28 είμαι ρε συ, λολ.
Αυτό ακριβώς λέω, δε μπορεί να κατηγορούμε τους πάντες να κάνουμε ότι μας καπνίσει (με το ανάλογο ρίσκο) και μετά να μας φταίει η πολιτεία και ο καθείς τυχόντας.
Έχω επανηλημένως πει τονίσει και πιστεύω ότι για ό,τι άσχημο συμβαίνει γύρω μου φταίω πρώτα εγώ, για πολλούς λόγους.
Να αλλάξουν ρε συ εννοείται αλλά να αλλάξουν σωστά.
και το παραπάνω θα άλλαζε αν
1)Υπήρχε πρόγραμμα με μέλλον, και όχι να σκάσει το όλο θέμα σαν διάτοντας αστέρας και με πιθανό κόστος σε ζωές.
2)γίνονταν ΗΜΕΡΑ
3)σε μέρη που ΟΝΤΩΣ αξίζει να πας βόλτα με ποδήλατο, Π.χ. κάποιο βουνό, να έρθει ο έλληνας ρε φίλε λίγο πιο κοντά στην φύση (ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)
4)να ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΝ η συμμετοχή σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ έκανε χαζομάρες/καγκουριές, δεν φόραγε τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ εξοπλισμό
και επιτέλους να υπήρχε μια ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ρε το κέρατό μου. Κακά τα ψέμματα όσα πράγματα πήγαν μπροστά και άφησαν εποχή είχαν σκοπό και πρόγραμμα το οποίο τηρούνταν ευλαβικά. Όταν σαν νοοτροπία έχουμε το πως θα δειχτούμε και θα κάνουμε τζέρτζελο τι να περιμένεις; Ή όταν θεωρούμε αυτόν που τηρεί στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας και είναι στοιχειωδώς τυπικός φλώρο ή δεν ξέρω γω τι (αρνητικό) ε δεν είναι κατάντια; Δεν είναι κατάπτυστο;
Επίσης σε γενικές γραμμές αυτά που γράφω ισχύουν, στο ποστ στο οποίο πρωτοαπάντησες. Δυστυχώς, αλλά ισχύουν.