Δν εχω ιδεα....
Μονος ηχος μεταλικος και αναλογα με το ποσο δυνατα χτυπαω ακουγεται εξ ισου δυνατα....
Δν εχω ιδεα....
Μονος ηχος μεταλικος και αναλογα με το ποσο δυνατα χτυπαω ακουγεται εξ ισου δυνατα....
Οι ληστες ζητουν η τα λεφτα η την ζωη σου....οι γυναικες απαιτουν και τα δυο........
βαλε την ρεζερβα στην ζαντα που σου ακουγεται και κανε μια βολτα να δεις αν χτυπαει παλι,εγω ετσι το καταλαβα,δεν εχεις να χασεις κατι.
Ωχ γιατι ετσι;;; Τι παιζει με την ρεζερβα;
Οι ληστες ζητουν η τα λεφτα η την ζωη σου....οι γυναικες απαιτουν και τα δυο........
απλως οταν εβγαλα την ζαντα απο την μερια που ακουγοταν ο θορυβος και εβαλα πανω την ρεζερβα σταματησε να χτυπαει οταν επεφτα σε λακουβες,δοκιμασε το μηπως φταιει και σε σενα η ζαντα σου
Θα το δοκιμασω αυριο thnks!!!
Βασικα τωρα π το σκεφτομαι παιζει τετοιο πραγμα;
Οι ζαντες μ ειναι 1piece
Λοιπον τελικα εχουν κανει δοντακι τα ελατηρια και βρισκουν μεταξυ τους εξου και ο μεταλικος θορυβος....
Αρα ελατηρια πισω...
Προτασεις;
Α ηθελα κατι πιο ψηλο απο τα hr που ηδη εχω
Ρε μπαγασα τι σου λέω τόσο καιρό να κάνεις ;
Ντύσε τα ελατηρια με σωλήνα δε σου είπα;
Αυτός ήταν ο λόγος γιατί και γω πιθανολογώ πως αυτό μάλλον φταίει.
Η πιο φθηνή πρόταση είναι αυτή.
Η άλλη λύση ειναι να πας να βάλεις ρυθμιζόμενα σε ύψος,κόστος 650¤.
Τέτοια έχω βάλει κΑι γω και έχει ο ΜΠΟΥΚΗΣ στη Λεύκα στο Πειραιά![]()
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
chris z3 (21-09-12)
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
chris z3 (21-09-12)
Βαγγελη το ειχα κοιταξει αλλα δν περιμενα να κανε τοσο δυνατο θορυβο απο κει....
Νομιζω οτι το κανουν επειδη απο τον καιρο εχυν κατσει....
Μηπως να εβαζα τα ιδια σε καινουρια;
Γιατι καθονται πολυ,αν βαλω λαστιχο αναμεσα τουσ μετα ισως να μην εχει καν περιθοριο...
Φαντασου πτι τωρα οι σπειρες εχυν βαρια κανα ποντο κενο....