ο δρομος ειναι για ολους!!!
Κάθε φορα που νευριαζεται για διαφορους λογους με τους δικυκλιστες σκεφτειτε ολοι αυτοι να ηταν στο δρομο με αυτοκινητα αντι για τα μηχανακια...
ο δρομος ειναι για ολους!!!
Κάθε φορα που νευριαζεται για διαφορους λογους με τους δικυκλιστες σκεφτειτε ολοι αυτοι να ηταν στο δρομο με αυτοκινητα αντι για τα μηχανακια...
bill_m3 (13-09-12), katsaraios (13-09-12), Panos 316T (14-09-12), Ptboul (14-09-12), z3 2.2 (13-09-12)
φανατικος δικυκλιστης 17 αισιως χρονια,ενοχλουμαι οταν με βαζουν στο ιδιο καζανι
relax λοιπον.
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Bazil Van Sinner (13-09-12), Bellof-3 (14-09-12), bill_m3 (13-09-12), Bitz (14-09-12), deepBLUE (13-09-12), katsaraios (13-09-12), nikos1400 (14-09-12), Nino (13-09-12), Panos 316T (14-09-12), pilot (14-09-12), Ptboul (14-09-12), vs316ti (13-09-12)
δε θυμάμαι ακριβώς τον τίτλο, πάντως ήταν πιο "χιουμοριστικός" και σίγουρα οχι με σκοπό να προσβάλει κανένα, απλά κουβέντα να γίνετε!
πάντως οι περισσότεροι οδηγοί δικύκλων (τουλάχιστον στην πόλη μου) γράφουν τα φανάρια να μην πω που...είτε είναι με γυναίκες, με παιδιά με σκυλιά με κράνος, χωρίς...πάνε σιγά σιγά προς τη μέση της διασταύρωσης πχ....και όταν βρουν κενό, περνάνε..
Panos 316T (14-09-12)
τέλος πάντων....προσωπικά θεωρώ χειρότερο το "απέχθεια προς οδηγούς", απο το "μίσος για μηχανή" και ναι ουσιαστικά είναι το ίδιο καθώς τις μηχανές τις οδηγούν άνθρωποι αλλα αλλιώς εκλαμβάνεις το ενα και αλλιώς το άλλο...ο κάθε ένας έχει διαφορετική αντίληψη, οπότε...
μου θυμιζεις το "ολες ειστε καρι**ες εκτος απο τη μανα μου"....δεν είχε κανένα σκοπό προσβολής η κάτι τέτοιο
αυτο ειναι που με ανυσηχει,πρεπει να το δεις αλλιως το θεμα,γιατι αν συνεχισεις να βλεπεις τα δικυκλα σαν angry birds θα εχεις προβλημα.Εχω μηχανακι απο τα 16 μου,και εχουν δει πολλα τα ματια μου!Να εισαι σιγουρος πως δεν θες να τα βαλεις με αναβατη,που του εκανες μαγκια...και την γλυτωσε!..ο κάθε ένας έχει διαφορετική αντίληψη
Απο την αλλη,δεν χαθηκε και ο κοσμος,να κανεις ενα κλικ δεξια η ενα αριστερα να περασει το μηχανακι που χεις απο πισω σου!Για σκεψου......εσυ δεν εχεις κανει προσπεραση που ηταν για σεντρα απ ευθειας,γιατι σου την ειχε σπασει το επικαθημενο που χες μπροστα σου τοοοοοση ωρα??
Φιλικα...ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΤΟ.
Το σχολιο σου ειναι εμπρηστικο. Ισα-ισα που ο αναβατης εχει και ενα λογο παραπανω να προσεχει επειδη βρισκεται στις 2 ροδες και εχει αμεσοτερο κινδυνο. Δεν ειναι λιγα τα συμβαντα τρελων που εστριψαν το τιμονι και σκοτωσαν τον/τους αναβατες. Ειμαστε ζωα ως ανθρωποι, ας μην το δειχνουμε τοσο πολυ...![]()
giorgosz3 (14-09-12)
φίλε μου, πίστεψε με αν αρχίσουμε να απαριθμούμε περιστατικά για ''καφρίλες'' μοτοσικλετιστών vs οδηγών αυτοκινήτου, οι ''αυτοκινητιστές'' είναι χαμένοι κατα κράτος!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Bazil Van Sinner (14-09-12), Ptboul (17-09-12)
Εγω δεν θα διαχωρισω ευθυνες και καταστασεις.Θα πω μονο το εξης:
Επιεικως θα χαρακτηρισω τουλαχιστον το 70% των Ελληνων-ιδων οδηγων ως απλους ''μεταφορεις'',χρηστες του δρομου απο αναγκη και συνηθεια,με ελαχιστη οδηγικη παιδεια κι ακομη λιγοτερη εκπαιδευση,ειτε οδηγουν αυτοκινητο ειτε μοτοσυκλετα.Εχουν μειωμενη αντιληψη,κακιστα αντανακλαστικα και τον πανικο για συμβουλο σε περιπτωση στραβης...Το χειροτερο απ'ολα ομως ειναι οτι οδηγουν σαν να τους ανηκει ο δρομος,με αποτελεσμα ολα αυτα τα εξωφρενικα που βλεπουμε καθημερινα στους δρομους μας.Μεχρι καποια στιγμη λοιπον ν'αλλαξει κατι στην Ελληνικη παιδεια και νοοτροπια,πρεπει πρωτα απ'ολους τους οδηγους,οι 2κυκλιστες να καταλαβουν οτι ειναι εξαιρετικα ευαλωτοι σ'αυτες τις συνθηκες και συνηθως τα μονα θυματα σε μια ενδεχομενη συγκρουση,ειτε φταινε ειτε οχι....
Οταν κοψουν λοιπον τις δικες τους ''καφριλες'' ΠΡΩΤΑ απο σεβασμο στη δικη τους ζωη,τοτε η Ελληνικη οδηγικη παιδεια θα'χει κανει ενα τεραστιο βημα προοδου.....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Bazil Van Sinner (15-09-12), giorgosz3 (15-09-12), m-power_01 (15-09-12), spar@ (15-09-12)