Γιάννη μαζί σου είμαι φίλε και η δική μου οικογένεια πονάει φίλε. Τί πρέπει να γίνει όμως είναι το ζητούμενο...πώς βγαίνουμε από το αδιέξοδο; Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι αν πρέπει να πονέσουμε για καλό ουσιαστικό λόγο για να ανακάμψει η χώρα μας δηλαδή ας γίνει (υποκειμενικό το κριτήριό μου βέβαια και μη με λιθοβολήσετε για αυτό που λέω) (και κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι οι εκάστοτε Κυβερνήσεις και η νοοτροπία του βολέματος είναι και η αιτία της κατάντιας μας)....το ζητούμενο είναι βέβαια αν γίνονται με κάποιο αντίκρυσμα όλα αυτά... Γιατί αν όχι τότε μάλλον θα πρέπει να βγούμε και να τους πάρουμε με τις πέτρες....αλλά έχω την αίσθηση ότι κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους (και δεν αναφέρομαι μόνο στην οικονομική ανάκαμψη αλλά και στον εκσυγχρονισμό του Κράτους και του Δημοσίου και στο οριστικό τέλος της ανατολίτικης νοοτροπίας του ρουσφετιού και του βολέματος). Και σε αυτό το τελευταίο κυρίως θα πρέπει να συμβάλλουμε και εμείς ουσιαστικά και ενεργητικά. Καλό θα ήταν να βλέπουμε τα παιδιά μας να προχωράνε στη ζωή τους εξαιτίας των αξιών τους και όχι εξαιτίας πολιτικών χρωμάτων. Πιστεύω όλοι έχουμε ευθύνες σε τελική ανάλυση και απαιτούνται θυσίες και εκεί. Έχουμε τις κοχόνες να αλλάξουμε και εμείς όμως; Το πρόβλημα είναι δυστυχώς πολυδιάστατο και το δικό μου μυαλό πολύ μα πολύ μικρό τελικά για να το συλλάβει σε όλο του το μεγαλείο αλλά έχω την πεποίθηση ότι χωρίς ενεργητική συμμετοχή και ριζικές αλλαγές σε πολλούς επιμέρους τομείς της ζωής μας δε θα γίνει καμιά πρόοδος. Τώρα αν αυτοί που είναι απάνω μπορούν είναι άλλο ζήτημα αλλά κάτι πρέπει να γίνει...
Φίλε DriverM στο τελευταίο σου ποστ συμφωνώ ότι προφανώς αυτούς που θα έπρεπε να φορολογούν βαρύτερα τελικά δεν τους ακουμπάει κανείς.....όσο για τα ΜΜΕ είναι στον μέσο κοινό νου προφανές ότι πράγματι αποτέλεσαν και συνεχίζουν να αποτελούν φερέφωνα κυβερνήσεων και συμφερόντων και εκεί μαζί σου φίλε.