Σελίδα 10 από 119 ΠρώτηΠρώτη ... 891011122060110 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 91 έως 100 από 1188

Θέμα: Ποδοσφαιρικα, αθλητικα, οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2012-2013

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    σε πληροφορω για να μαθεις οτι πιο πολυ με στεναχωρουν οι επιτυχιες του λαγου παρα οι αποτυχιες του θρυλου.
    αρα αυτην την εποχη δεν εχω καποιο λογο να ειμαι πικραμενος, το αντιθετο θα ελεγα...
    Έτσι πρέπει να σκέπτονται οι υγιείς φίλαθλοι που προάγουν την ιδέα του αθλητισμού. Εύγε!

2. The Following 3 Users Say Thank You to 330Ci For This Useful Post:

deepBLUE (19-09-12), Samaro (19-09-12), Stathis (19-09-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν δεν θελεις να ανοιγεις διαλογους αντωνη μου, για ποιο λογο ποσταρεις σε δημοσιες συζητησεις?
    να σου ανοιξουμε ενα μπλογκ να τα λες μονος σου.

οσο για τις πικρες, λαθος καταλαβες παλι.
    σε πληροφορω για να μαθεις οτι πιο πολυ με στεναχωρουν οι επιτυχιες του λαγου παρα οι αποτυχιες του θρυλου.
    αρα αυτην την εποχη δεν εχω καποιο λογο να ειμαι πικραμενος, το αντιθετο θα ελεγα...
    Ναι, φαίνεσαι Στάθη. Είσαι μεσ'την τρελή χαρά !
    Αν είναι βέβαια να ανοίγω διάλογο με " φιλάθλους" που δεν τους ενδιαφέρει η κατάντια της ομάδας τους αλλά ευχαριστούνται με τις αποτυχίες των αλλων, καλύτερα να τα λέω μόνος μου.
    Καταλαβαίνεις, πως όταν έγραψα πως δεν θα ανοίξω διάλογο, εννοούσα μαζί σου.

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Έλα ρε Αντώνη σε αυτο το θρεντ σε βρίσκουμε μόνο όταν χάνει ο γαυρος η κερδίζουν βαζελες τον γαυρο σε προνηπιακους αγώνες...
    αντε γεια...

5. The Following 3 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

deepBLUE (19-09-12), Samaro (19-09-12), Stathis (19-09-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι, φαίνεσαι Στάθη. Είσαι μεσ'την τρελή χαρά !
    Αν είναι βέβαια να ανοίγω διάλογο με " φιλάθλους" που δεν τους ενδιαφέρει η κατάντια της ομάδας τους αλλά ευχαριστούνται με τις αποτυχίες των αλλων, καλύτερα να τα λέω μόνος μου.
    Καταλαβαίνεις, πως όταν έγραψα πως δεν θα ανοίξω διάλογο, εννοούσα μαζί σου.

φυσικα ειμαι μεσ στην τρελη χαρα, γιατι να μην ειμαι υπαρχει καποιος λογος?
    καταντια; μαλλον καποιο λαθος -και παλι- κανεις αντωνη, καταντια ειναι να χανει μια ομαδα απο μια καλυτερη της; απο ποτε συμβαινει αυτο;
    αν αυτο το θεωρεις ετσι, το να βρισκεσαι στο -7 μετα απο 3 μολις αγωνες με ομαδες της πλακας, πως το βλεπεις;

φιλαθλος ειδικα του ποδοσφαιρου πότε δηλωσα και δεν το θυμαμαι; η μονη πραγματικη σχεση που εχω με αυτο το αθλημα πλεον ειναι η πλακα και η καζουρα που κανω (και δεχομαι).
    αυτο ειναι φιλτατε αντωνη που ισως δεν εχεις αντιληφθει.
    οταν κανεις πλακα, πρεπει και να τη δεχεσαι.
    οταν δεν τη σηκωνει ο οργανισμος σου, μη συμμετεχεις εξ΄αρχης.
    στο διαλογο αυτου του ειδους δεν μπορεις επιλεγεις εσυ ποτε θα μετεχεις, αν το χιουμορ σου εκπεμπει σε αλλο μηκος κυματος ειναι σεβαστο, αλλα να το θυμασαι ΠΡΙΝ αρχισεις να γραφεις και να "πειραζεις" τους αλλους.
    οχι μετα.

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυριο παιζει ο βαζελος ο ευρωπαιος....
    Για να δουμε..
    Attached Images Attached Images

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

8. The Following 3 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

A8hnaios (19-09-12), hades7 (19-09-12), Stathis (19-09-12)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Ο "κόουτς" Ανδρέας Λοβέρδος αναλύει τον αγώνα Ολυμπιακός-Σάλκε!

O Oλυμπιακός εχθές ήταν δύο ομάδες: αυτή που είδαμε όσοι είμασταν στο γήπεδο,αλλά και εκείνη για την οποία μίλησαν οι παίκτες του και οι δημοσιογράφοι μετά το ματς! Για την ομάδα που είδαμε στο γήπεδο ένα είναι σίγουρο:δεν είχε δύναμη κι έμοιαζε ανήμπορη,απέναντι σε μία Σαλκε που δεν είναι και η Μπαρτσελόνα. Να σημειωθεί εδώ,πως καμμία επιλογή του Ζαρντιμ δεν βγήκε.Ούτε ο Μεγιερι,ούτε η αλλαγή στα κεντρικά μπακ,ούτε ο Φουστέρ.Έμοιαζαν σαν εξυπνάδες,που αποδείχτηκαν μοιραίες.Το 4-4-2 η ομάδα το έπαιξε με συνέπεια,αλλά με αμυντικογενή προσανατολισμό και,κυρίως,δίχως δύναμη.Η ήττα ήλθε,λοιπόν,φυσιολογικά.

Για την ομάδα,σύμφωνα με τις δηλώσεις των παικτών και τις αναλύσεις των δημοσιογράφων:η ομάδα αυτή,αν είχαν" κάτσει" αλλιώς οι λεπτομέρειες θα μπορούσε να έχει φέρει άλλο αποτέλεσμα.Οι παίκτες μάλιστα είπαν πως πιστεύουν στην ομάδα τους και πως είναι θέμα χρόνου να βρουν τον συλλογικό τους εαυτό.Σπεύδω να πω,πως θέλω να υιοθετήσω την άποψη των παικτών και των δημοσιογράφων,γιατί έτσι η ομάδα θα μπορέσει να φέρει καλά αποτελέσματα,να παίξει μέχρι τον Απρίλιο στην Ευρώπη και να είμαστε ευτυχισμένοι όσοι την αγαπάμε και την ακολουθούμε ό,τι κι αν γίνει.Άρα,περιμένουμε,δεν γκρινιάζουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα,δεν βρίζουμε τον προπονητή και τους παίκτες,δεν κάνουμε τους πολύξερους προπονητές κ.ο.κ.

Ας μου επιτραπεί,όμως,μία παρατήρηση με βάση την κοινή λογική: γιατί άλλαξε ο τερματοφύλακας,ενώ ο Καρολ είχε παίξει στα τρία ματς του πρωταθλήματος καθώς και στους αγώνες της εθνικής ομάδας της χώρας του; Υπήρξε κάποιο πρόβλημα μετά τον αγώνα με τα Γιάννενα; Για το λάθος με τον Σιόβα; Τότε και ο Μέγιερι με τον κακό υπολογισμό στο διωξιμο της μπάλλας που έφερε το ακυρωθέν γκολ της Σάλκε πρέπει να πάει στην κερκίδα; Βέβαια πολλά που ξέρουν οι προπονητές δεν τα ξέρουμε εμείς στην κερκίδα,αλλά γι' αυτό υπάρχουν οι συνεντεύξεις τύπου.Κι αν κι εκεί τίποτε δεν ειπωθεί,τότε τη λύση δίνουν οι υποθέσεις μας:πρέπει να έχει γίνει το ά ή το ή κλπ κλπ κλπ. Συμπέρασμα: υπομονή και στήριξη της ομάδαςμας και του προπονητή. Ανησυχούμε,αλλά έχουμε καιρό να βελτιωθούμε και να πάρουμε τους βαθμούς που θα μας κρατήσουν σε ευρωπαϊκή πορεία
    Ρε τον Αντρικο!!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυριο παιζει ο βαζελος ο ευρωπαιος....
    Για να δουμε..
    Η ΑΕΚ ποτε παίζει ;

Σοβαρά τώρα , για τον αυριανό αγώνα,τι περιμένεις να δεις βρε Γιώργο ! Ρεζίλι θα γίνουμε !

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η ΑΕΚ ποτε παίζει ;

Σοβαρά τώρα , για τον αυριανό αγώνα,τι περιμένεις να δεις βρε Γιώργο ! Ρεζίλι θα γίνουμε !
    Δεν ειναι σιγουρο το ρεζιλικι Αντωνη ..βασικα την φωτο την εβαλα να γελασουμε λιγο οχι να πικαρω καποιον γιατι αναψαν λιγο τα αιματα σας...
    Καλοδεχουμενο φυσικα και το ερωτημα για την ταλαιπωρη την ΑΕΚ..
    χαβαλες να γινεται

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

12. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Samaro (20-09-12)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν εχει νοημα η κουβεντα και δε θα βγαλει πουθενα.
    Να σαι καλα !!!
    Σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα πλέον. Να σαι καλά επίσης

14. The Following User Says Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

deepBLUE (20-09-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Η ΑΕΚ ποτε παίζει ;

Κι'αλλη τσόντααα!

(σχόλιο : του φερέιρα..... ο κατσουράνης του εφταιγε !)

16. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

Panos 316T (20-09-12)

Σελίδα 10 από 119 ΠρώτηΠρώτη ... 891011122060110 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP