εγω το δουλευω χωρις μαζας.εχι λιγω καταναλοσι ομος παι καλα.στιλε π.μ να σε πω περισοτερα.
εγω το δουλευω χωρις μαζας.εχι λιγω καταναλοσι ομος παι καλα.στιλε π.μ να σε πω περισοτερα.
Leonidas_E39 (12-09-12), Thomelef (12-09-12)
έχουμε κανέναν που να το φτιάχνει???αλλά μετά θα καίει τον αγλέουρα ε? σε τι θα έχω επίπτωση εγώ μετά?από όλα αυτά?
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
Το θεμα δεν ειναι τι θα καιει... το θεμα ειναι τι θα διαβαζει ο εγκεφαλος!!! οταν λοιπον γινει alpha N δεν σημενει μονο οτι καταργεις μονο το louft... αυτοματα καταργεις και αλλα πραγμματα!!!! Επεισης θα σου προωτεινα να μην βαλεις αλουμινιο και γενικα μεταλικη εισαγωγη γιατι ¨αναβει¨που λεμε, και εσυ δεν θες να αυξησεις τι θερμοκρασια στην εισαγωγη σου αλλα να την μιωσεις...!!!![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ///M Arios : 13-09-12 στις 09:03
“Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”
ΕΣΥ γιατί θες να το κάνεις;
Για παραπάνω δύναμη;
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
ε ναι για παραπάνω άλογα....![]()
8 με 10 άλογα max με προγραμματίστή κορυφή δίνει.
Το value for money δεν είναι καλό.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Thomelef (13-09-12)
10 συν να υπολογίσω μόνο με το πρόγραμμα κ άλλα 10 συν με την εισαγωγή???η όλα μαζί κ τα δυο δίνει 10 συν..???η κατανάλωση θα πάει στο θεό αλλά δεν γ@μιεται τουλάχιστον να πηγαίνει...
![]()
Στο e46 δίνει 10 άλογα μετα τις 5000 στροφές με προγραμμα κορυφή.
3000 η εισαγωγή στο e46 συν προγραμμα για maf less για 10 άλογα δεν θα έδινα ποτε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη STREETRACING : 12-09-12 στις 20:35
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Thomelef (13-09-12)