Ρε Γιαννη,με την πατατα εβγαλες την φωτο???
Ρε Γιαννη,με την πατατα εβγαλες την φωτο???
Nick bmwlover (20-09-12)
Είναι μαζί με τη σαλάτα. Δεν χώραγε στο πλάνο.
Πρόεδρε έχω ένα Νόκια Ε51 και το έχω 3.5 χρόνια. Δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τα τηλέφωνα που είναι περισσότερο μπλιμπλίκια, παρά τηλέφωνα. Επίσης πέφτει κατά μέσω όρο 8 φορές την ημέρα και δουλεύει ακόμα. Don't fix it if it ain't broken που έλεγε και η γιαγιά μου.
Το αυριανό μεσημεριανό θα στο βγάλω με τη φωτογραφική για να μην έχεις παράπονο. Θα βάλω και φλας.
![]()
Γιατί κοπάνησα με το δίσκο το κάσωμα της πόρτας.![]()
![]()
εγω το αυριανο μεσημεριανο θα το στειλω στον προεδρο με φαξ απ τον καταλογο της πιτσαριας.. ή πετσαριας!
αλλο πράμα ειναι η πετσαρία ρε
Άρη αν ως πατάτα, εννοείς το ηρωικό μου Nokia, τότε ναι. Πάντως επειδή πολύ μου τη λέτε για τις διατροφικές μου συνήθειες και για τις ηλεκτρονικές μου συσκευές (απορώ πως δεν με έχουν μπανάρει ακόμα λόγω του Volvo), τώρα θα φάω και καρπουζάκι δικό μας, απ' το χωριό, το οποίο φωτογράφησα με την Canon μπας και γλιτώσω λίγη γκρίνια.
Το αυριανό φαί (αν είναι καλό) θα το πάω σε στούντιο να το φωτογραφήσω. Προεδρική φωτογράφηση με δύο κοντα να το πλαισιώνουν, με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν θα τα φανταζόντουσαν αυτά, τα φασολάκια!
![]()
aristent (19-09-12), Bazil Van Sinner (20-09-12)
aristent (19-09-12), GiannisRob (19-09-12), m-power_01 (19-09-12), Nick bmwlover (20-09-12), S8N (20-09-12), spar@ (19-09-12), Thomelef (20-09-12)
spar@ (19-09-12)