστά, αλλά η ηθική ικανοποίηση του να βλέπεις όλους αυτούς που γελάγανε πίσω από την πλάτη σου λέγοντας "με τι θέλει τώρα ο μ@λ@κ@ς και μας τα σκοτίζει. Ας το κάνει τουμπεκί να τελειώνουμε, να κάνουμε και 'μεις τη δουλειά μας", ξαφνικά να χάνουν τη γη κάτω απ' τα πόδια τους, ξέροντας ότι έχεις δίκιο και έχουν άδικο, είναι πραγματικά ανεκτίμητη. Επίσης, σε περίπτωση που έχεις βίτσια ή δεν έχεις άλλη επιλογή, και θα συνεχίσεις να είσαι πελάτης τους, πλέον σου συμπεριφέρονται με διαφορετικό τρόπο, γνωρίζοντας ότι άλλες μαλαγανιές δεν χωράνε.Οπως και να 'χει το ζήτημα, καλά ξεμπερδέματα εύχομαι!
    Δλδ ρε σταματη μαζι με το βιβλιο σερβις, εσυ δινεις και τα παραστατιμα που ειναι κομμενα στο ονομα σου, σε καποιον που θελει να αγορασει το αμαξι?
    Δεν ξερω τι λετε εσεις, συμφωνω οτι πρεπει γενικα να σοβαρευτουμε, γιατι αν ειμασταν σοβαροι δεν θα φταναμε εδω που ειμαστε σημερα.
    Φιλε γιαννη ρομπ, εγω θα σου πω πολυ απλα, οτι εισουν και τυχερος. Γιατι με το κωλοσυστημα που εχουμε εδω μεσα στο δικαστικο τομεα, θα μπορουσε να γυρισει μπουμεραγκ εοανω σου η υποθεση, και να σου παιρναν και το βοδι...οι δικηγοροι φιλαρακο γβωριζονται αναμεταξυ τους, δουλευουν φασον τις υποθεσεις ο ενος του αλλου πολλες φορες, και γενικα δεν μπορεις να εχεις την παραμικρη ιδεα, τινσχεση εχει ο δικηγορος σου με τον δικηγορο του αντιπαλου, και τι κουβεντες μπορει να κανουν πισω απο την πλατη σου. Και ναι, αυτο που λεω, το μαθαμε δε χαρντ γουει το 2004, πληρωνοντας τα κερατα μας μετα απο μια υποθεση που κρατησε πεντε χρονια.
    Γιατι αν για 150 ευρω βγει δικαιωμενος ο αντιπαλος, τοτε θα σε κυνηγησει, κια θα σε σκισει.
    Τα δικαστηρια δεν ειναι παιδικες χαρες η σχολεια. Υπαρχει πολυ βρωμια, και καλυτερα να μενεις μακρυα.
    Ας μαθουμε πρωτα τινακριβως εχει γινει, μιας και ο φιλος δεν εχει παρει ακομα εξηγηση για τις χρεωσεις και το παραστατικο και μετα τον ξανακραζουμε.
    Και μιαν ερωτηση.
    Πριν εφτα χρονια, ειχαμε εναν μλκ που ειχε μπερδεψει τους κωδικους σε δυο κρεβατια. Τα κρεβατια δοξα το θεο ειχαν την ιδια τιμη. 350 ευρω...απο τα τιμολογια λοιπον, φαινοταν οτι στην αποθηκη ειχαμε 30 κρεβατια χ και 60 κρεβατια ψ, ενω στην πραγματικοτητα συνεβαινε το αντιθετο.
    Ναι οκ, ξερω ξερω, τον απολυω για να μαθει να μην κανει λαθη (ευκολο να το λες, δυσκολο να το κανεις. Συνηθως ετσι ειναι, στα λογια ολα ευκολα ειναι). Για να διορθωθει η γκελα και να μην εχω προβλημα στην αποθηκη, τι επρεπε να κανω, και ειμαι πολυ περιεργος να μου πειτε το τι θα κανατε και εσεις?
    στην Ελληνικη (μοναδικη στον κοσμο) πραγματικοτητα, εχετε και οι δυο δικιο.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    με νοιάζε ρε μλκ, πρώτα απο όλα για την ιστορικότητα των σέρβις του αυτοκινήτου μου.
    Εγώ που το πουλάω πχ αυτή την εποχή, τι θα δώσω στον άλλον?
    Οριστε και τα παραστατικά ότι άλλαξα μπουζί:
    12 μπουζί για 850csi?

πλάκα κάνεις?

να πάνε να κόψουν αλλού τέτοια παραστατικά.
    αδικαιολόγητο.

Υπάρχει τρόπος να σβήσεις τα κενά της αποθήκης σου διαφορετικός απο αυτόν.
    Εγώ ξέρεις τι καταλαβαίνω απο αυτό?
    κάπου είχαν χώσει 6 μπουζάκια χωρίς απόδειξη, είδαν το κενό στο σύστημα και τα πέρασαν στον Αντώνη.
    Αυτό μου λέει "η μύτη" μου.

Καιρός να σοβαρευόμαστε γενικά Θωμά.
    Τα κενα της αποθήκης, τα ράφια χωρίς αντικρυσμα είναι φάουλ και τέλος.

Οσο για τον μαστρομήτσο που ειπε ο Γιώργος παραπάνω, να σου δείξω εγώ εναν μαστρομήτσο που μου έκανε τον κώλο τηγάνι...

Κωλόφαρες υπάρχουν παντού.
    Το θέμα είναι να τους τσακίζεις αμέσως και να μην παίρνουν αέρα.
    Εννοειται φιλοι μου οτι παντου υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν σκιτζηδες...
    Με αυτο το σαρκαστικο περι ΜαστροΜητσων φυσικα δεν περιλαμβανω ολα τα εξειδικευμενα-εξουσιοδοτημενα στα λαμογια ...
    Αλλα περιμενεις τουλαχιστον εκει σωστη και τιμια αντιμετωπιση μεχρι σεντ..
    Και φυσικα εχω και εγω παραδειγματα "λαθος"χρεωσεων δεν ειναι του παροντος ομως..
    Προσοχη και ψαξιμο καλο παιδια.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ωραία για να καταλάβω απο ποιο συνεργείο φυλαχθηκαμε ; Δηλαδή μάθαμε ότι πρέπει να κοιτάμε το τιμολόγιο πρώην πληρώσουμε ; Εντάξει τότε
    αντε γεια...

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

εμενα καποτε μου ειχε γινει καταθεση στο λογαριασμο μου ενα μεγαλο για την εποχη ποσο απο λαθος, και φυσικα αμεσως εγινε αναληψη χωρις καν να ενημερωθω..
    τι επρεπε να γινει να πληρωθει το ποσο απο τον ταμια και να τα χαρω εγω επειδη εγινε ενα λαθος?
    Βρε παιδια αν δεν υπαρχει δολος ας μην εξαντλουμε την αυστηροτητα μας σε μικροπραγματα.
    Με χιλιους δυο τροπους μπορει να εχουν χρεωθει οι κωδικοι, μπορει να διαβασε η ταμιας λαθος, μπορει να εγραψε ο μηχανικος λαθος, μπορει και το ιδιο το συστημα να φταιει.
    Για αυτο υπαρχουν ευαναγνωστες οι χρεωσεις στα τιμολογια για να καταλαβαινουμε τι μας εχουν χρεωσει.

11. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

Thomelef (23-09-12)

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ουδείς αλαθητος
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

13. The Following User Says Thank You to STREETRACING For This Useful Post:

Thomelef (23-09-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο STREETRACING Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ουδείς αλαθητος

Να σε διορθώσω :

Ουδείς Άσφαλτος

15. The Following 3 Users Say Thank You to 320d For This Useful Post:

BILL007 (23-09-12), bill_m3 (23-09-12), hades7 (23-09-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

εντελώς εκτός οφ τοπικ, αλλά ναι, στο βιβλίο εχω αντίγραφα απο ολα τα παραστατικά του αυτοκινήτου.

17. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

BILL007 (23-09-12)

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP