ρε μλκα μπαξε κανενα πλυσιμο πρωτα και μετα βαζεις και καθισματα. εχω λιγους σπορους γκαζον να ριξουμε μεσα να εχεις και Feng Shui οταν κανεις ταχα μπαντες. μου θες και καθισματα. χωραει ρε ο κ@λος σου εκει μεσα?
ρε μλκα μπαξε κανενα πλυσιμο πρωτα και μετα βαζεις και καθισματα. εχω λιγους σπορους γκαζον να ριξουμε μεσα να εχεις και Feng Shui οταν κανεις ταχα μπαντες. μου θες και καθισματα. χωραει ρε ο κ@λος σου εκει μεσα?
Πολύ ωραία..Για πες απο που το έβαλες? είχες επικοινωνία με Αγγλία και στο στείλαν ή υπάρχει κάποιος Ελλάδα που να συνεργάζεται?
κάντο όμως ένα δυναμόμετρο να δεις και τα νούμερα που βρίσκεσαι..
αυτά τα προγράμματα είναι "κονσέρβα" που λέμε? τα φτιάχνει η evolve και τα πουλάει στάνταρ μετά? 1ο στάδιο, 2ο κλπ?
gyiama (09-09-12)
:up::
up::
up:
Το έβαλα από Αγγλία. Ο Ζέφκας δεν συνεργάζεται πλέον.
Σου στέλνουν καλώδιο και software, στέλνεις το δικό σου Αγγλία μαζι με πληροφορίες όπως καύσιμο κτλ και σε 3 εργάσιμες στο στέλνουν πίσω, οπότε το φορτώνεις μόνος σου.
Δυναμόμετρο θα το πάω από περιέργεια να δω πόσο κέρδισα.
Πάντως η διαφορά στην επιτάχυνση μετά τα 180 km/h δεν αφήνει καμμία αμφιβολία για αυτά που ανακοινώνουν.
Στα ίδια κομμάτια εθνικής οδού που κάνω δοκιμές, ποτέ δεν είχα δει τα νούμερα που βλέπω τώρα.![]()
Ρε Σωκ, που ειναι το πελμα; Αυτο δείχνει καρασλικ...
σχεδον σλικ....
Designed for racetrack driving on dry asphalt.
Developed to provide even greater performance - on the occasion of Track Days - when fitted to the most powerful vehicles such as Porsche, Ferrari, BMW, Lamborghini, including the MY2012.
With P Zero™ Trofeo R you can fully appreciate the performance of extreme vehicles in complete safety, especially on the track.
In extreme conditions, typical of racetrack driving, it reacts with precision to commands. On dry asphalt, even in the most demanding sessions it ensures high levels of grip and constant trajectories.
P Zero™ Trofeo R is not recommended for use in very wet track conditions.
Specific for racetrack driving, it is approved for road use, enabling travel to the track. In the event of very wet asphalt, with the risk of aquaplaning, prudent driving at reduced speed is recommended.
P Zero™ Trofeo R has brand new HAOF (highly aromatic oil free) compounds and a redesigned tread pattern that have produced extraordinary results: on the one hand, a notable improvement in stability and, above all lateral grip in the dry, on the other hand, a notable reduction in wear.
chief (13-09-12), doctore (14-09-12), Panos 316T (13-09-12), saulm3 (13-09-12), Thomelef (13-09-12)