Αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα.
Άν υπερθερμανθούν, συνεχίζουν να φρενάρουν (έτσι δεν το αντιλαμβάνεσαι) και μετά καίγεται η κεραμική επίστρωση και τους καταστά άχρηστους.
Επίσης, άν είναι ζεστοί και πέσει νερό επάνω πάλι έχουν πρόβλημα, αντίστοιχα με τους συμβατικούς, απλά με διαφορετικό τιμολόγιο πώλησης
Επίσης, η Porsche στο GT2 RS και νομίζω και στο GT3 RS βάζει κεραμικά φρένα.
Leonidas_E39 (20-09-12), pilot (20-09-12), Thomelef (20-09-12)
Στο νετ ακούγονται τελείως διαφορετικά πράγματα, από ιδιοκτήτες πάντα.
Μέχρι και τα τακάκια απ'όσο γνωρίζω δεν αλλάζονται μόνα τους αλλά πάνε πακέτο με τους δίσκους.
Επίσης πανάκριβα είναι και τα ανταλλακτικά φανοποιίας (ένας στην Αγγλία ήθελε να αλλάξει καπό γιατί του είχε πέσει κάτι πάνω και είχε τεράστιο βαθούλωμα, κι αν θυμάμαι καλά είχε πάει 3-4 χιλιάδες λίρες το καινούριο).
Δε νομίζω να γράφονται τυχαία τέτοια αστρονομικά ποσά για το αμάξι αυτό.
Συνήθως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Το θεμα ειναι οτι το αμαξι ξεκινησε με τιμη 110000 το 2009 και εφτασε 159000 (Black edition) και η Μ3 απο 92500 πηγε 110000 , συγνωμη τι βελτιωσαν και πηρε τοσο μεγαλη αυξηση??? Οποτε Stamati που να το δεις ποια?
Η γνώμη μου είναι ότι το GTR είναι πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο και άμεσος ανταγωνιστής της 911 turbo αλλά στα χρήματα της απλής 911 ή άντε της 4s.
Καταφέρνει να πετύχει πολύ καλούς απόλυτους χρόνους σε ευθεία, σε πίστα και να παραμένει ένα γρήγορο gt. Δεν είναι track day car.... αλλά ούτε η 911 σε αυτή τη μορφή είναι (. Μπορεί να καίει παραπάνω από 911, αλλά είναι λογικό μιας και οι επιδόσεις είναι καλύτερες. Η συντήρηση είναι πιο ακριβή από τα δικά μας καθημερινά οχήματα αλλά αυτό είναι λογικό... δεν έχουμε συντηρήσει 911 turbo ή ferrari. Δεν είναι fan car όπως η Μ3 αλλά ούτε η 911 turbo είναι.
Κανένα αυτοκίνητο δεν είναι καλό παντού!!!!! Εμείς περιμέναμε ότι αυτό το αυτοκίνητο/υπεραυτοκίνητο θα είναι φτηνό στην αγορά (nissan), φτηνό στη συντήρηση (nissan), θα είναι track day car (αφού είναι τόσο γρήγορο στο ring), every day car GT (μιας και είναι απέναντι στην 911) κλπ κλπ ....έτσι άλλωστε διαφημίστηκε. Εν μέρει τα καταφέρνει καλά παντού αλλά δεν είναι και ούτε μπορεί να είναι το καλύτερο με ότι και αν συγκριθεί.
Δεν είναι 911 GT3 RS, η Μ3 Csl ....στην πίστα (h Γνώμη βέβαια είναι ότι και αυτά δεν είναι Radical κλπ... αλλά περί ορέξεως...)
Δεν είναι Prius, η ακόμα και Μ3 Ε46 στην κατανάλωση αλλά ούτε στις επιδόσεις. Δεν είναι όμως ούτε Μ3 Ε92 ή Μ5 Ε60, F430 στην κατανάλωση αλλά οικονομικότερο σύμφωνα με μαρτυρίες .... Ότι και να είναι δεν παύει να έχει επιδόσεις υπεραυτοκινήτου οπότε και λογικό είναι να έχει καταναλώσεις/συντηρήσεις μεγαλύτερες από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Σαν Gt πρέπει να είναι αρκούντως καλό!
Νομίζω ότι αναλόγως με το τι ψάχνει ο καθείς βρίσκει και κάτι θετικό ή αρνητικό. Είμαι αυτοκινητόφιλος, θα ήθελα να έχω εμπειρία και από GTR. Αλλά είναι εύκολο να κρίνουμε κάποια αυτοκίνητα....ενώ δεν τα έχουμε οδηγήσει.
Καλή η elise...αλλά σαν everyday car.... δύσκολο. Επίσης στις πίστες...είναι πολύ γρήγορη στις στροφές...αλλά είναι ξενέρωμα οι ευθείες, όπου χάνεις πολύτιμα δευτερόλεπτα. Καλή η 911, αλλά στην πίστα η 4s έξω από τα νερά της. Μπορεί να θεωρείται every day supercar, αλλά είναι σκληρή, με πολύ θόρυβο κύλισης από τα ελαστικά...και σε κάνει να αναρωτιέσαι....είναι αυτό GT??? Όλα έχουν θετικά και αρνητικά.... Το ντατσούνι...είναι ένα υπεραυτοκίνητο!!!! και για εμένα ...respect....
aristent (21-09-12), bill_m3 (21-09-12), chief (21-09-12), EVERGET (21-09-12), fast-enough (21-09-12), imolarot (22-09-12), kostas1.6 (21-09-12), mark e92 (21-09-12), Nick bmwlover (21-09-12), Nino (21-09-12), Panos 316T (21-09-12)