Ωραιωτατο! Με γεια!!
Καλη δουλεια στο γυαλισμα εκανες, καμια σχεση με το πως ηταν πριν!!
Καποια στιγμη στο μελλον ειναι κ εμενα μεσα στα σχεδια μου ενα τελικο με διπλες αποληξεις.. Λιγακι μεγαλυτερες ομως απο αυτες εδω, οχι τπτ ακραιο κ καγκουρικο..
Ωραιωτατο! Με γεια!!
Καλη δουλεια στο γυαλισμα εκανες, καμια σχεση με το πως ηταν πριν!!
Καποια στιγμη στο μελλον ειναι κ εμενα μεσα στα σχεδια μου ενα τελικο με διπλες αποληξεις.. Λιγακι μεγαλυτερες ομως απο αυτες εδω, οχι τπτ ακραιο κ καγκουρικο..
Vassilis ///M (08-09-12)
Δεν είχα σκοπό να αγοράσω τπτ άλλο μετά απο όλα αυτά που έμπαξα τον τελευταίο μήνα.....
Αλλά μόλις έμαθα την ευκαιρία είπα τέτοια τιμή δεν πρόκυτε να την ξαναβρώ οπότε ότι γίνει έγινα....την πήρα και ησύχασα....
Λογικά θα εννοείς κάποια ελευθέρας με μεγαλύτερες απολύξεις...αυτό είχα κι εγώ στο μυαλό μου αλλά η τιμή της θα είναι διπλάσια απο αυτήν που βρήκα...![]()
SoNiC_77Gr (08-09-12)
Και ετσι να την αφηνες με τις οξειδωσεις δεν εχει τπτ ειναι οπτικο το θεμα
Το καζανι αυτο εχει αλλους 2 πατους απο μεσα το μονο που επρεπε να προσεξεις ειναι αν το κινουσε μονο στην πολη γιατι εκει εχει ενα θεματακι.
Κατα τα αλλα αν σε πειραζει οπτικα μπορεις να το βγαλεις το κλαπετακι αλλα μετα θα πρεπει να βουλωσεις την τρυπα.
Γνωμη μου δες αν ειναι ανοιχτο και ας το οπως εχει αν χωραει στον προφυλακτηρα γιατι δεν θυμαμαι τι χωρους εχει.
Κατα 99% με Υ θα γινει η ενωση καλο μπαξιμο![]()
Vassilis ///M (08-09-12)