Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 136

Θέμα: 335 ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αν κάποιος θέλει και ενδιαφερεται , πάει και το εξετάζει το αυτοκινητο.
    Βλέπει τι αλλαγές εχουν γινει στα 200.000χλμ και κρινει αναλογα .Αν εχει τις ιδιες δισκοπλακες , τα μαμα αμορτισέρ , το μαμα φιλτρο βενζινης ,τοτε λες ευχαριστώ και φεύγεις.Αν ειναι τρακαρισμένο εννοείται οτι δεν το συζητας καθόλου.
    Μπορει ομως τα πραγματα να ειναι και αλλιώς.ΜΠΟΡΕΙ-δεν ειναι σιγουρο αλλα αν δεν το εξετασει κανεις δεν προκειται να το διαπιστώσει.Απο μακρια μονο κουβεντα ''καφενειου'' γινεται.

Συγνωμη για το οφφ τοπικ,αλλα ειναι λίγο σχετικο με το θέμα μας.

Πριν χρονια ειχα φέρει απο την Ιταλία και ειχα εκτελωνισει μονος μου ενα alfa romeo που ειχα βρει ευκαιρια.Μου είχε κοστίσει σχεδόν μισή τιμη απο τα αντιστοιχα μεταχειρισμενα της Ελλάδας ,οποτε οταν ηρθε η ωρα να το πουλήσω το εβαλα αγγελια όσο μου κοστισε ,που και πάλι ηταν 5.000¤ φθηνοτερο απο τα αντιστοιχα μεταχειρισμένα.
    Με παίρνανε τηλεφωνο και μου λέγανε ''φιλε αν ειναι τρακαρισμένο το αμαξι ,πες το μου να μην ερθω καθόλου'' και κάτι τετοια.Τελικά όσοι μου λέγανε κατι τετοια δεν πιθονταν οτι και αν τους ελεγα και δεν ερχοντουσαν καθολου να το δούνε.
    Ο μηχανικος (οχι κανένας ασχετος) που το αγορασε τελικά ,όταν είδε οτι το αυτοκινητο ηταν σε εξαιρετικη κατασταση μονο που δεν χοροπήδαγε απο τη χαρα του που βρήκε τετοια ευκαιρία.Οι ''δύσπιστοι'' ή πλήρωσαν παραπάνω για να αγοράσουν κάτι ''εγγυημένο'' ή ακομα ψάχνουν ...

2. The Following 7 Users Say Thank You to rallakias For This Useful Post:

kostas 325 (19-09-12), mark e92 (19-09-12), Panos 316T (20-09-12), panose30 (20-09-12), pilot (19-09-12), Stamatis (19-09-12), Thomelef (19-09-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP