Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 30

Θέμα: Mazda RX-7 FD Ιστορια.......

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μεγαλος ερωτας του πατερα μου, οχι ομως το FD αλλα το FC... Το 1986 (αν θυμαμαι καλα την ιστορια) παιρνωντας απο τη Συγγρου (καθημερινος του, τοτε δρομος) εβλεπε μεσα σε μια μαντρα ενα απο τα πρωτα που ηρθαν στην Ελλαδα και σταματουσε μετα τη δουλεια καθε μερα και εμπαινε μεσα. Κοστιζε πανω απο 7 εκατομμυρια δραχμες τοτε (παλι αν θυμαμαι καλα) πραγματικα πολλα χρηματα για την εποχη. Δεν τον ενοιαζε τιποτα παρα μονο να το αγορασει. Συχνο του δρομολογιο, ομως πολυ συχνα η βορεια Ελλαδα. Μεγαλος του καημος, δεν το πηρε γιατι δε χωρουσε να το οδηγησει καθως ηταν στενο. Επισης, η υπερβολικα μεγαλη συντηρηση, καθως καθε μηνα/διμηνο ανεβαινε στην Κομοτηνη τον απετρεψαν απο την αγορα του.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannis_compact : 15-09-12 στις 21:48

2. The Following 4 Users Say Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

Civileng (17-09-12), nik200 (16-09-12), nikos valvetronic (16-09-12), Panos 316T (16-09-12)

Περιοχή
    Glyfada
    Rides
    0

Προεπιλογή

Η αισθηση που εχει ενας τουρμπατος βανκελ δυσκολα βρισκει αντιπαλο.
    Πλεον δεν κυκλοφορει τιποτα στο δρομο απο 7αρια , ειναι κλειδωμενα σε γκαραζ ολα.
    Αν σας τυχει, προσπαθηστε να προκαλεσετε ενα στο δρομο και θα γουσταρετε , με 2 ευρω το λιτρο η σουπερ αμολυβδη , στανταρ ο οδηγος του το εχει βγαλει για ξεκαπνισμα και δεν θα χασει την ευκαιρια για λιγο παιχνιδι...

Ειμαι 8 μηνες χωρις 7αρι και μου λειπει το γ@μημενο το πριονι ...

4. The Following 4 Users Say Thank You to redneck For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (17-09-12), doctore (24-09-12), nik200 (17-09-12), S8N (17-09-12)

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο redneck Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αισθηση που εχει ενας τουρμπατος βανκελ δυσκολα βρισκει αντιπαλο.
    Πλεον δεν κυκλοφορει τιποτα στο δρομο απο 7αρια , ειναι κλειδωμενα σε γκαραζ ολα.
    Αν σας τυχει, προσπαθηστε να προκαλεσετε ενα στο δρομο και θα γουσταρετε , με 2 ευρω το λιτρο η σουπερ αμολυβδη , στανταρ ο οδηγος του το εχει βγαλει για ξεκαπνισμα και δεν θα χασει την ευκαιρια για λιγο παιχνιδι...

Ειμαι 8 μηνες χωρις 7αρι και μου λειπει το γ@μημενο το πριονι ...
    γιατι 95ρα απλη δεν μπορει να παρη??

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP