-
πριν κατι μηνες... κατεβαινω το στενο του σπιτιου μου!
χαλαροτατο οπου ακουω ενα σκουτερ που κατεβαινει ταπες ανοιγωντας συναγερμους... λεω ενταξει δικος μας....
τσουλαω στο στοπ, δρομος στενος χωραει εναμιση αμαξι, και παρκαρισμενα διπλα, ο πονηρος ερχεται γκαζονοντας να με περασει... ξεκιναω και γω ρολλαροντας την 1η 7100 2α την παταω και τον ακουω να κορναρει βριζωντας ααα ουυ ααααα!!!!
σταματαω ερχεται διπλα μου!
45αρης αμανικο γυαλι μασκα σολαριουμ σορτσακι και παντοφλα.... και πολυ πολυ μαγκας!
στα ποδια του παιδακι 4 χρονων, και πισω η γυναικα του! κανεις κρανος μα κανεις...
" μου λεει ρε βλαμμενο τι σπινιαρεις με την μ..λκια σου και με γεμιζεις πετραδακια"???
ηθελα τοσα να του πω και μπερδευτηκαν τοσο με τοσο μισος στο μυαλο μου που σηκωθηκα και εφυγα...
ανθρωποι που δινουν 7500ευρο για ενα σκουτερ, και προτιμουν μια ακραποβιτς απο το κεφαλι τους, ανθρωποι που βαζουν τα παιδια τους πανω και το παιζουν πονηροι! ανθρωποι 45 χρονων που το παιζουν τοσο μαγκες.....
αχχχχχ!
-
The Following 9 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:
apostoles46 (12-09-12), gant (12-09-12), giannis_compact (12-09-12), katsaraios (12-09-12), Lambros46 (12-09-12), Leonidas_E39 (13-09-12), Ptboul (13-09-12), Samaro (12-09-12), sierra (12-09-12)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP