Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο Αceman①⑨②⑤™ Μονο εγω εχω σπασμενο ps3 εδω μεσα??? Ποια τα οφέλη απο το σπάσιμο αγαπητέ κύριε Χρήστο ??? Αρχικό μήνυμα απο scania124 παρελαβα!!!!!!!!!!! αντε και καλο καψιμο εγκεφαλου!!!!!! ειμαι εντελως αρχαριος.....ελπιζω να με βοηθησετε!!! Αχαχαχαχα καλοριζικο, σε περιμένουμε !!!!
Αρχικό μήνυμα απο ntinos MΕγειες Βαλε κανα μαυρο πανι πανω στο ασπρο τραπεζι (οταν παιζει η τιβι), να σιαξει το contrast ευχαριστω ντινο......ειναι προχειρα στημενο.....μας εφαγε η δουλεια στο μαγαζι και ειπαμε να τα ανοιξουμε να τα δοκιμασουμε.. Αρχικό μήνυμα απο bill_m3 Ποια τα οφέλη απο το σπάσιμο αγαπητέ κύριε Χρήστο ??? Αχαχαχαχα καλοριζικο, σε περιμένουμε !!!! ευχαριστω μπιλακο...... ας μου πει καποιος πως κανω τον λογαριασμο!!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]www.olympicapartments.gr www.olympic-studios.gr www.anemos-pizza.gr
Αρχικό μήνυμα απο bill_m3 Ποια τα οφέλη απο το σπάσιμο αγαπητέ κύριε Χρήστο ??? Παιζεις τα παντα. Νοικιαζεις, κοπιαρεις στο δισκο και μετα σου μενει ή κατεβαζεις απο νετ. Το μονο αρνητικο οτι δε μπορεις να παιζεις online μεχρι στιγμης.....
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ