Σελίδα 55 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 545535455565765 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 541 έως 550 από 1003

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...9 2012

Rides
    1

Προεπιλογή

Όταν η ανασφάλεια να φανεί ότι κάνεις κάτι σε οδηγεί να δημοσιεύεις το .. τίποτα.
    Attached Images Attached Images
    τούρμπο και πράσινα άλογα

2. The Following 2 Users Say Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

Nikos (20-09-12), nikos1400 (20-09-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Απο καποια σοβαρη πηγη (οχι τα μπλογκακια) εχετε ακουσει οτι ο στρατος στην πορτογαλια πατησε ποδι
    Κατι μου ειπανε αλλα δεν καταλαβα ακριβως.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή άρχισαν τα όργανα σιγά σιγά.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οδηγείται η Πορτογαλία καθώς για πρώτη φορά μετά την "επανάσταση των γαρυφάλλων" οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας απειλούν με Κίνημα και επέμβαση στην πολιτική ζωή αν συνεχιστεί η πολιτική του Μνημονίου που έχει εξαθλιώσει (και...) τους Πορτογάλους και καλούν τον πρωθυπουργό της χώρας Pedro Passos Coelho σε παραίτηση (για την ακρίβεια του ζητούν να "μεταναστεύσει")!

Στην ανακοίνωσή της η Associação de Praças (AP) κατηγορεί παράλληλα την πορτογαλική κυβέρνηση συνασπισμού ότι «καταστρέφει τη χώρα» και πως «έχει μετατρέψει τον λαό της χώρας σε ινδικά χοιρίδια για κοινωνικά πειράματα με τα νέα μέτρα λιτότητα;».

«Είναι φανερό ότι οι πολιτικές που έχουν επιβληθεί από αυτή την κυβέρνηση έχουν αποτύχει. Έχουν επικεντρωθεί στην εκθεμελίωση των εργαζομένων και των κοινωνικών τους δικαιωμάτων με το να επιβάλλουν όλο και περισσότερα μέτρα λιτότητας, περισσότερη ανεργία και περισσότερη ανασφάλεια» τονίζει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Associação de Praças (ΑΡ).

Η ένωση όμως των στρατιωτικών των πορτογαλικών ενόπλων δυνάμεων προχωρά και ένα βήμα παραπάνω εκτός από συστάσεις: Προειδοποιεί την κυβέρνηση ότι δεν μείνει άπραγη στο νέο κύμα λιτότητας, που σαρώνει την πορτογαλική κοινωνία!

Στην ανακοίνωσή της η AP τονίζει ότι δεν επιθυμεί να μείνει απλός παρατηρητής «όσο αυτή η αχρεία αυτή επίθεση προετοιμάζεται» υπενθυμίζοντας ότι «δεν είναι στην νοοτροπία του Στρατού να αποφεύγει καταστάσεις»!

«Κύριε πρωθυπουργέ για το καλό της Πορτογαλίας και των Πορτογάλων κάντε τους τη χάρη παραιτηθείτε τώρα και φύγετε από τη χώρα»(!), αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση η οποία έρχεται ύστερα από την άδεια της ΑΡ προς τους Πορτογάλους στρατιωτικούς να παραβρεθούν στις συγκεντρώσεις του Σαββάτου καθώς και αυτοί είναι πολίτες»

Η ΑΡ κατηγορεί ακόμη την κυβέρνηση της Πορτογαλίας ότι έχει «μετατρέψει τους φτωχούς σε άθλιους και τη μεσαία τάξη σε νεόπτωχους οδηγώντας μια ρημαγμένη χώρα χωρίς κανένα στόχο στην άβυσσο». Και η ανακοίνωση καταλήγει ότι με σαφή προειδοποίηση ότι "οι πορτογαλικές ένοπλες δυνάμεις θα αναγκαστούν να πάρουν την τύχη της χώρας στα χέρια τους"!

«Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στην Τρόικα και σε κανένα άλλο να συνεχίσουν. Έχουμε νόμιμη εξουσιοδότηση να υπερασπιστούμε το πορτογαλικό σύνταγμα και δεν μπορούμε, ούτε και πρόκειται να εγκαταλείψουμε ένα έθνος με 900 χρόνια ιστορία να μαραζώσει επειδή εσείς αποφασίσατε να κάνετε την Πορτογαλία όμηρο των διεθνών οικονομικών κύκλων».

Τέλος η ΑΡ υπενθυμίζει στον Coelho ότι "Όλο το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων της χώρας έχει ορκιστεί στην υπεράσπιση της χώρας, να περιφρουρεί το σύνταγμα και τους νόμους της Δημοκρατίας και αποκηρύσσουν κατηγορηματικά τις πολιτικές που ακολουθούνται γιατί είναι αντίθετες με αυτά που οι ένοπλες δυνάμεις έχουν ορκιστεί".

Είναι η τρίτη φορά τις τελευταίες δύο εβδομάδες που η Associação de Praças απευθύνει ανάλογη προειδοποίηση στην πορτογαλική κυβέρνηση και λένε ότι "είναι η τελευταία"! Φαντασθείτε να είχαν και εξωτερική απειλή να αντιμετωπίσουν και να τους αφόπλιζε η πολιτική του Μνημονίου τι θα έκαναν: Θα είχαν μπουκάρει με τα άρματα στο πρωθυπουργικό γραφείο!
    https://www.defencenet.gr/defence/in...907&Itemid=139

αρχίζει η κατάσταση και γίνεται πραγματικά δύσκολη...
    αυτό και μόνο αρκεί για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες χώρες το ίδιο παράδειγμα.
    βέβαια στην πορτογαλία έχει ξαναυπάρξει στρατιωτικός νόμος, και δεν είχε καμμία σχέση με τον δικό μας του παπαδόπουλου.
    εκεί είχαν στρατιωτικό νόμο, αλλά δεν καταπατήθηκε το δικαίωμα της δημοκρατίας.
    βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι, νομίζω ότι η δική μας η φάρα μόνο βούρδουλα θέλει, γιατί δεν είμαστε άξιοι για να έχουμε δημοκρατία.
    δημοκρατία στην ελλάδα σημαίνει, είμαι ελεύθερος για το δικό μου συμφέρον να τσαλαπατήσω το δικαίωμα του διπλανού μου.
    οπότε.............
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

5. The Following 14 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bill_m3 (20-09-12), gant (20-09-12), GiannisRob (20-09-12), Konstantinos E60 (20-09-12), Leonidas_E39 (20-09-12), nikos1400 (20-09-12), Nino (20-09-12), Panos 316T (20-09-12), PANOS-E60 (20-09-12), Ptboul (20-09-12), S8N (20-09-12), Skyline_IS (20-09-12), Stathis (20-09-12), vagmag (27-09-12)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο καποια σοβαρη πηγη (οχι τα μπλογκακια) εχετε ακουσει οτι ο στρατος στην πορτογαλια πατησε ποδι
    Κατι μου ειπανε αλλα δεν καταλαβα ακριβως.

δικε μου σημερα ασχολουμαστε με σοβαρα ζητηματα δεν εχουμε παρει πρεφα τιποτα ολη μας η προσοχη ειναι στραμενη στην αλλαγη ονοματος του χτυκιαρη
    αντε γεια...

7. The Following 2 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

Panos 316T (20-09-12), Ptboul (20-09-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Να του το κανω htykiaris να τελειωνουμε;

9. The Following 4 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

hades7 (20-09-12), Panos 316T (20-09-12), Ptboul (20-09-12), Thomelef (20-09-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να του το κανω htykiaris να τελειωνουμε;

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://www.defencenet.gr/defence/in...907&Itemid=139

αρχίζει η κατάσταση και γίνεται πραγματικά δύσκολη...
    αυτό και μόνο αρκεί για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες χώρες το ίδιο παράδειγμα.
    βέβαια στην πορτογαλία έχει ξαναυπάρξει στρατιωτικός νόμος, και δεν είχε καμμία σχέση με τον δικό μας του παπαδόπουλου.
    εκεί είχαν στρατιωτικό νόμο, αλλά δεν καταπατήθηκε το δικαίωμα της δημοκρατίας.
    βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι, νομίζω ότι η δική μας η φάρα μόνο βούρδουλα θέλει, γιατί δεν είμαστε άξιοι για να έχουμε δημοκρατία.
    δημοκρατία στην ελλάδα σημαίνει, είμαι ελεύθερος για το δικό μου συμφέρον να τσαλαπατήσω το δικαίωμα του διπλανού μου.
    οπότε.............
    γαργαρα το κανουν ολοι ,οπως κανουν γαργαρα αυτα που συμβαινουν σε ισπανια...
    καποτε ειχα γραψει ενα ελατηριο οταν το πιεζεις ,το πιεζεις θα φτασει σημειο που δεν παει ποιο κατω και θα σου σκασει στα μουτρα...

12. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

nikos1400 (20-09-12), Panos 316T (20-09-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ αυτο που βλέπω γενικότερα είναι ότι ο κόσμος οδηγείτε στην ακροδεξιά.
    δεν αντέχει άλλο, η κατάσταση είναι έτοιμη να εκραγεί.
    εγώ πιστεύω ότι κάτι πολύ μεγάλο, κάτι πολύ κακό έρχεται, και όλοι αυτοί οι πουλημένοι χαρτογιακάδες, απλώς το ταίζουν χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι πραγματικά κάνουν.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

14. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

nikos1400 (20-09-12), Skyline_IS (20-09-12), xristina (20-09-12)

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οι κουστουματοι της ευρωπης πηγαν για μαλλι και θα βγουν κουρεμενοι με ολα αυτα τα δηθεν χρεη και λιτοτητες και μπλα μπλα..

Η ευρωπη οχι θα ενωθει αλλα θα διασπαστει ακομα περισσοτερο (βλεπε καταλωνια,σκωτια), το ρηγμα βαθαινει και απο τα λαθη τους η ακροδεξια ανεβαινει.

Εσπειραν ανεμους και θα θερισουν θυελλες τα κουτορνιθια..
    -------------------

16. The Following 3 Users Say Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

Konstantinos E60 (20-09-12), Nino (20-09-12), Ptboul (20-09-12)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

ή
    οπου "εφτασαν εφτασαν"... και ηρθε η ωρα να σταματησουν, γιατι ξερουν πολυ καλα και ποτε να αρχιζουν και ποτε να σταματανε...

18. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

Ptboul (20-09-12)

Σελίδα 55 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 545535455565765 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP