την uhu τι την θες???
καποιο καλο καθαριστικο για υφασματα και καποιο για πλαστικα....
την uhu τι την θες???
καποιο καλο καθαριστικο για υφασματα και καποιο για πλαστικα....
Ποτε δεν ξερεις, βασικα ολα αυτα ειναι σε ενα κουτι κ οτι χρειαζομαι τσιμπαω κ κανω την δουλεια μου, απλα σημερα ειπα να κανω ενα τσεκ τι εχω κ απλα τα εβγαλα μια φωτο
Για πλαστικα αβαφα το autoglym bumper care που εχω κ σε φωτο με το πρασινο κουτακι κανει παπαδες, προσοχη ομως θελει πραγματικα λιγη ποσοτητα και αρκετο δουλεμα με ενα σφουγαρακι οπως αυτο που γυαλιζεις τα παπουτσια (το ουδετερο) σαν αυτο που εχω στην φωτο με το κοκκινο "χερουλι"
για καθαριστικο υφασματων μαλλον ατμοκαθαριστης, εχω δοκιμασει εναν αφρο αλλα αν η "ζημια" ειναι βαθια δεν κανει πολλα
spar@ (09-09-12)
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
spar@ (09-09-12)
Πολύ καλό
Προτείνεται και από εμένα!
Μόλις έβγαλα κάτι ρετσίνια που είχαν τα πατάκια στο Χ3 του πατέρα μου
Detailing Madness
Σήμερα πέρασα από την Swell στο Περιστέρι. Πολύ εξυπηρετικός ο Μιχάλης, έλυσε απορίες που είχα και με συμβούλεψε για ορισμένα προϊόντα.
Τελικά για το περιορισμένο budget αυτών των ημερών προτίμησα να πάρω ένα σαμπουάν κι ένα καθαριστικό ζαντών, με μια πετσέτα για στέγνωμα κι ένα βουρτσάκι για τις ζάντες. Σε 1-2 βδομάδες θα ξαναπάω να πάρω και μερικά πραγματάκια ακόμα.
Πήρα τα εξής:
- Britemax Clean Max (shampoo)
- Tuga Alu-Devil Special Wheel Cleaner
- Μαλλί πλυσίματος
- Valet Pro Detailing Brush Whell
- Swell "Thirsty" Drying Towel
Πώς σας φαίνονται για ένα πρώτο βήμα?
μια χαρα για αρχη!καλα πλυσιματα!
BabisStinson (25-09-12)
Ό,τι πρέπει είναι για αρχή.
Ειδικά το σαμπουάν που αγόρασες είναι εξαιρετικό.Είμαι ήδη στο δεύτερο μπουκάλι και οι εντυπώσεις μου είναι οι καλύτερες.
Όσο για τον Μιχάλη,τα λόγια είναι περιττά. Μακάρι όλοι οι Έλληνες επαγγελματίες να ήταν έτσι, τόσο από άποψη δουλειάς όσο και συμπεριφοράς και εκτίμησης προς τον πελάτη...
Καλά πλυσίματα!
BabisStinson (25-09-12)
BabisStinson (25-09-12), BILL007 (25-09-12)