Σελίδα 7 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 88

Θέμα: Nissan GT-R

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    ακόμα και αυτό πάντως είναι υπο αμφισβήτηση.
    πρίν κάποιους μήνες, είχαμε την τυχη στον καφέ να κάτσει μαζί μας ένα παληκάρι που έχει το αμάξι.
    Μάλλον δεν έχει καταλάβει τι γίνεται αυτός.

Εγώ έχω οδηγήσει GTR, δεν μου άρεσε καθόλου.
    Άχαρο, άοσμο, θεόβαρο, πάει γρήγορα μόνο του.

Φίλος μου που πάμε μαζί πίστα με μηχανάκια/αυτοκίνητα, έχει πάρει από τα πρώτα GTR που ήρθαν στην Ελβετία.
    Είναι από τη Νέα Ζηλανδία και του αρέσουν τα Ιαπωνικά αυτοκίνητα.
    Αγόρασε το αυτοκίνητο 140χιλ. φράγκα.
    Πριν 1 χρόνο θέλησε να το πουλήσει, για να πάρει την πιο καινούργια έκδοση.
    Το έβαλε αγγελία για 80χιλ. φράγκα.
    Επί 4 μήνες δεν τον πήρε ούτε ένας τηλέφωνο, απογοητεύθηκε και το έβγαλε από την αγγελία.

Σχετικά με το κόστος συντήρησης, είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΗΓΗ.
    Μερικές λεπτομέρειες
    - Μετά από 4-5 γύρους Χόκενχαϊμ, το λάδι διαφορικών/κιβωτίου έχει ζεσταθεί και πρέπει να σταματήσεις (γιατί αν φθάσει στο κόκκινο, πρέπει να το αλλάξεις και στοιχίζει 500 ευρώ έκαστο)
    - Μετά από ένα ολοήμερο στο Χόκενχαϊμ θέλει νέους δίσκους φρένων και τακάκια. Άλλαξε τους δίσκους με AP racing και πλέον αντέχουν 2.5 μέρες αντί για 1.
    - Τα ελαστικά (ακόμη και R888) είναι πανάκριβα στην διάστασή αυτή και τα τρώει γρήγορα επειδή είναι βαρύ
    - Καίει ΠΑΡΑ πολύ καύσιμο

Συγγνώμη δηλαδή, αγοράζεις ένα τόσο ακριβό σπορ αυτοκίνητο και
    - δεν μπορείς να κάνεις πάνω από 5 γύρους γιατί έχουν υπερθερμανθεί τα πάντα
    - κάνεις ένα τρακντεϊ και θέλεις ένα σετ φρένα και ένα σετ ελαστικά.
    - έχεις κάτι γρήγορο που δεν το τρέχεις, γιατί κοστίζει ηλίθια πολύ

2. The Following 6 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

Leonidas_E39 (20-09-12), mark e92 (20-09-12), Panos 316T (20-09-12), pilot (20-09-12), S8N (20-09-12), Thomelef (20-09-12)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων

Φίλος μου που πάμε μαζί πίστα με μηχανάκια/αυτοκίνητα, έχει πάρει από τα πρώτα GTR που ήρθαν στην Ελβετία.
    Επί 4 μήνες δεν τον πήρε ούτε ένας τηλέφωνο, απογοητεύθηκε και το έβγαλε από την αγγελία.

Μερικές λεπτομέρειες
    - Μετά από 4-5 γύρους Χόκενχαϊμ, το λάδι διαφορικών/κιβωτίου έχει ζεσταθεί και πρέπει να σταματήσεις (γιατί αν φθάσει στο κόκκινο, πρέπει να το αλλάξεις και στοιχίζει 500 ευρώ έκαστο)
    - Μετά από ένα ολοήμερο στο Χόκενχαϊμ θέλει νέους δίσκους φρένων και τακάκια. Άλλαξε τους δίσκους με AP racing και πλέον αντέχουν 2.5 μέρες αντί για 1.
    - Τα ελαστικά (ακόμη και R888) είναι πανάκριβα στην διάστασή αυτή και τα τρώει γρήγορα επειδή είναι βαρύ

Mα τελικα ομως ειναι ενα αμαξι για τρακ ντει ρε φιλε ? Το παιρνεις επειδη του δινουν καποιους πολυ γρηγορους χρονους στο Ρινγκ αλλα που αφορουν ΜΟΝΟ ενα γΛηγορο γυρο και τιποτ'αλλο?? Ειναι σα να βαζεις σε πιστα ενα Μ6 ...τα ιδια θα παθεις πιστευω σε επιπεδο φθορων και εξοδων.....εκαστος στο ειδος του και η σερενα στις σερβιεττες....

4. The Following 3 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

alexk (20-09-12), Nick bmwlover (20-09-12), S8N (20-09-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μερικές λεπτομέρειες

συμφωνώ απόλυτα με όλα αυτά που λές κολλητέ.
    αλλά η γενική κουβέντα είναι για την τυπικη συντήρηση του οχήματος, όπου έχουν ακουστεί και εγώ δεν ξέρω τι.
    το ότι τα λεφτά για να τρέξει σε πίστα το συγκεκριμένο αμάξι θα είναι αρκετά, είναι απολύτως κατανοητό.
    η μεγάλη μου περιέργεια είναι με το τι γίνεται υπο κανονικές συνθήκες, που πλέον εγώ δεν μπορώ να βγάλω καμμία άκρη με αυτά που έχω ακούσει κατά καιρούς.
    όσων αφορά την οδήγηση, δεν είχα την τύχη, και δεν νομίζω να την έχω, αλλά πάνω κάτω, έχω την εντύπωση ότι θα μου φανεί όπως το περιγράφεις, ειδικά μετά απο τόσα σχόλια τύπου...τα κάνει όλα μόνο του κτλ κτλ...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

6. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexk (20-09-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mα τελικα ομως ειναι ενα αμαξι για τρακ ντει ρε φιλε ? Το παιρνεις επειδη του δινουν καποιους πολυ γρηγορους χρονους στο Ρινγκ αλλα που αφορουν ΜΟΝΟ ενα γΛηγορο γυρο και τιποτ'αλλο?? Ειναι σα να βαζεις σε πιστα ενα Μ6 ...τα ιδια θα παθεις πιστευω σε επιπεδο φθορων και εξοδων.....εκαστος στο ειδος του και η σερενα στις σερβιεττες....
    Σαν αυτοκίνητο να σπάσει τα χρονόμετρα στις πίστες το λανσάρανε.
    Το Μ6 δεν διαφημίστηκε σαν πισταδόρικο.
    Επίσης, το Μ6 με άλλα τακάκια θα φάει μόνο τα ελαστικά σε ένα ολοήμερο τρακντέϊ και δεν θα θες δίσκους, τακάκια, λάδια διαφορικού + σασμάν κτλ.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    συμφωνώ απόλυτα με όλα αυτά που λές κολλητέ.
    αλλά η γενική κουβέντα είναι για την τυπικη συντήρηση του οχήματος, όπου έχουν ακουστεί και εγώ δεν ξέρω τι.
    το ότι τα λεφτά για να τρέξει σε πίστα το συγκεκριμένο αμάξι θα είναι αρκετά, είναι απολύτως κατανοητό.
    η μεγάλη μου περιέργεια είναι με το τι γίνεται υπο κανονικές συνθήκες, που πλέον εγώ δεν μπορώ να βγάλω καμμία άκρη με αυτά που έχω ακούσει κατά καιρούς.
    όσων αφορά την οδήγηση, δεν είχα την τύχη, και δεν νομίζω να την έχω, αλλά πάνω κάτω, έχω την εντύπωση ότι θα μου φανεί όπως το περιγράφεις, ειδικά μετά απο τόσα σχόλια τύπου...τα κάνει όλα μόνο του κτλ κτλ...
    Γνωρίζω ότι σε κανονικές συνθήκες, η συντήρηση είναι λογική.
    Αυτό που κοστίζει σε απλή χρήση δρόμου είναι καύσιμα και ελαστικά.

Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτό με το κιβώτιο ισχύει. Μάλιστα έχει ταμπελάκι σχετικά με την αλλαγή λαδιών που λέει αν θυμάμαι σωστά κάθε 5.000 χιλιόμετρα σε χρήση δρόμο ή 1.000(ίσως κάνω λάθος) σε χρήση πίστας.

Το θέμα με τα φρένα δεν μου λέει τίποτα, αφού έχει γίνει αντίστοιχα ολόκληρο θέμα με τα πανάκριβα κεραμικά φρένα των Ferrari και Porsche που καταστρεφόντουσαν σε χρήση πίστας...

Αυτό με τα λάστιχα ισχύει επίσης.

9. The Following User Says Thank You to Harisp For This Useful Post:

alexk (20-09-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σαν αυτοκίνητο να σπάσει τα χρονόμετρα στις πίστες το λανσάρανε.
    Το Μ6 δεν διαφημίστηκε σαν πισταδόρικο.
    Επίσης, το Μ6 με άλλα τακάκια θα φάει μόνο τα ελαστικά σε ένα ολοήμερο τρακντέϊ και δεν θα θες δίσκους, τακάκια, λάδια διαφορικού + σασμάν κτλ.
    εδώ θα συμφωνήσω.
    άλωστε δεν ήταν μικρός ο τζερτζελές που είχε γίνει με την πορσε ένα φεγγάρι με την 997 ντούρμπο...
    αν είναι έτσι όπως τα περιγράφει ο αλέξης, τότε το γκε τε αρ μου θυμίζει κάτι αμάξια που κάνανε 400 μέτρα, και τέλος. μετά θέλανε μια περιουσία για συντήρηση και κάνα μήνα κλείσιμο στο συνεργείο.
    αν είναι έτσι και ο ένας γύρος για το γκε τε αρ, τι να το κάνεις.
    πάντως η αλήθεια είναι ότι παραπλάνησε τον κόσμο γενικά η νισάν με το συγκεκριμένο αμάξι σε κάποια θέματα.
    κατά τα άλλα, οκ. δεν εκφέρω κάποια άλλη γνώμη, πέρα του ότι ούτε και εμένα μου αρέσει. μου θυμίζει γκουμούτσα οπτικά, με πολύ μικρά παράθυρα.
    όπως και το 350Ζ, όπου έμπαινες μέσα και σε έπιανε κλειστοφοβία.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Harisp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θέμα με τα φρένα δεν μου λέει τίποτα, αφού έχει γίνει αντίστοιχα ολόκληρο θέμα με τα πανάκριβα κεραμικά φρένα των Ferrari και Porsche που καταστρεφόντουσαν σε χρήση πίστας...
    Αυτό ξαναπές το !
    Μεγάλη φόλα τα κεραμικά φρένα υπό συνθήκες.
    Τουλάχιστον στο Νισσάν βάλανε συμβατικούς δίσκους.
    Πιστεύω ήταν σωστή κίνηση.

Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτό ξαναπές το !
    Μεγάλη φόλα τα κεραμικά φρένα υπό συνθήκες.
    Τουλάχιστον στο Νισσάν βάλανε συμβατικούς δίσκους.
    Πιστεύω ήταν σωστή κίνηση.
    Η Απόλυτη ξεφτίλα...

Στους μικρούς όρους όταν αγοράζεις το ''τούμπανο'' με τα κεραμικά, γράφει ότι αν μπεις πίστα χάνεις την εγγύηση στα φρένα...

Ε ΤΟΤΕ ΤΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ...Να το κοιτάω έξω από την καφετέρια και να λέω ότι έχω φρένα από το KOSTA BODA;

13. The Following 5 Users Say Thank You to Harisp For This Useful Post:

bill_m3 (20-09-12), Nick bmwlover (20-09-12), Nikos (20-09-12), Panos 316T (20-09-12), Thomelef (20-09-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Harisp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η Απόλυτη ξεφτίλα...

Στους μικρούς όρους όταν αγοράζεις το ''τούμπανο'' με τα κεραμικά, γράφει ότι αν μπεις πίστα χάνεις την εγγύηση στα φρένα...

Ε ΤΟΤΕ ΤΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ...Να το κοιτάω έξω από την καφετέρια και να λέω ότι έχω φρένα από το KOSTA BODA;
    Αν θυμάσαι λέγανε τα κεραμικά φρένα είναι lifetime και δεν αλλάζεις ποτέ δίσκους.
    Τελικά ισχύει γιατί δεν σκουριάζουν ! // εννοείται ότι ισχύει όταν δεν το κινείς καθόλου

15. The Following 4 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

bill_m3 (20-09-12), Nick bmwlover (20-09-12), Nikos (20-09-12), Thomelef (20-09-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Οποτε καταληγουμε νομιζω πως επαιξε σε λαθος λιγκα.
    Διοτι (σε μια συντομη ματια που ειδα) σε απολυτο fun factor ο θερμοκεφαλος διαλεγει bmw, ο πυροβολημενος Μιτσου Χ και ο φορτωμενος 911.
    Ισως τελικα η "ασκηση" να ειχε σκοπο βελτιωσης του image της μαρκας και οχι τη δημιουργια ενος ειδικου μοντελου.
    Αντικειμενικα μιλωντας, σε συνθηκες πιστας δηλαδη το αμαξι ειναι ασυμφορο.
    Οποτε απλα ειναι ενα GT με πολλα μπλιμπλικα για να δινει μια επιφαση "πιστιλας" στον ιδιοκτητη;

(Μερικες φορες θα ηθελα να ειμαι δοκιμαστης αυτοκινητων απλα και μονο για τετοιες αποριες)

Παντως ακομα και στα συγκριτικα που διαβαζω (τα τοτε, γιατι πλεον κανενας δεν το συγκρινει με κατι απο το 11 και μετα) ε, οκ, λιγο πολυ ολοι αυτο λενε. Πολυ λαμπακι, πολυ ηλεκτρονικο και καλο κρατημα, αλλα παραπονα για μετατοπισεις, δυσκολια "παιχνιδιου" και βεβαια αρκετες βλαβες.

Sent from my iPhone using Tapatalk

17. The Following 2 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

GM6 (21-09-12), Nick bmwlover (20-09-12)

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP