Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 136

Θέμα: 335 ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι....
    99% των φιλων μου αγορασαν "παραμυθι" απο εμπορο και αφησαν εξω απο τις επιλογες τους ιδιωτες.
    Με αποκορυφωμα μερσεντες 250 της οποιας το service book ηταν γραμμενο με το ιδιο στυλο, τα ιδια γραμματα και ευλαβικες αλλαγες λαδιων καθε 7.000 χιλιομετρα.
    Σφραγιδα: Ισμαηλος.

Στον Ισμαηλο ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ οταν το πηγε για σερβις.
    Φυσικα ακομα τσακωνεται με τον εμπορο ο οποιος απαντησε ψυχρα: ετσι μου το φερανε, ας επαιρνες να τσεκαρεις.

Για αυτο το "κελεπουρι" αφησε εξω ενα 250 με 36.000 χλμ επειδη ηταν στην Σπαρτη "και εκει ποιος ξερει που εκανε σερβις"

Το θελουμε το παραμυθι μας νομιζω.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Μα έτσι γίνεται η δουλειά. Πριν δύο χρόνια είχα πέσει πάνω σε μια τέτοια συναλλαγή στο συνεργείο της αντιπροσωπείας που πήγαινα το δικό μου. Ήμουν στο γραφείο του υπευθύνου του σέρβις και κάποια στιγμή έρχεται ένας τύπος, του δίνει ένα 50ρικο και παίρνει ένα εργοστασιακό βιβλίο σέρβις. Μερικές μέρες αργότερα ανακάλυψα ότι ήταν μαντράς. Ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε, αλλά το book service δε λέει ούτε τη μισή αλήθεια.

Στον αντίποδα, το δικό μου Clio δεν έχει καν book service τα τελευταία 5-6 χρόνια, αλλά η συντήρηση και οι αλλαγές λαδιών τηρούνται ευλαβικά!

2. The Following 2 Users Say Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

Panos 316T (20-09-12), RallyArt (23-09-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP