Ωραίος!![]()
Ωραίος!![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Nikos! (16-09-12)
Ένα "ανάποδο" καρτόδρομο απ'ότι το έχουν συνηθίσει οι περισσότεροι και μια ανάποδη μέρα.
Καταρχάς έτσι το καρτόδρομο είναι ΠΟΛΥ δύσκολο (ειδικά με εξατάχυτο), αφύσικο, χωρίς ορατότητα για το κατηφορικό κομμάτι και με ανάποδη κλίση.
Ξεκινήσαμε με λάθος setup, πολύ κράτημα εμπρός και πίσω με αποτέλεσμα να τελειώσουμε τα λάστιχα από το 3ο σκέλος στο οποίο είχα ΤΡΕΛΟΥΣ κραδασμούς. Ζυγοσταθμίσαμε, αλλά τα λάστιχα είχαν ήδη τελειώσει.
Τέσπα, ορίστε ένα βιντεάκι να παλεύω να μάθω να εμπιστεύομαι μια "ανάποδη" πίστα. Είναι η 3η μου προπόνηση εκεί και χρειάζονται πολλές ακόμα. Κοιτάξτε τον δισταγμό μου στα πατημένα κομμάτια. Από τα μέσα και μετά πηγαίνω πολύ καλύτερα πάντως γιατί σιγά-σιγά τη μαθαίνω:
https://www.youtube.com/watch?v=sySBF6SWCVU
Nikos
bill_m3 (28-10-12)
Νομίζω ότι μπορείτε να δείτε και μόνοι σας τη βελτίωση στο κομμάτι που έχανα στο προηγούμενο βίντεο. Εδώ το εμπιστεύομαι περισσότερο και πατάω στο πατημένο κατηφορικό κομμάτι. Είχα όμως μια επαφή (ανεβαίνει κι αυτό το βίντεο) κι έτσι το καρτ είναι τραυματισμένο με λάθος ευθυγράμμιση καθώς το επισκευάσαμε στα γρήγορα για να βγω. Στράβωσε ακρόμπαρο/κολώνα τιμονιού. Το ακρόμπαρο το αλλάξαμε, φέραμε την ευθυγράμμιση όσο μπορούσαμε αλλά πάλι ήμουν 0,5mm off στο δεξί μέρος.
Enjoy:
Nikos
Και η επαφή. Αν βαριέστε να δείτε το βίντεο, τσεκάρετε μετά το 3ο λεπτό:
Πήγε ο τύπος να περάσει ΠΑΝΩ στο κάπα το μικρό mini καρτάκι αντί να περιμένει να βγούνε στην ευθεία. Γυρίζει (λογικό)...εγώ από πίσω την είχα ψυλιαστεί τη φάση (δείτε από πίσω ξεκινάω να φρενάρω) και δε πήγαινα τόσο τάπα, προσπάθησα να το αποφύγω...αλλά δε μπορούσα να κάνω και πολλά.
Oh well...συμβαίνουν.![]()
Nikos
Πατητός και τσίτα τα γκάζια ο Νίκος
Το μοτέρ το κόβω, για tm??
Nikos! (13-01-13)
Χαχαχαχα μα το λες καθαρά... "με χτύπησε ένας μ@λάκας.."
Το καρτάκι σου πάντως είναι τρομερό πρίονι...πολύ καλό να το χαίρεσαι!![]()
Nikos! (13-01-13)
Τα tm είναι για γατάκια![]()
Πλάκα κάνω...Maxter MXO το μοτέρ. Πιο δυνατό από tm.
Το μοτέρ βασικά είναι απίστευτο και μας έχει βγει ΠΑΡΑ πολύ καλό. Χαμηλές/μεσαίες έχει φοβερές (φαίνεται πως αρπάζει) και ψηλά σκοτώνει. Πυροβολάει, απλά.
120κμ/ω βλέπω στην ευθεία.
(βλέπω μετά εννοώ από το όργανο...εκείνη τη στιγμή δε προλαβαίνω να δω τίποτα)
42-43 άλογα είναι το μοτέρ και μαζί με το καρτ ζυγίστηκα 184 κιλά.
Τέσπα, δε πάω γρήγορα. Αργά πάω. ΠΡΕΠΕΙ να βρω ένα δευτερόλεπτο ακόμα για να πω ότι πάω γρήγορα. Το βρήκα σε σχέση με τη προηγούμενη φορά, πρέπει να βρω κι άλλο. Ξέρω που χάνω, θα το βρω...απλά να ξέρετε ότι δε πάω γρήγορα.
Αυτά
Υ.Γ. Το λέω καθαρά ε?...όντως, νομίζω ότι αυτός έφταιγε όχι εγώ
Nikos
Kazakos Garage (13-01-13), tokiko (14-01-13), Vasilis M3 (13-01-13)