Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 18 από 18

Θέμα: Ανευθυνοι με μηχανες

Περιοχή
    Πειραιάς
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι 5 στους 10 γονεις ειναι αδιαφοροι και ηλιθιοι . Πιστευα οτι η χωρα αυτη εχει καποιες ελπιδες με τις νεοτερες γενιες αλλα ο γραικος δεν ισιωνει με τιποτα. Γαμω το κωλοDNA μας.
    Έτσι όπως τα λές Νίκο,έχουμε το πιο έξυπνο και παράλληλα το πιο ηλίθιο DNA στον κόσμο και με διαφορά!Προσωπικά μου έχουν κατηγορήσει την νοοτροπία μας σαν λαό σε διάφορα μέρη του κόσμου και απλά έλεγα οτι ήμουν Ιταλός!
    "Οι έλληνες είναι ανάξιοι απόγονοι Άξιων προγόνων"Τελικά πολύ σοφά λόγια

2. The Following User Says Thank You to apostoles46 For This Useful Post:

nikos1400 (12-09-12)

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο apostoles46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έτσι όπως τα λές Νίκο,έχουμε το πιο έξυπνο και παράλληλα το πιο ηλίθιο DNA στον κόσμο και με διαφορά!Προσωπικά μου έχουν κατηγορήσει την νοοτροπία μας σαν λαό σε διάφορα μέρη του κόσμου και απλά έλεγα οτι ήμουν Ιταλός!
    "Οι έλληνες είναι ανάξιοι απόγονοι Άξιων προγόνων"Τελικά πολύ σοφά λόγια
    Αποστόλη με συγχωρείς αλλά οι Έλληνες δεν είναι πλέον έξυπνοι αλλά πονηροί. Μην τα μπερδεύουμε αυτά. Πάντα προσπαθούν να ρίξουν ο ένας τον άλλον. Εγώ εφέτος είδα στο κάμπινγκ τον πατέρα να αφήνει το 16χρονο γιό του να καβαλάει την 750 Transalp και να πέρνει και φίλους μαζί πάντα χωρίς κράνος και επίσης να του δίνει να οδηγάει την 520 BMW που έχει, να κάθετε δίπλα για να τους πάει Τρίπολη από το Άστρος στις 21.00 την νύχτα και να καμαρώνει και ένας άλλος τον 12χρονο γιό του να μου λέει ότι καβαλάει τα παπιά και τα αυτοκίνητα της εταιρείας που έχει. Πια εξυπνάδα μου λές. Σήμερα είδα τετρακάβαλο σε μηχακι έναν πατέρα το ένα παιδί μπροστά και τα άλλα δύο πίσω χωρίς κράνος κανένας. Πάντα έλεγα και λέω ότι η παιδεία αρχίζει από την οικογένεια από μικρά τα παιδειά πρέπει να μαθαίνουν ορισμένα πράγματα αλλά με κοροϊδεύουν. Μην τα περιμένουμε όλα από το κράτος. Έλεος πια. Με συγχωρείτε αν σας ζάλισα αλλά πνίγομαι με αυτά που βλέπω και ακούω...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

4. The Following 8 Users Say Thank You to sierra For This Useful Post:

A8hnaios (12-09-12), gant (13-09-12), katsaraios (12-09-12), Leonidas_E39 (13-09-12), Nikos (13-09-12), nikos1400 (12-09-12), Ptboul (13-09-12), S8N (12-09-12)

Περιοχή
    Πειραιάς
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σαν πατέρας το κατακρίνω 1εκ%!Εκείνη την στιγμή το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να σταματήσεις δεξιά και να τον αρχίσεις στις φάπες!Μιας και από λόγια δεν νομίζω να συγκινηθεί καθόλου,αφού να μου πείς ανεβάζει όλη του την οικογένεια πάνω στο μηχανάκι!Εγώ προσώπικα δεν περιμένω τίποτα από το κράτος στο συγκεκριμένο θέμα!Άσε που έχω δεί και σε φανάρι διπλα διπλα μηχανή της ομάδας Δίας και έναν πατέρα με το 3χρονο παιδάκι στα πόδια του σε μια βεσπα.Όσο γιατην προηγούμενη απάντηση αφορούσε καθαρά την απάντηση του Νίκου..

6. The Following 2 Users Say Thank You to apostoles46 For This Useful Post:

katsaraios (12-09-12), sierra (12-09-12)

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν τα λέω με κακία, απλώς μου την έχει δώσει, με συγχωρείς...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

8. The Following User Says Thank You to sierra For This Useful Post:

apostoles46 (12-09-12)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ τα βάζω πίσω, δεμένα σφιχτά στα παιδικά καθίσματα της Recaro και τα άτιμα καταφέρνουν πάντα να λύσουν τα χέρια τους. Η γυναίκα μου πρέπει να τα έχει κάνει με τον Χουντίνι, όχι με μένα. Οι δε πόρτες είναι ασφαλισμένες ώστε ν' ανοίγουν μόνο απ' έξω αλλά τώρα έχουν βρει νέο παιχνίδι με τα παράθυρα. Στη BMW πατάω το κουμπί της απενεργοποίησης και ησυχάζω, στο Terios όμως πατώντας το ίδιο κουμπί δε μπορώ να ελέγξω τα πίσω και του συνοδηγού ούτε από το κεντρικό πάνελ στην πόρτα του οδηγού. Γαμώ το γιαπωνέζικο μυαλό που το σκέφτηκε.
    ξερεις αν ολα τα παραθυρα ελεγχονται απο την ιδια ασφαλεια? τσεκαρε το και αν τα πισω ελεγχονται απο αλλη ασφαλεια, το καθαρισες ευκολα το θεμα...

10. The Following User Says Thank You to Bellof-3 For This Useful Post:

S8N (13-09-12)

Περιοχή
    Πειραιάς
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μα και εγώ με το μέρος σου είμαι.. Δυστηχώς η νοοτροπία και ο τρόπος σκέψης είναι αδύνατον να αλλάξει.Και αν αλλάξει θα χρειαστούν πολλές γενιές όπως πολλές γενιές πίσω έχει υιοθετηθεί!

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

τραγικο.με τρελενει απιστευτα αυτο το θεμα.
    Πραγματικα σκεφτομαι οτι αν αυτοι οι γονεις ενεργουν τοσο ανευθυνα και εγκληματικα σε σχεση με την μετακινηση των παιδιων τους,ποοοοοσο λαθος μεγαλωνουν τους πολιτες του αυριο.

Για παρε τους μπατσους αυριο ομως και πες τους να πανε εξω απο το σχολειο-παιδικο σταθμο κλπ να δεις,θα ερθει κανεις?
    Κανονικα αυτο σηκωνει αυτεπαγγελτη μυνηση για εκθεση ανηλικου σε κινδυνο.

Ααα και μολις τελειωσουν τους ελεγχους εξω απο τα σχολεια με τους ηλιθιους γονεις,οι αστυνομικοι θα μπορουσαν να πανε ααααααανετα εξω απο καποια οικοδομη το μεσημερι που σχολανε ολοι οι αλλβανορουμανορωσσοποντιο ι τυφλα στο μεθυσι απο τις μπυρες.
    Θα καβαλησουν το χαρο για αμαξι που εχουν και θα βγουν στον ιδιο δρομο με την γυναικα μου που εχει παει να παρει την μικρη απο τον παιδικο........

Χρειαζδται και λιγος ελεγχος....
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

13. The Following 7 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

joseph (12-09-12), Leonidas_E39 (13-09-12), nikos1400 (12-09-12), Ptboul (13-09-12), S8N (13-09-12), sierra (13-09-12), spar@ (13-09-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ρουφαμε και τα λεμε....ε ρε Θεοχαρης που χρειαζεται σε κατι γονεις που βαζουν μπροστα στο τιμονι το παιδι λες και ειναι αεροσακος,που το αφηνουν να κρεμιεται απο το παραθυρο σαν σκυλι.....

15. The Following User Says Thank You to michaelp900 For This Useful Post:

Vassilis ///M (13-09-12)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP