Ναι αλλά λόγω δρόμων και λόγω καλών γειτόνων με πολλά κλειδιά στα χέρια δεν γλυτώνεις κάτι βαψιματάκια σε φτερά καπώ κτλπ
συμφωνω αλλα εκει απλα γιαλυζουν και το χρωμα μας βοηθαει πολυ στο αποτελεσμα που βλεπεις! Με λιγη προσοχη αν το αμαξι δεν παει πλυντηριο (βουρτσα- χημικα) πχ το χρωμα ειναι σκυλι !!Εχω δουλεψει πολλες μαρκες για να στο λεω αυτο!
συμφωνω αλλα εκει απλα γιαλυζουν και το χρωμα μας βοηθαει πολυ στο αποτελεσμα που βλεπεις! Με λιγη προσοχη αν το αμαξι δεν παει πλυντηριο (βουρτσα- χημικα) πχ το χρωμα ειναι σκυλι !!Εχω δουλεψει πολλες μαρκες για να στο λεω αυτο!
Μόνιμα στο χέρι και εγώ
Καλύτερα λερωμένο παρά βούρτσα...
Μόνιμα στο χέρι και εγώ
Καλύτερα λερωμένο παρά βούρτσα...
Η καλυτερη δουλεια Και αν μπορειτε μονο με AVA και καθε κομματι που σαπουνιζεις αμεσως ξεβγαλμα πχ ουρανο - νερο μετα καπω μπρος -νερο πισω -νερο τελος πλαινα να μην στεγνωνει σαπουνι απανω του και φυσικα ποτε στον ηλιο πλυσιμο!!!
Η καλυτερη δουλεια Και αν μπορειτε μονο με AVA και καθε κομματι που σαπουνιζεις αμεσως ξεβγαλμα πχ ουρανο - νερο μετα καπω μπρος -νερο πισω -νερο τελος πλαινα να μην στεγνωνει σαπουνι απανω του και φυσικα ποτε στον ηλιο πλυσιμο!!!
Ava? δεν έχει ph αυτό? χαλάει το κερί! (αν έχει) με ένα της Sonax το πλένω με ουδέτερο ph και άρωμα πορτοκάλι
Μην ξαναπεις ποτέ πλύσιμο με AVA θα μας τρελλάνεις?
Είναι δυνατόν να έχεις πλύνει γυαλίσει κερώσει το αμάξι σου και να χρησιμοποιείς AVA & Vapona? θες να μας τρελλάνεις?
Μην ξαναπεις ποτέ πλύσιμο με AVA θα μας τρελλάνεις?
Είναι δυνατόν να έχεις πλύνει γυαλίσει κερώσει το αμάξι σου και να χρησιμοποιείς AVA & Vapona? θες να μας τρελλάνεις?
Τι θα παθει θα το πειραξει το ph? Στο πλυντηριο το χημικο που ριχνουν το εχεις δει? Χωρις τριψιμο φευγουν ολα γινεται αυτο?