Εγώ παίρνω τον κουβά με ζεστό νερό και ρίχνω 2-3 ταμπλέτες απο το πλυντηριο πιάτων στο σπίτι. ξέρετε , αυτές που είναι 3 σε ένα (καθαριστικό,για τα άλλατα και για γυάλισμα)
φοβερό αποτέλεσμα είδικά στο χρώμα της BMW που είναι σκυλί.
μετά πιάνω το πιεστικό και του δίνω και καταλαβαίνει (απο μικρή απόσταση) για να ανοίξουν οι πόροι.
μετά αφού έχει μείνει μόνο το αλουμίνιο του περνάω βερνίκι για να είναι λείο και απαλό.
GanKostas-E90 (18-09-12)
Τι AVA λέτε ρε παίδες?![]()
Το καλύτερο είναι να πάρετε ένα σαμπουάν από το βενζινάδικο που έχει μέσα και κερί, πχ SONAX, TurtleWax κλπ. Κάνουν καλή δουλειά.
Προσωπικά, επειδή το έχω περάσει με Williams Ceramic Coat, το πλένω είτε στον Πλάτωνα (στη Πεύκη) ή στο car wash επί της Χαλανδρίου, δίπλα στο σταθμό του μετρό που κάνει καλή δουλειά. Βάζει κι αυτός ceramic και το γνωρίζει το προϊόν.
Nikos
Ptboul (19-09-12)
Εγω παιδια το πλενω με planet τυπου ava και βγαζει μια γιαλαδα αλλο πραμα![]()
ΚΩΣΤΑΣ
Όλα είναι σχετικά.
Το τι είναι καθαρό και τι γυαλίζει και πώς γυαλίζει είναι (τελικά) υποκειμενικό.
Κάποιος μπορεί να πετάει λεφτά στο πλυντήριο της γειτονιάς του για πλύσιμο και γυάλισμα-κέρωμα (έχει γίνει και της μόδας...) μέσα σε 2 ώρες,χωρίς προετοιμασία (πηλός κλπ.) και να νομίζει ότι του έκαναν τρελή δουλειά,ενώ του έχουν κάψει το βερνίκι,κάποιος μπορεί να πηγαίνει στον καλύτερο detailer ή να περιποιείται μόνος του το αμάξι του ευβλαβικά και με τα καλύτερα προϊόντα και να θεωρεί ότι ακόμα υπάρχουν ατέλειες.
Ανάλογα πόσο ψείρας είσαι,τι εμπειρία έχεις και πόσο το ψάχνεις.
Στην τελική ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και όπως το θέλει στο αμάξι του.
Κατά τα λοιπά το χαλάσαμε το θέμα με τα off-topic.
Driver M (12-10-12), GanKostas-E90 (18-09-12), mark e92 (19-09-12), Vassilis ///M (18-09-12)