Follow us on:
ενα κλικ πριν να κλειδωσει προορισμος στο gps ειμαι...
Αρχικό μήνυμα απο nino X3 ενα κλικ πριν να κλειδωσει προορισμος στο gps ειμαι... ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...
Αρχικό μήνυμα απο nino X3 ενα κλικ πριν να κλειδωσει προορισμος στο gps ειμαι... Δεν κλείδωσε ακόμα????????????
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Αρχικό μήνυμα απο bill987 Δεν κλείδωσε ακόμα???????????? Το προσπαθω αν αναβληθει μια δουλεια που εχουμε το πρωι θα ερθω διχως αλλο!!!
Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Το προσπαθω αν αναβληθει μια δουλεια που εχουμε το πρωι θα ερθω διχως αλλο!!! Σου στελνω το τηλ μου, αν ειναι και ερθεις (μακαρι) παρε με να βρεθουμε για να παμε παρεα με τα αμαξια
Θα ξεκινήσω 9:00 και 10:30 το αργότερο θα είμαι εκεί!!!!
Αρχικό μήνυμα απο bill987 Θα ξεκινήσω 9:00 και 10:30 το αργότερο θα είμαι εκεί!!!! τι μερα δε μας ειπες ομως........
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ τι μερα δε μας ειπες ομως........ Για την Κυριακή μιλάω!!!! Το εργαλείο, ταχύτητα του φωτός και άνω
Αρχικό μήνυμα απο nino X3 ενα κλικ πριν να κλειδωσει προορισμος στο gps ειμαι... γιαννη ελα ρε φιλε να τα πουμε και απο κοντα.....
[SIGPIC][/SIGPIC]www.olympicapartments.gr www.olympic-studios.gr www.anemos-pizza.gr
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ