Σήμερα πλήρωσα έναν αισθητήρα Λ και λάδια-φίλτρο κινητήρα και εργασία για το αυτοκίνητό μου.
Εδωσα 240 ευρώ.
Αυτό περιέχει ΦΠΑ
Απο τη στιγμή που έχω πληρώσει ήδη φόρο για τη συντήρηση (και τη βενζίνη και τα τέλη κυκλοφορίας και την ασφάλειά του και πάει λέγοντας) ποιός ο λόγος να επιβαρύνομαι με τεκμήριο χρήσης?
Αφού τη χρήση την πληρώνω σε φόρο, απο την ιδια την χρήση?
Τι σκέφτομαι λάθος ρε παιδια΄?
Χαχα, αλλο ο φορος-τεκμηριο χρησης, αλλο ο ΦΠΑ. Εξ ορισμου ειναι διαφορετικοι φοροι που επιβαλλονται ξεχωριστα
σορρυ ρε, αλλά τεκμήριο δαπάνης διαβίωσης δεν λέγεται?
Μα αφού φορολογήθηκα - πλήρωσα φόρο- για τη συντήρησή του.
Μέσω των ανταλλακτικών και του πραγματικού του κόστους.
Δεν είναι μαχητό λοιπόν, το οτι αφού μου κόστισε φέτος 1.000 ευρώ, αποδεδειγμένα, να ζητήσω αναθεώρηση του τεκμηρίου χρήσης ως μη αντικειμενικό?
Πρακτικά χ$τηκα, αλλά κουβέντα να κάνουμε μπας και βγεί καμμιά ιδέα ειναι το θέμα.
Και ρωταω λοιπον
Στεκει?
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
ρε φιλε προσπαθεις να απαντησεις σε μια αυτονοητη ερωτηση.
φυσικα δεν στεκει, τι στεκει σε αυτον τον τοπο για στεκει και αυτο?
τα ελεγα αυτα πριν 1-2 χρονια, οπως και για τη φορολογια που μας επαιρνε πανω απο το 50%, αλλα λιγοι προβληματιζοντουσαν πραγματικα, τους πολλους δεν τους ακουμπουσαν ολα αυτα.
welΙcome to the cΙlub φιλτατε και εν χριστο αδελΙφε σΙχαματη...![]()
Βασικά δεν είχα ασχοληθεί γιατι ως μισθωτός, ήξερα οτι δεν γλυτώνω με τίποτα τη φορολόγηση και είχα καθίσει ξάπλα αναπαυτικά και απολάμβανα το γαμήc αλλά τώρα με τις μειώσεις στα μισθά, πρέπει είτε να ξεφορτώσω πράμα είτε να βρώ εναν τρόπο να κρατήσω αυτά που έχω.
Σε καμμία περίπτωση δεν δέχομαι οτι επειδή δημιούργησα κάποια πράγματα στη ζωη μου θα πρέπει να τιμωρηθώ επειδή έδωσα λεφτά στο σύστημα.
Θα έπρεπε να μένω στο νοίκι, να περνάω φέτα στις ξενοδοχειάρες μου τα καλοκαίρια, να νοικιάζω τα αυτοκινητάκια μου και τα σκαφάκια μου και γενικά να είμαι ανύπαρκτος.
Μετανοιώνω.
Πικρά.
A8hnaios (04-12-12), aristent (04-12-12), GiannisRob (04-12-12), katsaraios (05-12-12), Kostas_1 (04-12-12), Ptboul (04-12-12), S8N (04-12-12), Stathis (04-12-12)