hades7 (15-09-12)
Παρα πολυ σωστα το εθεσες οχι επειδη ο Κωστας ειναι μελος μας και φιλος ολων μας αλλα επειδη το αμαξι ειναι αψογο πραγματικα.
Αξιζει τον κοπο παντως αν εχουνε διορθωθει καποια πραγματακια (δεν ειχε γινει λογος για τρακαρισμα θυμαμαι,ητανε ατρακαριστο απο οτι λεγανε χωρις να το εχω δει).
Κουκλα παντως.......μασαω οποτε το βλεπω,να ητανε και χειροκινητο!
insane in the ///Midbrain
Και ο Νικος 14 το ειχε δωσει το μπλε φουλ εξτρα.
Υπαρχουν τιμες "πωλησης" και τιμες "δεν το δινω"
Ειναι απλα ουτοπια οταν σε 230 διαθεσιμα αυτοκινητα με μεση τιμη τα 17.000 ευρω ζητας πανω απο 20κ για κατι που χρειαζεται συνεργειο κατευειαν μετα την αγορα του.
Το τσεκαρε φιλο λογω χρωματος και μονο.
Η απαντηση του μχανικου και του φαναρτζη ηταν: στα 16 καλο ειναι
Ακαδημαϊκη κουβεντα κανοντας, ο φιλος πηρε boxster S στα 14.000 με πληρες βιβλιο sportscar/μοτοδυναμικης.
Οι εποχες, το εχουμε ξαναπει, ειναι παραξενες.
aristent (15-09-12), m_power_lunatic (15-09-12), S8N (15-09-12)
46αρι για μένα υπάρχει μόνο το cs στα σπατα νομίζω λίγα χιλιόμετρα αν είναι προσεγμένο όσο δείχνει και ατρακαριστο θα με ενδιέφερε αλλιώς v8 στα σιγουρα
αντε γεια...
Aυτο που λες Σταματη για Μ.Ο το κοιταω και εγω παντα αν και πρεπει να ανεβασεις την τιμη πανω απο 1-1500 χιλιαρικο γιατι πολλοι βαζουνε τιμη 1 και πεφτει ο Μ.Ο και καποιοι βαζουνε λαθος καταχωρηση και ιπποδυναμη οποτε και εκει πρεπει να βαλεις πανω απο 300 ιππους ας πουμε.
Παντως,ετσι ειναι οπως το λες.Μπορει βεβαια απο κοντα το παζαρι να ειναι μεγαλο και εντονο και μολις βαλεις το χερι στην τσεπη για προκαταβολη να πεσει και αλλο.
Χαιρομαι τουλαχιστον που δεν γραφω ακυρα πραγματα και επιβεβαιωνεται και απο εσενα οτι θελει την περιποιηση του.
insane in the ///Midbrain
ή παρε ενα Ε30, ακομα καλυτερα.
αληθεια γιαννη το δικο σου το δινεις ή θα το κρατησεις?
alexk (15-09-12)
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2797574/
Απο εκεί είχα πάρει το προηγούμενο πολύ σοβαρός και αξιόπιστος νομίζω κοντά στα 45 θα παίζει
αντε γεια...
aristent (15-09-12)
με 45 παιρνεις Μ6.
αν μπορεις να το δικαιολογησεις δεν υπαρχει συγκριση.