Σελίδα 5 από 28 ΠρώτηΠρώτη ... 3456715 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 300

Θέμα: Επώδυνα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ προς ανακοίνωση...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ....στο post νο 40 εγραψα μια ιστοριουλα οπως τα βλεπω εγω τα πραγματα μπορει να κανω και λαθος ή μπορει και να ειμαι γραφικος το σιγουρο ειναι οτι πραγματικα φοβαμαι σε τι ατραπους μπορει να μας βαλει αυτη η κατασταση.
    Δεν είναι πολύ μακριά απο την πραγματικότητα Γιάννη...

Πριν τις εκλογές μας έταζαν λαγούς με πετραχήλια, ότι είχαν προετοιμάσει ένα τεράστιο αξιόπιστο πρόγραμμα ανάπτυξης, ανάκαμψης, βελτίωσης του επιπέδου διαβίωσης του "μέσου" και "μικρού" οικογενειάρχη ......και μέσα σε 2 μήνες όχι μόνο τα πήραν πίσω ...αλλά πρόλαβαν κι έφτιαξαν και πρόγραμμα σωτηρίας από την καταστροφή.... στην άλλη άκρη δηλαδή!!!!!! Στο ποδάρι! Κανονικά!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είναι πολύ μακριά απο την πραγματικότητα Γιάννη...

Πριν τις εκλογές μας έταζαν λαγούς με πετραχήλια, ότι είχαν προετοιμάσει ένα τεράστιο αξιόπιστο πρόγραμμα ανάπτυξης, ανάκαμψης, βελτίωσης του επιπέδου διαβίωσης του "μέσου" και "μικρού" οικογενειάρχη ......και μέσα σε 2 μήνες όχι μόνο τα πήραν πίσω ...αλλά πρόλαβαν κι έφτιαξαν και πρόγραμμα σωτηρίας από την καταστροφή.... στην άλλη άκρη δηλαδή!!!!!! Στο ποδάρι! Κανονικά!!
    Νικολα θυμασαι τι μας ελεγαν οι μεγαλυτεροι τοτε αρκετα χρονια πριν την ενωση.........θα καταντισουμε γκαρσονια της ευρωπης,............

Το εβλεπαν και κανενας δεν εκανε τιποτα γι αυτο........

και αυτα ειναι τα νεα μετρα που επρεπε να βαλει ενα σοσιαλιστικο κομα συμφωνα με την ζουγκλα!!!

Ανακοινώθηκαν τα μέτρα της κυβέρνησης για την σωτηρία της ελληνικής οικονομίας. Τα μέτρα ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, και όπως είπε στοχεύουν στην εξάλειψη του δημοσιονομικού ελλείματος, διατηρώντας ωστόσο τον σοσιαλιστικό χαρακτήρα της κυβερνητικής πολιτικής.

Έτσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, μεταξύ άλλων ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:

- Τριπλασιάζεται ο συντελεστής φορολογίας στα κέρδη των τραπεζών, των εταιρειών δημοσκοπήσεων, επικοινωνίας και εμπορίας οπλικών συστημάτων

- Μειώνονται άμεσα τα επιτόκια δανεισμού κατά δέκα μονάδες

- Αυστηρό «πόθεν έσχες» σε γιατρούς, υδραυλικούς, συνεργεία αυτοκινήτων, εφοριακούς, εργαζόμενους στο Yπουργείο Μεταφορών και στην Πολεοδομία, και σε μέχρι τρίτου βαθμού συγγενείς τους

- Έκτακτη εισφορά υποχρεώνονται να δώσουν οι ΠΑΕ, οι επιχειρηματίες της νύχτας, οι εφοπλιστές, οι εισαγωγείς και άλλοι μεγαλοεπιχειρηματίες

- Επανεκτιμάται το κόστος των δημοσίων έργων κατά τα τελευταία 15 χρόνια και, αν διαπιστωθούν υπερτιμολογήσεις, οι εργολάβοι υποχρεούνται να επιστρέψουν εντόκως τη διαφορά στο Δημόσιο

- Μειώνονται τα διόδια στις εθνικές οδούς. Στο εξής οι οδηγοί θα πληρώνουν 1 ευρώ

- Οι φαρμακευτικές εταιρείες υποχρεώνονται να επιστρέψουν τα κέρδη από παράνομες συνταγογραφήσεις στα ασφαλιστικά ταμεία, το ίδιο ισχύει για τα ιδιωτικά ιατρικά εργαστήρια, τις κλινικές, τους γιατρούς κ.λπ.

- οι εταιρείες που διαχειρίστηκαν τα δομημένα ομόλογα υποχρεούνται να επιστρέψουν τα χρήματα στα ασφαλιστικά ταμεία εντόκως

- Έρευνα για αισχροκέρδεια στην αλυσίδα επεξεργασίας και εμπορίας καυσίμων, από τα διυλιστήρια μέχρι τα πρατήρια.

Τα μέτρα προκάλεσαν ενθουσιασμό στον ελληνικό λαό, ο οποίος εκδήλωσε τη χαρά του με συγκεντρώσεις στο κέντρο των Αθηνών. Συγχαρητήρια έδωσε στην κυβέρνηση η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το ΠΑΜΕ και άλλες οργανώσεις εργαζομένων.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 03-03-10 στις 22:11
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    5

Προεπιλογή

Όσον αφορά στους φόρους πολυτελείας, επιβάλλεται φόρος πολυτελείας στα επιβατηγά αυτοκίνητα δασμολογικής κλάσης 8703, καθώς και στα αυτοκίνητα τύπου τζιπ με ποσοστό 10% για αυτοκίνητα με τιμή χονδρικής από τον κατασκευαστή 17-22.000 ευρώ, 20% από 22-30.000 και 30% από 30.000 ευρώ και πάνω.

Προκειμένου για μεταχειρισμένα, όμοια αυτοκίνητα, το ποσοστό του φόρου καθορίζεται σε 10% για τιμή χονδρικής από 10-13.000, 20% από 13-18.000 και 30% για άνω των 18.000.

Όσον αφορά τους φόρους πολυτελείας σε δέρματα, μεταξωτά χαλιά, πολύτιμους λίθους, κοσμήματα με ή χωρίς πολύτιμες πέτρες από πολύτιμα μέταλλα, σκόνη διαμαντιού σκάφη, πλοία, πλοιάρια που προορίζονται για αναψυχή, ο συντελεστής ορίζεται σε 10% ενώ για αεροπλάνα, υδροπλάνα και ελικόπτερα ιδιωτικής χρήσης, 20%.

απο το euro2day

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    ενώ για αεροπλάνα, υδροπλάνα και ελικόπτερα ιδιωτικής χρήσης, 20%.

όχι ρε γμτ, αυτή είναι η δική μου κατηγορία

Και τώρα???

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χωρίς πλάκα τώρα, το πιο ΓΕΛΟΙΟ σχόλιο που έχω ακούσει από το στόμα του λαϊκιστή Γιωργάκη ήταν αυτό που είπε προχτές......

.....'Με σταματούν στο δρόμο και μου λένε...Πρόεδρε για την Ελλάδα, να τον θυσιάσω το 14ο μισθό!'

Έτσι Γιωργάκι, λεφτά υπάρχουν - λεφτά υπάρχουν εεεεεεεεεεε????????

Έλεος ρε αλήτες, φαλοκράτες, αναίσθητοι και προπάντως ΑΝΙΚΑΝΟΙ, λαμόγια του κερ@τ@ που έχετε κατασπαράξει τη χώρα και το κοσμάκη τόσες 10-ετίες, πάλι ζητάτε τα ρέστα από το λαό?????

Που είναι η εκκλησία ρε τραγό..... μη πω καλύτερα?

Κάποιος έγραψε πιο πριν ότι έχει σταματήσει να ρίχνει ψιλά στο παγκάρι, λοιπόν εγώ το έχω σταματήσει αυτό εδώ και ποοοοοολλά χρόνια. Ακολουθήστε το παράδειγμα, δώστε τους ένα μήνυμα!

Πότε θα σταματήσουν να πετάνε στάχτη στα μάτια του κοσμάκη ήθελα να ξερα???

αααααααχ sorry για το ξέσπασμα, αλλά τους έχω βαρεθεί πια....

6. The Following 3 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

bill_m3 (03-03-10), Ptboul (04-03-10), Vasilis (03-03-10)

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Tο αποτελεσμα απο ολα αυτα θα ειναι να αυξηθει η "μαυρη εργασια".Ο δημοσιος υπαλληλος που δεν την βγαζει μετα απο αυτες τις περικοπες-οχι οτι πριν την εβγαζε δηλαδη-αναγκαστικα θα προσφυγει ειτε στην κλεψια ειτε σε δευτερη δουλεια η οποια-αναγκαστικα αφου απαγορευεται-θα ειναι "μαυρη".
    Και κατι αλλο ρε παιδια που δεν καταλαβαινω,απο αυτην την κριση θα βγουμε
    μονο με επιβολη τετοιου ειδους φορων?
    Δεν πρεπει και κατι να δημιουργησουμε?κατι να αρχισουμε να παραγουμε?
    Γινεται καποια ενεργεια προς τα εκει και δεν την εχω παρει χαμπαρι?
    Παλι ο μισθωτος την πληρωνει,η ευκολη λυση δηλαδη αφου τα εισοδηματα
    του φαινονται χαρτι και καλαμαρι.
    Αμα ηταν ετσι κυβερνουσα κι εγω,κι εμεις καθομαστε σαν προβατα και διαβαζουμε τα προεκλογικα τους προγραμματα και τις εξαγγελιες τους.
    Μονο για καμια αμπελοφιλοσοφικη κουβεντα σε καφενειο μπορουν να φανουν
    χρησιμες ολες αυτες οι π@π@ρολογιες.

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή μικρη ιστορια!!

Τελικα ολα ειναι πιθανα στη ζωη απο το να παρω εγω ενα m3(μονο στον υπνο μου) μεχρι και η χωρα να γυρισει 40 χρονια πισω... η παρακατω ιστοριουλα ειναι προιον της φαντασιας μου και οποιαδηποτε ομοιοτητα με ανθρωπους και πραγματα ειναι εντελως συμπτωματικη

Ο κ Γιαννης που εδω και λιγο καιρο αλλαξε το john οπως συνηθιζαν να τον φωναζουν στις λεσχες του Λονδινου, γεννηθηκε πλουσιος δεν εγινε,ο πατερας του και ο πατερας του πριν απο αυτον ηταν πλουσιοι ,ασχοληθηκαν με τα ναυτηλιακα,με το απαραιτητο λαθρεμποριο μεχρις οτου ο στολος μεγαλωσε, ε πηραν και κατι θαλασσοδανεια και εφτιαξαν τον κολοσσο που ειναι σημερα, τι και αν τα μισα καραβια ειναι με αγγλικη σημαια και τα αλλα μισα με παναμα, υπαρχουν και μερικα εδω στην πατριδα που δινουν ψωμι σε αιγυπτιους ναυτες...
    Τεντωσε το κουρασμενο απο το χθεσινοβραδυνο ξενυχτι κορμι του στο δερματινο σαλονι του cayenne και γυρισε σελιδα στην εφημεριδα του...
    Την ιδια στιγμη και ενω θα μπορουσε να πει κανεις οτι ειναι αργα για τις συνηθειες του κι αφου ειχε τελειωσει την πρωινη του βολτα με το ποδηλατο και ευχαριστηθει το ξεπατωμα του προσωπικου του φρουρου, μπηκε στο μεγαλο υβριδικο και συνοδεια μιας μηχανης και του συνοδευτικου ξεκινησε για το ΓΡΑΦΕΙΟ.
    Γραβατα δεν φορουσε καποιος του ειπε οτι ετσι δειχνει πιο φιλικος στον λαο.
    Το υβριδικο μουγκρισε ελαφρα και η καγιαμπουσα ανταπεδωσε με χαρη την προκληση ,ενα 520 τουμπανιασμενο με κινητηρα θεριο χαιρετισε και αυτο με την σειρα του και ξεκινησε να "κατεβει" την κηφισιας προς το ΓΡΑΦΕΙΟ.
    Η κινηση στο ποταμι απελπιστικη και αφου εχει εξαντλησει τα μονοστηλα και το κοχιμπας του, ενα βημα πριν την πληρωσει καποιος απο τους συνεπιβαινοντες, παρατηρει με περιεργεια μεσα απο τα φιμε τζαμια του ογκωδους τζιπ τα διπλανα αυτοκινητα,ενα χ5 περναει και ο οδηγος του δεν κανει ουτε τον κοπο να γυρισει το κεφαλι προς το cayenne, 2 Ε92 320 απο αριστερα, ενα A4 και ενα avencis απο δεξια,ενω μπροστα κατι τζιπ που δεν τα ξερει αλλα φαινονται καλα, το σκηνικο θα συνεχιστει και παρακατω με κατι merc και την χαριστικη βολη θα του δωσει ενα 911 που κανει και σφηνες,
    Τι γινεται ρε ****** μου αναρωτηθηκε ποιοι ειναι ολοι αυτοι γιατι εγω δεν τους γνωριζω? ουτε στη λεσχη ερχονται, ουτε στο βιομηχανικο επιμελητηριο, αλλα ουτε και στην Στοα!!
    Ρε βασιλη(οδηγος) τι γινεται ολοι οι Ελληνες ειναι πλουσιοι? γιατι τοτε καθε μερα κλαιγονται? Αφεντικο ο Ελληνας εχει μια παραξενα μοναδικη σχεση με το αυτοκινητο και δεν το εχει μονο για μετακινησεις..
    Μιλας με γριφους βασιλη και θα σε παρει και θα σε σηκωσει!!!
    Οχι αφεντικο θελω να πω πως ο Ελληνας αγαπαει το αυτοκινητο του και κανει θυσιες προκειμενου να αποκτησει αυτο που του αρεσει, ασε που ολα αυτα ειναι με δοσεις τα περισσοτερα.
    Παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες των ανθρωπων με τα ασπρα γαντια και καπελα, η κηφισιας δεν λεει να τσουλησει και οι οδηγοι των αυτοκινητων ετοιμαζουν να καταπιουν τα απαραιτητα για την περιπτωση χαπια τους.
    Το υβριδικο εχει αρχισει να ανεβαζει θερμοκρασια και μαζι με αυτο και ο μεγαλος που σε μιση ωρα εχει τηλεφωνικο ραντεβου με τον ρεν(ο) πρεπει να του δωσει μια απαντηση, τι ειναι αυτο το πραμα καθε μερα που πανε ολοι αυτοι? και μαλιστα με τοσο καλα αυτοκινητα? Τους συλλογισμους του ομως θα διακοψει το κουδουνισμα του i fhone δωρο της συζυγου για τα γεννεθλια του Ωχ ο Γιαννης!!!
    -Καλημερα Γιαννη
    Καλημερα Προεδρε τι γινεται¨
    -Δυσκολη μερα σημερα..
    Σε καταλαβαινω αλλα ολοι πρεπει να συμπραξουμε για να σωσουμε την πατριδα
    -χαιρομαι που το καταλαβαινεις
    Μη μασας παρε μετρα τωρα στο δρομο που ειμαι μονο πανακριβα αυτοκινητα βλεπω, ασε που εχουμε πηξει στην κινηση.
    - Μια απο τα ιδια και απο εδω κλεισε να παρω τον ... να βαλει κανα φορο στα καυσιμα γιατι μονο ετσι μπορει να φτιαξει η κατασταση.
    Ναι βρε φιλε αλλα και με την αγορα τι θα γινει αν παγωσει και γινει κανα ντομινο!
    -Μη φοβασαι ολα ειναι μελετημενα θα μαζευουν θελουν δεν θελουν αποδειξεις για να μπορεσουν να καλυψουν το αφορολογητο χαχαχα
    Τι να πω μακαρι να πετυχει παντως τετοια οικονομικα αν τους ταλεγα στο πανεπιστημιο στο λονδινο θα με εδιωχνα και ας ηταν η οικογενεια μου ευεργετης του κολεγιου.
    -Μην ανησυχεις ααα και που΄σαι ανοιξε ο πετσκας λογαριασμο στην τραπεζα της Ελλαδος για την σωτηρια της χωρας... παρε τηλ και τους αλλους βαλε και τον μιχαλη να μιλησει στους βιομηχανους να κανουν καμια γεναια προσφορα να θολωσουμε και λιγο τα νερα γιατι αυτην τη φορα θα τους τεντωσουμε πολυ με τα νεα μετρα!!
    Τι να πω ρε φιλε, δεν μου λες με τις απολυσεις τι θα γινει?
    -Ολα θα γινουν μην ανησυχεις αντε ρε γμτ ακομα στο ψυχικο ειμαστε!!! κατσε να παρω να προσθεσει και κανα αλλο φορο στο αυτοκινητο μπας και δουμε "ασπρο" δρομο. Αντε γεια τα λεμε το βραδυ στο σουαρε!!!
    Γεια σου προεδρε!! τι στο διαολο ακομα στον κηφισσο ειμαστε ,θυμισε μου μολις φτασουμε να απολυσω κανα ρεμαλι να μου περασει!!

φοβαμαι....

9. The Following 3 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

kplc16 (03-03-10), S8N (27-06-11), z3 2.2 (10-02-11)

Rides
    5

Προεπιλογή

Φορο πολυτελειας στις γκαλεριιιι ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φορο πολυτελειας στις γκαλεριιιι ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!
    οχι ακομαααααα

θελει η γυναικα μου να βαλει κατι καδρα σπιτι
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    οχι ακομαααααα

θελει η γυναικα μου να βαλει κατι καδρα σπιτι
    ελα να σου δωσω παλιες αφισες της τελεστετ...
    θα ειναι και συλλεκτικές...!

Σελίδα 5 από 28 ΠρώτηΠρώτη ... 3456715 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP