3D tatoo
3D tatoo
3d art tatoo
Έχω 2 και τα χαίρομαι , και τα 2 τα έκανα σε σημαντικές στιγμές της ζωής μου
Για να μην ξεχνώ ...!!!άσχετα με την διαφορετικότητα των απόψεων η οποία ειναι
Σεβαστή σε όλους, πλεων ειναι αποδεκτό απο την Ελληνική κοινωνία
Bazil Van Sinner (16-09-12), Bitz (17-09-12)
Eιμαι της αποψης οτι το τατου πρεπει να συμβολιζει κατι πολυ σημαντικο για σενα, γιατι ειναι για παντα χαραγμενο πανω σου...
και αυτος ειναι και ο λογος που δεν εχω κανει ακομα... δεν εχω βρει κατι που να με αντιπροσωπευει 100% και προφανως δεν θελω να κανω κατι μονο για να λεω οτι εχω κανει τατουαζ... αλλωστε οτι και να ειναι δε θα ειναι σε εμφανεστατο σημειο, αφου δε θα το κανω για επιδειξη...
doctore (16-09-12), Panos 316T (17-09-12)
Έχω δύο, στα μπράτσα. Το πρώτο έγινε φέτος την πρωτομαγιά και το δεύτερο πριν μια βδομάδα (δεν έχει τελειώσει ακόμα).
Επειδή έχω τρέλα με τη μουσική, είναι αφιερωμένα σε 2 αγαπημένες μου
μπάντες, τους Rammstein και τους Manowar. Τώρα, το γιατί το αποφάσισα στα 38 και όχι στα 20 είναι μια άλλη ιστορία. Κάλλιο αργά παρά ποτέ δε λένε;
Πάντως σπάστηκα λιγάκι όταν βγήκα φέτος στις παραλίες και είδα οτι αποτελούσα μέρος της πλειοψηφίας, καθώς όλο και περισσότεροι χτυπάνε tattoo επειδή είναι της μόδας...
I did it for the right reasons
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 330Ci : 16-09-12 στις 11:49
alexk (16-09-12), Bazil Van Sinner (16-09-12), Bellof-3 (16-09-12), Κωνσταντίνος (16-09-12)
Σωστοι και λαθος λογοι δεν υπαρχουν σε αυτα τα πραγματα.
Αλλος το κανει καθαρα για λογους αισθητικης, αλλος το κανει λογο μοδας, αλλος το κανει για μαγκια, αλλος για να συμβολισει κατι επανω στο σωμα του...
Ολα δεκτα και σωστα για μενα παντως.
sympether with chiefτης
Δεν συμβολιζει κατι για μενα και φυσικά το μετανιωσα.
Ευτυχως ειναι στην πλατη και ξεχναω οτι το εχω.
M3 CSL
Panos 316T (17-09-12)
sympether with chiefτης
M3 CSL
Thomelef (16-09-12)