Dermatis (31-05-13)
Ναι ειναι!αν δεν ηταν δλδ;υπαρχει αλλη λύση;η μόνο ο ανταπτορας;
A car travels your body
A bike travels your soul
ΓΙΩΡΓΟΣ R
Aν δεν είναι πρέπει να πας σε λύση τέτοιου τύπου με μοντιουλάκι https://www.ebay.de/itm/DMI-DMC-USB-...item337dbdaf29
(το ωραίο με το συγκεκριμένο κιτάκι είναι ότι όπως δείχνει στις εικόνες έχει αντάπτορα ακόμα και για την κεντρική καλωδίωση και έτσι δεν χρειάζεται σφάξιμο)
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 10-03-13 στις 13:19
Kostas_1 (10-03-13), nikos valvetronic (15-03-13)
Με το που συνδεο το κινητο κ βάζω μουσική πρεπει να πατησω το mode η θα εμφανιση αυτόματα το aux?
A car travels your body
A bike travels your soul
ΓΙΩΡΓΟΣ R
Πατάς το mode όσες φορές χρειαστεί (2 νομίζω) για να πάει στο aux.
Kostas_1 (10-03-13)
Να ρωτήσω,το aux που λέμε αν πατησω το mode 2φορες η τρεις θα πρεπει να το εμφανίσει κ χωρις να έχω συνδεση το κινητο πχ
A car travels your body
A bike travels your soul
ΓΙΩΡΓΟΣ R
Ναι κανονικοτατα το εμφανιζει!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Κανεις λάθος δεν το εμφανίζει!
Το δοκίμασα σε ενα φεησλιφτ που θεωρείτε οτι ειναι απο 4 μοντ κ πάνω κ δεν το εμφανιζε
A car travels your body
A bike travels your soul
ΓΙΩΡΓΟΣ R
Το δικο μου ειναι 02/2003 με οτι αυτο συνεπαγεται f/l και τον εμφανιζει κανονικοτατα ειναι δεν ειναι το κινητο/ mp3 συνδεδεμενο στον καρφι!
Και κανονικα ετσι γινεται......γιατι αυτο που αναγνωριζει το cd player ειναι ουσιαστικα η αντισταση που υπαρχει στο καλωδιο και το "βραχυκυκλωνει" ...... δες και το diy που εχω κανει παραπανω!
edit: Αν καταλαβα σωστα το καλωδιο ειναι συνδεδεμενο στην πηγη ....αλλα οχι στο κινητο! Αν δεν ειναι συνδεδεμενο στην πηγη ....λογικα δεν το διαβαζει ....αφου οπως ειπα η αντισταση ειναι αυτη που το κανει να το διαβασει!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
BILL007 (31-05-13)
Αν δεν τα καταφερεις και θες οποιαδηποτε βοηθεια.....( και εισαι Αθηνα) ...πες μου να το δουμε!
BILL007 (31-05-13)