Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 61

Θέμα: F80 M3 spy photos

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειλικρινα ολο αυτο το θεμα με την δικαιολογηση των παντων αρχιζει και γινεται ακρως σπαστικη, οπως και το γεγονος οτι πεμβε ειναι, αρα θα ειναι και καλο, μπλα μπλα μπλα...
    Τριχες, τριχες τριχες. Καταρχην, ασχετα την οψη, και αυτο το μοτερ και του Μ5 και 1Μ, δεν προκειτε να καταταχτουν στην οικογενεια s, οσο και να το θελει και η ιδια η πεμβε και τα μαρκετινγκ τζανκια που θα προσκυνουσαν ακομα και ενα κουραδοκινητηρα, ο οποιος καταλαβαινετε τι ειδους καυσιμο θα χρειαζοταν.
    Ξυπνηστε, και μην εχετε παρωπιδες με οτι βγαζει η φιρμα.
    Αν αυριο μεθαυριο εβγαινε μια νομοθεσια εναντια στο ανδρικο μοριο, για διαφορους λογους υγιεινης, οπως πχ υπολλυματα σε δημοσιες τουαλετες, ουρολοιμοξεις στιςνγυναικες μετα απο.ερωτικη πραξη, κτλ κτλ, θα επρεπε ολοι να σκιψουμε το κεφαλι και να παμε να τα κοψουμε?
    Δε νομιζω...
    Only one word for bmw...bring back the old god damn personel, και δωσε δρομο.τους μλκς που σχεδιασαν αυτα τα κουτια με τα φυσητηρια για μοτερ.
    Θωμά, θεωρώ πως με παρεξήγησες. Ούτε δουλεύω για τη BMW, ούτε έχω συμφέροντα, μετοχές, κλπ.

Δεν είμαι κάθετα αντίθετος στην υπερτροφοδότηση, θα το αναλύσω όμως αργότερα ή αύριο. Είμαι κάπως μπλεγμένος τώρα...

2. The Following User Says Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

alexk (13-09-12)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω εχω συνηθησει ν΄ανοιγω το καπω εδω και 18 χρονια και επειδη ειμαι πολυ κομπλεξικος αυτοκινητακιας να γουσταρω τρελλα το γαιδουρομοτερ που γραφει επανω υπερηφανα ΜPOWER .... και αυτες οι καινουργιες παπαριες του Mdivision (Μ stands for Malakes πλεον) δε γραφουν τιποτα λες και ντρεπονται. Για τους φανατικους ειναι ιεροσυλια.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 14-09-12 στις 00:14

4. The Following 7 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

A8hnaios (14-09-12), alexk (14-09-12), BILL007 (21-09-12), imolarot (14-09-12), Leonidas_E39 (14-09-12), Nick bmwlover (20-09-12), Thomelef (14-09-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω εχω συνηθησει ν΄ανοιγω το καπω εδω και 18 χρονια και επειδη ειμαι πολυ κομπλεξικος αυτοκινητακιας να γουσταρω τρελλα το γαιδουρομοτερ που γραφει επανω υπερηφανα ΜPOWER .... και αυτες οι καινουργιες παπαριες του Mdivision (Μ stands for Malakes πλεον) δε γραφουν τιποτα λες και ντρεπονται. Για τους φανατικους ειναι ιεροσυλια.
    Tα σήματα στοιχίζουν Νίκο.
    Άλλωστε, οι Κινέζοι φίλοι μας δεν ξέρουν ότι κανονικά έχουν σήμα στο μοτέρ (στα ψαλίδια, στους δίσκους, στις δαγκάνες κτλ), οπότε 没问题

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP