σε ευχαρστώ αναμενω με αγωνια τι θα πεις για το κινεζικο το dynavin παντως και εγω εχω ακουσει ωραια πραγματα
σε ευχαρστώ αναμενω με αγωνια τι θα πεις για το κινεζικο το dynavin παντως και εγω εχω ακουσει ωραια πραγματα
Εμαθα μολις οτι σε 7 μερες θα ειναι ετοιμοπαράδοτο στη Θεσσαλονίκη
Κοιτα ειρωνία, εγω οταν βρηκα το dynavin πηρα εναν κοντινό επίσημο συνεργάτη της εταιρείας που τα εισάγει στην Ελλάδα και μετα απο ερώτηση μου απάντησε οτι ακόμα αργούν. Και μετα έψαξα στην τύχη και βρήκα το κινέζικο και έβαλα αμέσως παραγγελία. Τελικα εδω και 1 εβδομάδες περιμένω ακόμα επειδη εχουν καθυστέρηση στην παραγωγή αλλα ο τυπος που το αγορασα στο ebay μου εστειλε μήνυμα εχθές οτι αύριο φεύγει εξπρές και θα το έχω την επόμενη εβδομάδα.
Αυτο που με αγχώνει είναι οτι οι διαφημίσεις για αυτές τις συσκευές δέν έχουν βασικές πληροφορίες ωστε να καταλάβεις την διαδικασία εγκατάστασης, τις λειτουργίες κλπ. Π.χ. το joystick στην θεση ανάμεσα στο λεβιέ ταχυτήτων και το χειρόφρενο τί κάνει; Κινείται και στους 2 άξονες όπως το αυθεντικό ή απλά ρυθμίζει την ένταση;
Δεν μας φτάνει η ανησυχία μηπως δουλέψει μονάχα 2 εβδομάδες όπως συνηθίζεται με τα κινέζικα μέσω ebay και μετα κάψει ολόκληρο το αυτοκίνητο το βράδυ που κοιμάσαι ήσυχος, εχουμε και αυτά δηλαδη!![]()
Ρε παληκάρια μου ,αφου και τα DYNAVIN MADE IN CHINA είναι, τι το ψάχνεται!!!Απλώς έχει βρεθεί κάποιος στην γερμανία κάνει έναν ποιοτικό έλεγχο λειτουργείας με όνομα dynavin και έρχονται ????πάρε τηλέφωνο στη θεσσαλονίκη και ρώτα τον???να δείς τη θα σου πει..έγω το έχω αγοράσει απο τι ebay δέν έχω κανένα πρόβλημα ,με τα μησα λεφτά τη το ψάχνεται,απο Ευρωπη το έχω παρει οπότε έχω και 2 χρόνια εγγυησει!!!ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΥΚΓΕΚΡΗΜΕΝΑ...
Εγω δεν εχω λογο να υπερασπιστω την εταιρεία επειδή δέν γνωρίζω τα προϊόντα της, αλλα σύμφωνα με αυτό εδώ ειναι Ταϊβανέζικα.
Επίσης η βασική μέχρι τώρα διαφορά είναι οτι ολα τα κινεζικα στο Ιντερνετ είναι 8ιντσα ενω το dynavin ειναι 6 ίντσες, αρα δεν μπορει να αποτελέι κλώνο των κινέζικων.
Τρίτο και σημαντικότερο, τα κινέζικα που αγοράζεις απο το ebay (καλη ωρα σαν το δικό μου) είναι χωρις πληροφορίες. Δεν λένε δηλαδη τι αρχεία παίζουν, τι γραφικο περιβαλλον εχουν, ποσες bluetooth συνδεσεις υποστηρίζουν κλπ. κλπ. κλπ. Το δικό μου π.χ. εχει το joystick ιδιο με το idrive και περιμένω να έρθει για να καταλάβω τί κάνει.
Τέταρτο, διαβάζω οτι η dynavin κανει αναβαθμίσεις λογισμικού. Αντε να βρω εγω τον κινεζο που τα πουλαει και να βγαλω ακρη.
Εσυ το πήρες απο Γερμανία αρα υπαρχει καποιος μεσαζοντας που το κατέχει για να το πουλάει. Εγώ μέχρι να βρεθει κάποιος ισως να χρειαζόταν να περιμένω μήνες.
E461800 (04-03-13)