Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Πολυ λαθος η επιλογη ημερας, ειδικα το καλοκαιρι γινοταν απο απολυτος συνωστισμος στην παραλιακη με ολα αυτα τα ποδηλατα, θεμα χρονου ηταν να γινει κατι.Καθημερινες επρεπε να γινονται αυτα.
εγω λιγο που εψαξα και στο fb facebook ειδα και το βιντεακι....
η μηχανη που περασε αναμεσα απο δυο ποδηλατα και κρατησε και ισορροπια ερχοταν απο το δρομο και ειχε κανονικα πρασινο. Ο Θεος τους βοηθησε εκεινη τη στιγμη!!!
Δεν θα πω περισσοτερα. ψαχτε και δειτε ποσο ανοητα και σε ποιο δρομο ο οδηγος της πορειας των ποδηλατων περναει καθετα τον δρομο με ολο το τσουρμο....
Η κατασταση εχει ξεφυγει παντως.
Πριν 20 μερες Παρασκευη βραδυ ομαδα ποδηλατες ειχαν κλεισει ΟΛΗ τη Κηφισιας.
Και τις 3 λωριδες κυκλοφορίας!
Περναγαν με κοκκινο ολα τα φαναρια (4-5 ποδηλατες εκλειναν θρασυτατα τις διασταυρωσεις) λες και ηταν κανενα τραίνο που δεν μπορουσε να σταματησει!
Απο πισω τους ειχε σχηματιστει μια ατελειωτη ουρα αυτοκινητων με αγανακτισμένους οδηγους, ενω ουτε τις μηχανες δεν αφηναν να περασουν αναμεσα τους!
Ηταν προφανες οτι το εκαναν επιτηδες. Λες και δεν μπορουσαν να βολευτουν σε 1 λωριδα.
Δεν λεω καλο το ποδηλατο, και γω πρωτος μια και το χρησιμοποιούσα εδω και 10 χρονια πριν (δεν ηταν τοτε ακομη μοδα) και πηγαινα στη δουλεια με ποδηλατο.., αλλα να σεβομαστε τους άλλους οδηγους...
Τωρα βλεπεις εχει γινει μοδα και νομιζουν οτι εχουν παραπανω δικαιωματα.
Δεν ξερω τι να πω, σε αυτο το τοπο ότι γινεται, θα γινει παντα με το στραβο τροπο...
alexk (22-09-12), BILL007 (22-09-12), deepBLUE (23-09-12), katsaraios (22-09-12), Konstantinos E60 (24-09-12), Nick bmwlover (22-09-12), nikos1400 (22-09-12), Nino (22-09-12), Panos 316T (23-09-12), PANOS-E60 (22-09-12), spar@ (22-09-12)
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Βαγγελη θα το κανω αυριο απο το σπιτι γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και ειναι κλειδωμενο και το you tube και το facebook.
Παντως αν κανεις search freeday θα σου βγαλει τη σελιδα τους, εκει πας στα events και στο <<πρωτη μουρη>> στο καβουρι...
Παντως απο τα σχολια που διαβασα εκει μαλλον πολυ τυχεροι ηταν ολοι και ποδηλατες και μηχανοβιος.
Αυτοι ακουσαν τις μηχανες που φορτωναν αλλα σου λεει θα μας δει θα σταματησει, ηλιθια σκεψη...
Απο τραυματιες δεν αναφερουν κατι σοβαρο και ο ενας λιγο στο ποδι και μονο η ροδα του ποδηλατου του στραβωσε.
Βεβαια στο βιντεο δεν φαινεται η μηχανη να εμβολιζει, αλλα φαινεται ξεκαθαρα οτι κανουν οτι θελουν στο δρομο, λες και ο δρομος τους ανηκει, να τολμησω να πω οτι το ευχαριστιουνται κιολας τη ανακατοσουρα που προκαλουν.
Το αστειο ειναι οτι και οι ποδηλατες ειναι οι ιδιοι ανθρωποι εμεις,που σε διαφορετικες συνθηκες φερομαστε οσο ποιο ανωριμα μπορουμε.
Οι ιδιοι ανθρωποι βριζουν τους αλλους που κλεινουν δρομους οταν αυτοι ειναι αντι στο ποδηλατο ,στο αυτοκινητο τους ή στις μηχανες τους.
Nick bmwlover (22-09-12), oldcarskickass (22-09-12), Panos 316T (23-09-12)
Ρε συ σαν πιο νεος δεν πρεπει να βγαζεις αρνητισμο(τι 85 χρονων γραφεις)
Οχι οπου συμφερει τους πιτσιρικαδες να βριζουν και να λενε οτι εσεις Γ@@ΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..και να κανουν το ιδιο ..
Αλλαζουν οι ανθρωποι και αυτο θα γινει μονο απο τους νεους που εχουν πιο πολυ μορφωση και αντιληψη των αλλαγων ..
φιλικη μου γνωμη σαν 40ρης
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Panos 316T (23-09-12), Samaro (22-09-12)
28 είμαι ρε συ, λολ.
Αυτό ακριβώς λέω, δε μπορεί να κατηγορούμε τους πάντες να κάνουμε ότι μας καπνίσει (με το ανάλογο ρίσκο) και μετά να μας φταίει η πολιτεία και ο καθείς τυχόντας.
Έχω επανηλημένως πει τονίσει και πιστεύω ότι για ό,τι άσχημο συμβαίνει γύρω μου φταίω πρώτα εγώ, για πολλούς λόγους.
Να αλλάξουν ρε συ εννοείται αλλά να αλλάξουν σωστά.
και το παραπάνω θα άλλαζε αν
1)Υπήρχε πρόγραμμα με μέλλον, και όχι να σκάσει το όλο θέμα σαν διάτοντας αστέρας και με πιθανό κόστος σε ζωές.
2)γίνονταν ΗΜΕΡΑ
3)σε μέρη που ΟΝΤΩΣ αξίζει να πας βόλτα με ποδήλατο, Π.χ. κάποιο βουνό, να έρθει ο έλληνας ρε φίλε λίγο πιο κοντά στην φύση (ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)
4)να ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΝ η συμμετοχή σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ έκανε χαζομάρες/καγκουριές, δεν φόραγε τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ εξοπλισμό
και επιτέλους να υπήρχε μια ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ρε το κέρατό μου. Κακά τα ψέμματα όσα πράγματα πήγαν μπροστά και άφησαν εποχή είχαν σκοπό και πρόγραμμα το οποίο τηρούνταν ευλαβικά. Όταν σαν νοοτροπία έχουμε το πως θα δειχτούμε και θα κάνουμε τζέρτζελο τι να περιμένεις; Ή όταν θεωρούμε αυτόν που τηρεί στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας και είναι στοιχειωδώς τυπικός φλώρο ή δεν ξέρω γω τι (αρνητικό) ε δεν είναι κατάντια; Δεν είναι κατάπτυστο;
Επίσης σε γενικές γραμμές αυτά που γράφω ισχύουν, στο ποστ στο οποίο πρωτοαπάντησες. Δυστυχώς, αλλά ισχύουν.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη oldcarskickass : 22-09-12 στις 23:17
alexk (23-09-12), BILL007 (22-09-12), katsaraios (22-09-12)
σχολιο μιας κοπελας στο ΦΒ
αλλοΌλοι έχετε δίκιο για την οδική συμπεριφορά του οδηγού της μηχανής αλλά διερωτωμαι αφού τους ακούγαμε πριν ξεκινήσουμε, προσωπικά άρχισα να ανησυχώ γιατί ήμουν μπροστά, γιατί τότε ξεκινήσαμε;Γιατί δεν τους αφήσαμε να περάσουν;Σ´ αυτή τη χώρα ξέρουμε πολύ καλά ότι το θέμα προτεραιότητας δεν ισχύει και σαφώς ο οδηγός έχοντας πράσινο μπροστα του σιγά μην υπολόγιζε την προτεραιότητα της πομπής .Δεν θέλω να καταλόγισω ευθύνες σε κανένα απο τα παιδιά της οργάνωσης , η ευθύνη είναι όλων μας,έπρεπε να περιμένουμε.Οπως ανέφερε πολυ σωστα μια ποδηλάτης πιο κάτω οι οργανωτές δεν έχουν την ευθύνη για 2000 κόσμο. Περαστικά στα παιδιά που χτύπησαν και εύχομαι αυτό να είναι το τελευταίο
το βιντεο δεν το βρηκαΤυχεροί που πέσαμε σε καλό οδηγό και δεν πανικοβλήθηκε!
Το να περάσουμε από το χειρότερο φανάρι της παραλιακής δεν ξέρω ποίος εγκέφαλος το σκέφτηκε?!?
Σίγουρα όχι η ΔΙΑΝΟΙΑ που αποφάσισε να «κόψει» το ΤΡΑΜ!!!
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Kostas_1 (23-09-12)
οι ελληνικοι ''δρομοι'' δεν ειναι καταλληλοι να φιλοξενησουν ουτε αυτοκινητα ουτε ποδηλατα. Οι περισσοτερο ομως ακαταλληλοι για κυκλοφορια ειναι οι ''οδηγοι'' παντος τυπου που δεν τους ελειπε η εμφυτη γαιδουρια τους εχουνε και μια πολιτικη απογνωση να διαχειριστουν και βεβαια την εξωτερικεουν στο δρομο.
Panos 316T (23-09-12), Samaro (23-09-12)