Εγω ξεκινάς δίαιτα απο Δευτέρα ! Ξεκινά και εσύ γιατί το αμάξι δεν παει! Που θα με πεις και ντακοτα... Σ´αφήνω τώρα, δεν έχω όρεξη να σε βρισω, πάω να φάω!
Εγω ξεκινάς δίαιτα απο Δευτέρα ! Ξεκινά και εσύ γιατί το αμάξι δεν παει! Που θα με πεις και ντακοτα... Σ´αφήνω τώρα, δεν έχω όρεξη να σε βρισω, πάω να φάω!
Πώωωωωω πάλι τρώω ! Για πρωινό αυτήν την φορά... Άντε να σε πείσω ότι έχω σταματήσει από χτες το βράδυ!
Μόλις αντιλήφθηκα ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει (και μάλιστα σε λίγο καιρό) η Toyota GT-86.
- Από τα βίντεο που είδα φαίνεται εξαιρετική.
- Το design ειναι υποκειμενικό. Φωνάζει από μακριά Made in Japan, αλλά αυτό δεν μας χαλάει κιόλας.
- Ο ατμοσφαιρικός boxer 2lt κινητήρας των 200hp που στροφάρει άνετα στις 7.500rpm φαίνεται να τραβάει καλά το αμάξωμα.
- Πρέπει να είναι πολύ fun to drive, RWD + μπλοκέ διαφορικό. Στο βίντεο του Chris Harris ανέφερε ο Chief Engineer πως θα έχει και "mechanical" differential σαν option. Τι ακριβώς εννοεί?
- Αν έχει καλή τιμή και στην Ελλάδα πιστεύω θα γίνει από τις πρώτες επιλογές για έναν sport οδηγό. Το 370Ζ είναι 3.5lt (οπότε δύσκολο για την εποχή μας) Μπέμπα για να πάρεις γρήγορη (325-330) θες πολλά χρήματα (πάντα σε καινούργιο αυτοκίνητο αναφέρομαι), Merce/Audi το ίδιο, το RX-8 που πιστεύω είναι στην ίδια κατηγορία δεν ξέρει ούτε το ίδιο τι καίει όταν το πατήσεις λίγο και για μπροστοκίνητα τύπου group VAG δεν συζητάμε καν..
Φανταστείτε την μόνο με ένα Turbo Kit καλής εταιρείας εκεί στα 280-300hp, ή full ατμόσφαιρα εκεί στα 250hp και να χτυπάει 8500-9000rpm, παρέα με ένα σετάκι 6πιστονα Brembo και μια ολόσωμη εξατμισούλα Akrapovic..![]()
Κάπου στα 38 θα κάνει, εκπληκτικό αυτοκίνητο που ήθελε 50 αλογακια παραπάνω.
alexk (14-09-12)
Οδηγική απόλαυση και μπαρούφες...
Το αμάξι είναι τραγικό με ροπή 20kgm στις 6,600rpm...δεν πάει βήμα και δεν θα γυρίζει πουθενά εάν δεν το στύψεις...
Στα 38k προτιμώ τουρμπάτο μπροστοκίνητο!![]()
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
mitsos_chania (12-09-12)
Aπο specs φαινεται νορμαλ,αν εχει ακολουθησει τη φιλοσοφια που βγαζει η ολη εικονα και προλογος που εχει πεσει πιστευω θα ειναι πολυ fun to drive.Η εμπειρια μου απο γιαπωνεζικα,μου το χει αποδειξει.
Προσωπικα οι κινητηρες και τα νουμερα που δινουν πολλα μπροστοκινητα μοτερ,με γοητευει....αλλα μεχρι εκει.
Αναφερθηκε το Rx8 πιο πανω....αριστο αυτοκινητο,ειδικα για entry level οδηγους,παρεξηγημενο στην Ελλαδα,το ειδαν <<φθηνο>>εβγαιναν και τα δανεια πιο γρηγορα απο τις τυροπιτες τοτε,και το πηρε και ο καθε <<τυροπιτας>>....καλα να παθουν,δεν γινεται και 1300αρι και 200+αλογα και πισωκινητο και μπλοκε και τζαμπα και να μην καιει και τιποτα,δεν γινεται ολα δικα μας!
To είδα μια μέρα από κοντά.Ήταν δημοσιογραφικό του AutoTriti αν δεν κάνω λάθος.Κόκιννομπορντώ χρώμα και πραγματικά από κοντά ήταν πολύ πιο όμορφο απ'ότι στις φωτογραφίες.
Αρχικό μήνυμα απο 850CSI
Αν δεις τις καμπύλες ισχύος του μοτέρ, θα δεις το χαρακτηριστικό "πέσιμο" γύρω στις 3.500 στροφές, λόγω των εκκεντροφόρων. Στις μεσαίες, δηλαδή, δείχνει να κρεμάει, ενώ ψηλά αποδίδει πολύ καλά.
Όσο για το mechanical diff εννοούς περιορισμένης ολίσθησης
Τέλος, στην εδώ Toyota μου είπαν 35-38.000¤ αναλόγως του εξοπλισμού, σε μία αναγνωριστική βόλτα που πήγα, αν και δεν είχαν ακόμα αυτοκίνητο στην έκθεση.