Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 37

Θέμα: Jeep Grand Cherokee moose test

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

δηλαδη τωρα συγκρινουμε το xc90 και τα suv με το grand???? αυτο ειναι το μισο απο το
    grand σορρυ κιολας δηλαδη...παιδια για να κανουμε στο δρομο τετοιο ελιγμο με
    τζιπ αυτου του μεγεθους δεν παιζει..γιατι? πολυ απλα για να φτασουμε στο αποτελεσμα του βιντεο θα πρεπει το ξαναλεω, να αντιδρασουμε ετσι και να αποφυγουμε και το υποτιθεμενο εμποδιο...κανκουνεν δηλαδη και αμα....και γιατι εχω την εντυπωση οτι αν επαιρναν και ενα land cruiser 100 παλι το ιδιο θα συνεβαινε??? πιστευω πως η ολη φαση ειναι εσκεμμενη και τιποτε αλλο.για να αντιδραει ενα τζιπ 2 τονων και βαλε ετσι σημαινει κανουν δοκιμες που δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα ενος τετοιου αυτοκινητου... πλακα μας κανουν???

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Straight six Εμφάνιση μηνυμάτων
    δηλαδη τωρα συγκρινουμε το xc90 και τα suv με το grand???? αυτο ειναι το μισο απο το
    grand σορρυ κιολας δηλαδη...παιδια για να κανουμε στο δρομο τετοιο ελιγμο με
    τζιπ αυτου του μεγεθους δεν παιζει..γιατι? πολυ απλα για να φτασουμε στο αποτελεσμα του βιντεο θα πρεπει το ξαναλεω, να αντιδρασουμε ετσι και να αποφυγουμε και το υποτιθεμενο εμποδιο...κανκουνεν δηλαδη και αμα....και γιατι εχω την εντυπωση οτι αν επαιρναν και ενα land cruiser 100 παλι το ιδιο θα συνεβαινε??? πιστευω πως η ολη φαση ειναι εσκεμμενη και τιποτε αλλο.για να αντιδραει ενα τζιπ 2 τονων και βαλε ετσι σημαινει κανουν δοκιμες που δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα ενος τετοιου αυτοκινητου... πλακα μας κανουν???
    To X5 είναι αντίστοιχου μεγέθους και φυσικά έχει ανώτερη οδική συμπεριφορά.
    Φυσικά δεν είναι για εκτός δρόμου, αλλά εγώ σαν κάτοχος Χ5 δεν το έχω πάει και ούτε χρειάζεται να πάω εκτός δρόμου.
    Έτσι λοιπόν το Cherokee καλό δεν το λες.
    Θεωρώ ότι για εκτός δρόμου χρήση είναι πιο καλά να έχεις κάτι σε στυλ Navara.

3. The Following 2 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

Samaro (13-09-12), Thomelef (13-09-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    To X5 είναι αντίστοιχου μεγέθους και φυσικά έχει ανώτερη οδική συμπεριφορά.
    Φυσικά δεν είναι για εκτός δρόμου, αλλά εγώ σαν κάτοχος Χ5 δεν το έχω πάει και ούτε χρειάζεται να πάω εκτός δρόμου.
    Έτσι λοιπόν το Cherokee καλό δεν το λες.
    Θεωρώ ότι για εκτός δρόμου χρήση είναι πιο καλά να έχεις κάτι σε στυλ Navara.

συμφωνω σε οσα λες και με χιλια το ναβαρα αλλα πιστευω πως ο προσανατολισμος του γκραντ ειναι αρκετα πιο offroad απ οτι στο χ5.αυτο φαινεται και απο τις διαδρομες τις αναρτησεις στη δοκιμασια...μεγαλες διαδρομες και κλισεις,,,σιγουρα το χ5 ειναι αρκετα πιο ασφαλτινο απο το γκραντ γι αυτο - περαν του οτι ειναι bmw οπως και να το κανουμε - εχει και καλυτερη οδικη συμπεριφορα...πολυ πιο σπορ και ασφαλτινη...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP