Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασιλη ,μηπως υπαρχει και το ενδεχομενο η dynavin να μην εχει σωστη ενημερωση ή να μην θελει να ενημερωσει για τους δικους της λογους?
    Και εξηγουμαι...Επειδη βλεπω οτι το μηχανημα κυκλοφορει απο 2-3 διαφορετικες εταιριες ,προφανως το κατασκευαζει καποιο εργοστασιο για λογαριασμο των εταιριων αυτων που απλα πληρωνουν δικαιώματα! Αν ισχυει ο συλλογισμός μου ,τοτε δεν το βρισκω παραλογο να θελει να ''σπρωξει'' οσα περισσοτερα κομματια αμεσα...(συνηθης τακτικη των κινεζων).
    Ασε που δεν μπρω να βρω εναν λογο, να μας λεει ο Ελληνας εμπορος περιμενετε...
    Δεν ξερω ...σκεψεις παραθετω
    Σπύρο σωστό και αυτό αλλά δεν θα λέγανε κάτι όπως είπαν για διάφορα προβλήματα ;;;

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σπύρο σωστό και αυτό αλλά δεν θα λέγανε κάτι όπως είπαν για διάφορα προβλήματα ;;;
    Σωστο και αυτο...ΟΠοτε τι λες? Να το παρουμε να το κρεμασουμε στην ΠΑσχαλινη λαμπαδα?

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστο και αυτο...ΟΠοτε τι λες? Να το παρουμε να το κρεμασουμε στην ΠΑσχαλινη λαμπαδα?
    Σπυρο ας περιμένουμε και τα αλλά παιδιά και αποφασίζουμε, εν στο μεταξύ δεν κανονιζεις την προσφορά ;;;;

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σπυρο ας περιμένουμε και τα αλλά παιδιά και αποφασίζουμε, εν στο μεταξύ δεν κανονιζεις την προσφορά ;;;;
    Σαφεστατα και θα περιμενουμε να παμε ολοι μαζι! Εγω προσωπικα δεν βιαζομαι...Οποτε την αλλη βδομαδα που θα ειμαι αθηνα θα παω να δω τι καλυτερο μπορει να γινει!

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP