sympether with chiefτης
_________________________________________________
///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
Strato αυτη τη στιγμη ειναι παρα πολλοι παντου!!!Εχει προχωρησει πολυ το θεμα και απο αποψης μοδας και απο αποψης τεχνικης.Τα δυο ονοματα που ανεφερες ειναι η τελευταια μοδα,οι αλλοι δυο ηταν τα πρωτα ονοματα της πολης για πολυ καιρο.
Τωρα οσον αφορα τα σχεδια που λεει ο Θωμας εχω να σημειωσω το εξης,ο καθε καλλιτεχνης,γιατι περι καλλιτεχνων γινεται η συζητηση,εχει το δικο του στυλ,μοτιβο,τεχνοτροπια και τις δικες του πηγες εμπνευσης.Οποτε στην περιπτωση που εχεις τα σχεδια ψαχνεις ποιος αχολειται με αυτο το ειδος.
Bazil Van Sinner (17-09-12)
είναι όντως πολύ γνωστοί οι τατουλιγκανς, και ο γιώργος είναι και πολύ παλιός παιδικός φίλος.
μιλάω για τον μαυρίδη. ασχολείτε εδώ και πάρα πολλά χρόνια με το σχέδιο γενικότερα, έχει φτιάξει εκατοντάδες φεύγα γκραφίτι.
μάλιστα τα τατού ήταν ο τελευταίος του σταθμός όπου και έκατσε τελικά. έχω βέβαια να τον δώ πάρα πολλά χρόνια, αλλά γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά.
sympether with chiefτης
_________________________________________________
///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
hades7 (17-09-12)
Ο μαυριδης μου ειχε κανει το πρωτο.
Πηγαινε σε αυτον, ειναι το νο.1 αυτη τη στιγμη. Πλεον στο μαγαζι του κανει μονο τα ρεαλιστικα αυτος αλλα εφοσον τον ξερεις, θα σου κανει ο ιδιος οτι σχεδιο κι αν θελεις.
Κι ο jasone με γκραφιτι ασχολειται, ακομα και τωρα θεωρειται ο καλυτερος γκραφιτας στην Ελλαδα και ανοιξε το style matters περυσι τα χριστουγεννα. Ο δημητρης (jasone) εχει ακομα ενθουσιασμο για τη δουλεια του και ασχολειται περισσοτερο με τους πελατες. Αλλα αυτα που κανει ο μαυριδης, ισως να μην τα κανει κανεις στην Ελλαδα