Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 275

Θέμα: κομπρεσσορας σε Z3 1.9 M43

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

μηπως γνωριζει κανεις..πως λειτουργει η πεταλουδα στο μπαι πας της σλκ (οχι χωροταξικα και χρηση...αλλα πως ανοιγει και κλεινει...απο που παιρνει ρευμα -ενδειξεις, τι παιζει με το μοτερακι της πεταλουδας?) ?? θελω να δω μηπως ,μπορω να την μπαξω και αυτην στο ολο συστημα!!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    μηπως γνωριζει κανεις..πως λειτουργει η πεταλουδα στο μπαι πας της σλκ (οχι χωροταξικα και χρηση...αλλα πως ανοιγει και κλεινει...απο που παιρνει ρευμα -ενδειξεις, τι παιζει με το μοτερακι της πεταλουδας?) ?? θελω να δω μηπως ,μπορω να την μπαξω και αυτην στο ολο συστημα!!
    Ρωτας εδω μεσα για merc...? Εσυ το εχεις παρακανει!
    Λευτερη δεν γνωριζω ,μιας και δεν εχει πεσει ποτε τετοιο αμαξι στα χερια μου...Αλλα αυτο πολυ θες ειναι περιεργο! Γιατι η ωμικη αντισταση του bypass ειναι προσαρμοσμενη στα μετρα ενος αλλου ηλ/κου κυκλωματος! Δηλαδη ακομα και αν μαθεις σε ποιες εξοδους του εγκεφαλου συνδεεται ,δεν σημαινει οτι θα λειτουργει σωστα!

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρωτας εδω μεσα για merc...? Εσυ το εχεις παρακανει!
    Λευτερη δεν γνωριζω ,μιας και δεν εχει πεσει ποτε τετοιο αμαξι στα χερια μου...Αλλα αυτο πολυ θες ειναι περιεργο! Γιατι η ωμικη αντισταση του bypass ειναι προσαρμοσμενη στα μετρα ενος αλλου ηλ/κου κυκλωματος! Δηλαδη ακομα και αν μαθεις σε ποιες εξοδους του εγκεφαλου συνδεεται ,δεν σημαινει οτι θα λειτουργει σωστα!
    ναι ..πιστευω, πως οπως και να χει ,θα μου δημιουργησει προβλημα! ηδη ξαχνω για μπαι πας απο μινι κουπερ ς....νομιζω πως θα καταφερω να το παντρεψω!

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP